Dodaj do ulubionych

Co będziecie robić w weekend?

05.08.05, 16:03
Bo ja gdy dopisze pogoda wsiadam na rower i jadę gdzieś przed siebie.
A jeśli będzie padać biorę książkę i będę leżeć do góry brzuchem.Dziecko
pojechało z dziadkami na wczasy, więc mam czas tylko dla siebie.
Obserwuj wątek
    • phokara Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:06
      Wsiade w bryke, wezme fajne plyty i pojade gdzies (nie wiem gdzie) przed
      siebie, ze spiewem na ustach.
      • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:11
        Ja śpiewam jadąc rowerem i słuchając Radia Pogoda Złote przeboje.
        • randzit Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:21
          Jest jeszcze Radio Gold FM 104,4. Podobny styl jak Pogoda ale znacznie mniej
          reklam i zatracasz się w czasie - nie ma wiadomości. Polecam.
          Pozdr.
          • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:23
            Już znalazłam i wypróbuję.
            Dzięki
      • kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:12
        Pojedz do Koluszek.
        • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:16
          Co ty z tymi Koluszkami ciagle wyskakujesz? Znam bardziej interesujące miejsca
          niż dworzec w Koluszkach (tak mi się skojarzyło z filmem). Koluszki oglądam
          jedynie jak jestem zmuszona, czyli jadąc pociągiem z Warszawy do Łodzi.
          • kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:19
            Pomyslalem sobie, ze zwiedzanie dolujacych miejsc moze dac silnego kopa i
            docenienie tego co sie ma. A odnalezienie czegos ciekawego w tym miejscu jest
            prawdziwym wyzwaniem.
            • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:25
              A u mnie jest wprost odwrotnie. Wolę oglądac piekne miejsca i to mi dodaje
              energii. Aż dziw ile takich pieknych miejsc jest w Polsce.
              Zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny.
              • kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:28
                Wierz mi, ze tez wole. To tylko z przewrotnosci i zlego humoru taki jestem
                Koluszkowy.
                • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:35
                  Na zły humor najlepsza jest odrobina wina lub piwa, no i jakieś dobre
                  towarzystwo, albo kino, też może być.
    • kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:10
      Prostowac maszt. I prosze bez dwuznacznych skojarzen.
      • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:12
        Czarny Kocurze! Czyżbys był wilkiem morskim? A szanty umiesz śpiewać. A może
        grasz na gitarze?
        • kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:13
          Nic z tego. Nie potrafie. Jestem tylko kocurem choc wyc, jak wilkowi mi sie
          czasem chce.
          • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:18
            Szkoda..............
    • akacjax Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:29
      Weekend miałam wczoraj i przedwczorajsad Dziś non stop wydawało mi się, że jest
      poniedziałek-nie mnie jednej z resztą. Następne 48 godzin wolne od obowiązku
      pracy nr 1 będę mieć od godz.14 w poniedziałek...No chyba, że odezwie się
      obowiązek pracy nr 2. Tylko, czy ja mam siłę(czyt. chęci) by tak się
      zaharowywać?
      Pogoda byle jaka.....nastrój barowy prawie....a tu rano trzeba wstać będzie...
      • phokara Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:41
        Jejku,
        wlasnie sobie pomyslalam, ze jak szanowny klient nie klepnie dzis wieczorem
        wersji montazu, to... moze sie skonczyc to tragicznie. Dla niego. Bo jestem
        strasznym ortodoksem w kwestii wolnych weekendow.
        Uff...
        • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:16
          A jak klient Cię ładnie poprosi, nie ulegniesz?
          • phokara Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:39
            Ten klient nie prosi. Ten klient zada. A ja na zadanie nie przystaje na
            weekend.
            • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:43
              W pełni się z Toba zgadzam. W takich sytuacjach trzeba być stanowczą. Co tu
              będzie jeszcze jakiś roszczeniowiec czas wolny mi zabierał.
    • vertigo5 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:40
      Trochę chyba będę pracował w domu, może piwo ze znajomymi, mistrzostwa świata
      w lekkiej atletyce w tv, sporo czytania pewnie tez... .
      Czasu sporo, bo córeczka pojechała na wakacje z Ex...
    • bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:45
      a ja nie powiem o!
      wspomne tylko, że zajmę się być może czymś na kszałt rozdawania cukierków na
      krzyżówcebig_grinDDDDD
      • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:47
        Jednak się zdecydowałeś? Szkoda tylko, że nie w Warszawie.
        • bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:10
          przyjdzie pewnie czas i na Warszawętongue_out a przy Centralnym nadal taki rozp...??bo
          już byłem w tym rokutongue_out
          • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:14
            W okolicach Centralnego nie radzę Ci tych cukierków rozdawać, za bardzo
            szemrane towarzystwo. Myśle, że jak pogadasz ze Scriptusem to oglibyście parę
            ciekawszych miejsc w Warszawie obstawić, gdzie chodzi sporo kobiet.
            Oj, cieszyłyby się Warszawianki, cieszyły.
            • bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:17
              tiaaaaaaa juz widzę te tłumy rozentuzjazmowanych wielbicielek bijących się o
              miejsce bliżej któregoś z nasbig_grin a w zasadzie tych cukiereczkówtongue_outtongue_outtongue_out
              • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:28
                Bezecny! Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jak będzie.
                To dotyczy nie tylko rozdawania cukierków.
                • bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:43
                  niewątpliwiesmile ale Warszawa troszkę daleko by ot tak jechać i rozdawać cukierki
                  wobec czego zacznę nieco bliżejtongue_out
                  • kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:47
                    To powodzenia.Życzę udanych łowów.
                    A swoją droga Wrocław i okolice są przepiękne. W zeszłym roku byłam w
                    Krzeszowie i Chełmsku Śląskim. Cudowne okolice i piękne zdjęcia zrobiłam.
                    • bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 19:57
                      heh przyjedź do Glogowa, różowego mostu na pewno nie widziałasbig_grinDD
      • biedroneczka33 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 19:19

slodycz to napewno bedzie ..ale czy w papierku ..hm..lepsza naturalna hi,hi,hi w kazdym badz razie ja zycze danego smile)))))
        • clio11 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:53
          Zanosi sie na to, że jutro z rana będę spac snem sprawiedliwych, ponieważ
          własnie syknełam sobie na rozluźnienie dwa porządne drinki, takie siekierzaste,
          nie żadne ściemniacze. na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że moja chora
          wyobraźnia posuwa mi obrazy młodego ,który przebywa u ojca, kupionego
          amerykańskim kauczukiem w postaci butów treningowych typu korki (marki bodajże
          nike).
          Tłumaczysz gosciowi przez rok, że nauka, że walory intelektualne, duchowe
          itepe. A tu przyjeżdża Szanowny Rodzic i jednym kopnięciem rozwala misterną
          budowlę. Kasa! Pieniądze! Casch (co ja piszę, MONEY-a nie casch!)!,uwielbienie
          piszczących małolat! To jest w życiu najważniejsze!
          Idę na jeszcze jednego, bo zaczyna mnie mdlić. I to nie po alkoholu. ok,
          zadzwonię do AA, ale może w przyszłym tygodniu,co?
          Przejdzie mi ten wkurw to i język literacki powróci do łask. I ja zacznę nosić
          znów krótkie spódnice a nie spodnie bojówki i bluzki moro z odsłoniętym
          brzuchem, na którycm najchętniej napisałabym "EX-iom extradycja! Niech wracają,
          skąd przyjechali!"( w domysle-na jakąkolwiek planete, byle jak najdalej).

Ten strój "morowy" to oczywiście po pracy, ale mozna sobie pomarzyc, że
          całodobowo, nes pa?

• akacjax Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:58
            ): Oby to znieczulenie dobrze działało!
    • anula001 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:55
      Bede robic 3 tlumaczenia uncertain
      Aha, i pakowac sie musze zaczac, zeby do poniedzialku zdazycsmile)
      • akacjax Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:59
        Pakować na okoliczność wyjazdu, czy wyprowadzki?
        A może urlop?
        • anula001 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 23:02
          kolejny juz wyjazd. Z zawodu jestem nauczycielem, wiec mam wakacjesmile

PS przeprowadzka juz niedlugo, mam nadziejesmile
          • riddicully Re: Co będziecie robić w weekend? 06.08.05, 02:17
            Odeśpię cały tydzień. I wreszcie zrobię sobie porządne śniadanie... Bez
            pośpiechu, z książką na kanapie.
            A jak mi się zachce, to pojadę do Ikei, bo mi się świeczki skończyły, a nie ma
            to jak wieczór przy palących się świeczkach.

Dobranoc smile
    • bezecnymen Re: nieuchronna 06.08.05, 07:42
      weryfikacja weekendowych planów...
      leje jak po pięciu piwachsad(((((((
      • scriptus Re: nieuchronna 06.08.05, 09:27
        a mnie tam wszystko jedno, niech leje, najwyżej pójdę na te 5 piw później ;/
        i tak tu jestem sam crying
        • anula001 Re: nieuchronna 06.08.05, 11:06
          prosze sie nie przejmowac, u mnie tez juz zaraz zacznie padac.
          Moze zanusmy wspolnie Deszczowa piosenke?wink)
          • buba77 Re: nieuchronna 06.08.05, 11:34
            A ja uwielbiam jak pada. Taka pogoda jest zgodna z moim charakterem. To moze
            smutne, ale tak jest. To znaczy słońce też lubię, ale nie w nadmiarze, a
            najbardziej po zimie. Uwielbiam to, że pogoda się zmienia.
            • anula001 Re: nieuchronna 06.08.05, 11:35
              ja kocham slonce, ale przyznaje, ze pod koniec sierpnia juz sie nie moge
              doczekac wrzesnia, jesieni. Zreszta zawsze tak mam na przelomie por rokusmile
              Ale akurat slonce i cieplo sa zgodne z moim charakteremsmile
        • buba77 week end 06.08.05, 11:30
          Ja czekam co życie przyniesiesad(. Jestem na przymusowym urlopie w domu. Teraz
          sama. Nic mi się nie chce. Spałam ja zabita. Jestem bierna, ale zmuszam się do
          różnych rzeczy. Gimnastykowałąm się - jestem dumna i lekko rozluźniona.
          Dogladam remontu tarasu. Zamartwiam sie. Korzystam z samotnosci. Zamartwiam sie
          samotnością. Czuję sie wolna nie musząc chodzic do pracy. Zamartwiam się co
          dalej z tą pracą. Choc przeciwna poradnikom zaczęłam czytać o kobietach co
          kochają za bardzo. Ja raczej nie kochalam za bardzo, ale pare złych mechanizmów
          rozpoznałam. Oczywiście u siebie. Tylko co z tego, jak one są tak wdrukowane,
          ze nie wiadomo co z nimi zrobić? Oglądam filmy - wczoraj: "Porozmawiaj z nią" -
          mmmmm sama rozkosz. No i czytam Was częściej niz piszę. Zamartwiam się, że
          szukam na zewnątrz zamiast w sobie. I dziękuję, że jesteście.
          • anula001 Re: week end 06.08.05, 11:37
            Hmm, a moze tak nie czekac tylko zaczac kreowac nowe sytuacje? Szkoda czasu
            marnowac czekajac. Najciezszy jest pierwszy krok.
            Co o tym myslisz?
            • buba77 Re: week end 06.08.05, 12:02
              Pomysł dobry. Niestety brak energii i wiary, że coś się uda. A życie i tak
              przynosi aż nadto, więc jest co robić, a zwłaszcza na co ponarzekać... Trochę
              przesadzam. Zrzędliwa nie jestem, brak tylko wiary w cokolwiek. A najbardziej
              ze coś mi się uda. Że coś jestem warta. Do tej pory niewiele się udawało, wiec
              nie ma skad czerpac wzoru. To nawyki z dzieciństwa. Najbardziej opłaca sie
              bierność. Nawet jak próbuje ją przełamać, to nie przynosi to zadowolenia, więc
              po co? Dlatego mówie o wdrukowaniu. ale kto powiedział, że mamy być szczęśliwi?
              Takie życie.
              • anula001 Re: week end 06.08.05, 12:12
                nawyki z dziecinstwa mozna zmienic, sama jestem na to przykladem.
                Kurcze, z natury jestem optymistka wiec wiem, ze latwiej mi w to wierzyc, ale
                uwierz i Ty ze to co myslisz ma wplyw na Twoje zycie. Ja wierze, ze nie ma
                rzeczy niemozliwych, i wszystko dzieje sie po cos. A moglabym po kilku kopach w
                moim zyciu zalamac sie na dobre.
                • buba77 Re: week end 06.08.05, 12:19
                  no próbuje, próbuje. Ale ja z kolei jestem raczej realistką (naprawdeę
                  niepoprawną, ale nie pesymistką) no i melanholiczką. To mi nie ułatwia.
                  Oczywiście wiem, że wszystko ode mnie zależy i tak dalej, ale naprawdę tyle
                  rzeczy mi nie wychodzi, że nie mam pomysłu na życie. Czasami myślę, ze czego
                  sie\nie tkne, to źle. Wg mnie dla mnie wiele jest rzeczy niemożliwych. Będę się
                  z tym dalej borykać, bo nie mam wyjscia.
                  • anula001 Re: week end 06.08.05, 12:24
                    nie bede Cie na sile przekonywac, bo roznorodnosc ludzi na swiecie jest
                    potrzebna, ale wierze ze i Tobie sie powiedziesmile))
    • barbarella10 Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 00:48
      Jadę do mamysad((
      kocham ją , ale to bardzo skomplikowana 77-letnia kobieta.Skutecznie pokazuje
      mi moje wady i dziwi się, dlaczego jestem taka smutna.Będę z Nią cały długi
      tydzień.
      • buba77 Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 12:31
        ja też dziasiaj jade do mamy. Na trochę. Mam zamiar po raz pierwszy porozmawiac
        z nią jak wygladało jej małżeństwo. Jest kobietą bardzo zgorzkniałą, a ja robię
        wszystko, żeby taka sie nie stać. I właściwie unikam kontaktów z nia. Może to
        nam jednak razem dobrze zrobi?
    • anja_pl Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 12:38
      kasia9873 napisała:

> Bo ja gdy dopisze pogoda wsiadam na rower i jadę gdzieś przed siebie.
      > A jeśli będzie padać biorę książkę i będę leżeć do góry brzuchem.Dziecko
      > pojechało z dziadkami na wczasy, więc mam czas tylko dla siebie.
    • anja_pl Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 12:39
      w sobote obżarłam się bezecnie produktami z grila, dziś odpoczywam big_grinbig_grinbig_grin:d
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka