kasia9873 05.08.05, 16:03 Bo ja gdy dopisze pogoda wsiadam na rower i jadę gdzieś przed siebie. A jeśli będzie padać biorę książkę i będę leżeć do góry brzuchem.Dziecko pojechało z dziadkami na wczasy, więc mam czas tylko dla siebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:06 Wsiade w bryke, wezme fajne plyty i pojade gdzies (nie wiem gdzie) przed siebie, ze spiewem na ustach. Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:11 Ja śpiewam jadąc rowerem i słuchając Radia Pogoda Złote przeboje. Odpowiedz Link
randzit Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:21 Jest jeszcze Radio Gold FM 104,4. Podobny styl jak Pogoda ale znacznie mniej reklam i zatracasz się w czasie - nie ma wiadomości. Polecam. Pozdr. Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:23 Już znalazłam i wypróbuję. Dzięki Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:16 Co ty z tymi Koluszkami ciagle wyskakujesz? Znam bardziej interesujące miejsca niż dworzec w Koluszkach (tak mi się skojarzyło z filmem). Koluszki oglądam jedynie jak jestem zmuszona, czyli jadąc pociągiem z Warszawy do Łodzi. Odpowiedz Link
kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:19 Pomyslalem sobie, ze zwiedzanie dolujacych miejsc moze dac silnego kopa i docenienie tego co sie ma. A odnalezienie czegos ciekawego w tym miejscu jest prawdziwym wyzwaniem. Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:25 A u mnie jest wprost odwrotnie. Wolę oglądac piekne miejsca i to mi dodaje energii. Aż dziw ile takich pieknych miejsc jest w Polsce. Zawsze zabieram ze sobą aparat fotograficzny. Odpowiedz Link
kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:28 Wierz mi, ze tez wole. To tylko z przewrotnosci i zlego humoru taki jestem Koluszkowy. Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:35 Na zły humor najlepsza jest odrobina wina lub piwa, no i jakieś dobre towarzystwo, albo kino, też może być. Odpowiedz Link
kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:10 Prostowac maszt. I prosze bez dwuznacznych skojarzen. Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:12 Czarny Kocurze! Czyżbys był wilkiem morskim? A szanty umiesz śpiewać. A może grasz na gitarze? Odpowiedz Link
kocur.czarny Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:13 Nic z tego. Nie potrafie. Jestem tylko kocurem choc wyc, jak wilkowi mi sie czasem chce. Odpowiedz Link
akacjax Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:29 Weekend miałam wczoraj i przedwczoraj Dziś non stop wydawało mi się, że jest poniedziałek-nie mnie jednej z resztą. Następne 48 godzin wolne od obowiązku pracy nr 1 będę mieć od godz.14 w poniedziałek...No chyba, że odezwie się obowiązek pracy nr 2. Tylko, czy ja mam siłę(czyt. chęci) by tak się zaharowywać? Pogoda byle jaka.....nastrój barowy prawie....a tu rano trzeba wstać będzie... Odpowiedz Link
phokara Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 16:41 Jejku, wlasnie sobie pomyslalam, ze jak szanowny klient nie klepnie dzis wieczorem wersji montazu, to... moze sie skonczyc to tragicznie. Dla niego. Bo jestem strasznym ortodoksem w kwestii wolnych weekendow. Uff... Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:16 A jak klient Cię ładnie poprosi, nie ulegniesz? Odpowiedz Link
phokara Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:39 Ten klient nie prosi. Ten klient zada. A ja na zadanie nie przystaje na weekend. Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:43 W pełni się z Toba zgadzam. W takich sytuacjach trzeba być stanowczą. Co tu będzie jeszcze jakiś roszczeniowiec czas wolny mi zabierał. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:40 Trochę chyba będę pracował w domu, może piwo ze znajomymi, mistrzostwa świata w lekkiej atletyce w tv, sporo czytania pewnie tez... . Czasu sporo, bo córeczka pojechała na wakacje z Ex... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:45 a ja nie powiem o! wspomne tylko, że zajmę się być może czymś na kszałt rozdawania cukierków na krzyżówceDDDDD Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 17:47 Jednak się zdecydowałeś? Szkoda tylko, że nie w Warszawie. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:10 przyjdzie pewnie czas i na Warszawę a przy Centralnym nadal taki rozp...??bo już byłem w tym roku Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:14 W okolicach Centralnego nie radzę Ci tych cukierków rozdawać, za bardzo szemrane towarzystwo. Myśle, że jak pogadasz ze Scriptusem to oglibyście parę ciekawszych miejsc w Warszawie obstawić, gdzie chodzi sporo kobiet. Oj, cieszyłyby się Warszawianki, cieszyły. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:17 tiaaaaaaa juz widzę te tłumy rozentuzjazmowanych wielbicielek bijących się o miejsce bliżej któregoś z nas a w zasadzie tych cukiereczków Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:28 Bezecny! Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jak będzie. To dotyczy nie tylko rozdawania cukierków. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:43 niewątpliwie ale Warszawa troszkę daleko by ot tak jechać i rozdawać cukierki wobec czego zacznę nieco bliżej Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 18:47 To powodzenia.Życzę udanych łowów. A swoją droga Wrocław i okolice są przepiękne. W zeszłym roku byłam w Krzeszowie i Chełmsku Śląskim. Cudowne okolice i piękne zdjęcia zrobiłam. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 19:57 heh przyjedź do Glogowa, różowego mostu na pewno nie widziałasDD Odpowiedz Link
biedroneczka33 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 19:19 slodycz to napewno bedzie ..ale czy w papierku ..hm..lepsza naturalna hi,hi,hi w kazdym badz razie ja zycze danego ))))) Odpowiedz Link
clio11 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:53 Zanosi sie na to, że jutro z rana będę spac snem sprawiedliwych, ponieważ własnie syknełam sobie na rozluźnienie dwa porządne drinki, takie siekierzaste, nie żadne ściemniacze. na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że moja chora wyobraźnia posuwa mi obrazy młodego ,który przebywa u ojca, kupionego amerykańskim kauczukiem w postaci butów treningowych typu korki (marki bodajże nike). Tłumaczysz gosciowi przez rok, że nauka, że walory intelektualne, duchowe itepe. A tu przyjeżdża Szanowny Rodzic i jednym kopnięciem rozwala misterną budowlę. Kasa! Pieniądze! Casch (co ja piszę, MONEY-a nie casch!)!,uwielbienie piszczących małolat! To jest w życiu najważniejsze! Idę na jeszcze jednego, bo zaczyna mnie mdlić. I to nie po alkoholu. ok, zadzwonię do AA, ale może w przyszłym tygodniu,co? Przejdzie mi ten wkurw to i język literacki powróci do łask. I ja zacznę nosić znów krótkie spódnice a nie spodnie bojówki i bluzki moro z odsłoniętym brzuchem, na którycm najchętniej napisałabym "EX-iom extradycja! Niech wracają, skąd przyjechali!"( w domysle-na jakąkolwiek planete, byle jak najdalej). Ten strój "morowy" to oczywiście po pracy, ale mozna sobie pomarzyc, że całodobowo, nes pa? Odpowiedz Link
akacjax Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:58 ): Oby to znieczulenie dobrze działało! Odpowiedz Link
anula001 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:55 Bede robic 3 tlumaczenia Aha, i pakowac sie musze zaczac, zeby do poniedzialku zdazyc) Odpowiedz Link
akacjax Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 22:59 Pakować na okoliczność wyjazdu, czy wyprowadzki? A może urlop? Odpowiedz Link
anula001 Re: Co będziecie robić w weekend? 05.08.05, 23:02 kolejny juz wyjazd. Z zawodu jestem nauczycielem, wiec mam wakacje PS przeprowadzka juz niedlugo, mam nadzieje Odpowiedz Link
riddicully Re: Co będziecie robić w weekend? 06.08.05, 02:17 Odeśpię cały tydzień. I wreszcie zrobię sobie porządne śniadanie... Bez pośpiechu, z książką na kanapie. A jak mi się zachce, to pojadę do Ikei, bo mi się świeczki skończyły, a nie ma to jak wieczór przy palących się świeczkach. Dobranoc Odpowiedz Link
bezecnymen Re: nieuchronna 06.08.05, 07:42 weryfikacja weekendowych planów... leje jak po pięciu piwach((((((( Odpowiedz Link
scriptus Re: nieuchronna 06.08.05, 09:27 a mnie tam wszystko jedno, niech leje, najwyżej pójdę na te 5 piw później ;/ i tak tu jestem sam Odpowiedz Link
anula001 Re: nieuchronna 06.08.05, 11:06 prosze sie nie przejmowac, u mnie tez juz zaraz zacznie padac. Moze zanusmy wspolnie Deszczowa piosenke?) Odpowiedz Link
buba77 Re: nieuchronna 06.08.05, 11:34 A ja uwielbiam jak pada. Taka pogoda jest zgodna z moim charakterem. To moze smutne, ale tak jest. To znaczy słońce też lubię, ale nie w nadmiarze, a najbardziej po zimie. Uwielbiam to, że pogoda się zmienia. Odpowiedz Link
anula001 Re: nieuchronna 06.08.05, 11:35 ja kocham slonce, ale przyznaje, ze pod koniec sierpnia juz sie nie moge doczekac wrzesnia, jesieni. Zreszta zawsze tak mam na przelomie por roku Ale akurat slonce i cieplo sa zgodne z moim charakterem Odpowiedz Link
buba77 week end 06.08.05, 11:30 Ja czekam co życie przyniesie(. Jestem na przymusowym urlopie w domu. Teraz sama. Nic mi się nie chce. Spałam ja zabita. Jestem bierna, ale zmuszam się do różnych rzeczy. Gimnastykowałąm się - jestem dumna i lekko rozluźniona. Dogladam remontu tarasu. Zamartwiam sie. Korzystam z samotnosci. Zamartwiam sie samotnością. Czuję sie wolna nie musząc chodzic do pracy. Zamartwiam się co dalej z tą pracą. Choc przeciwna poradnikom zaczęłam czytać o kobietach co kochają za bardzo. Ja raczej nie kochalam za bardzo, ale pare złych mechanizmów rozpoznałam. Oczywiście u siebie. Tylko co z tego, jak one są tak wdrukowane, ze nie wiadomo co z nimi zrobić? Oglądam filmy - wczoraj: "Porozmawiaj z nią" - mmmmm sama rozkosz. No i czytam Was częściej niz piszę. Zamartwiam się, że szukam na zewnątrz zamiast w sobie. I dziękuję, że jesteście. Odpowiedz Link
anula001 Re: week end 06.08.05, 11:37 Hmm, a moze tak nie czekac tylko zaczac kreowac nowe sytuacje? Szkoda czasu marnowac czekajac. Najciezszy jest pierwszy krok. Co o tym myslisz? Odpowiedz Link
buba77 Re: week end 06.08.05, 12:02 Pomysł dobry. Niestety brak energii i wiary, że coś się uda. A życie i tak przynosi aż nadto, więc jest co robić, a zwłaszcza na co ponarzekać... Trochę przesadzam. Zrzędliwa nie jestem, brak tylko wiary w cokolwiek. A najbardziej ze coś mi się uda. Że coś jestem warta. Do tej pory niewiele się udawało, wiec nie ma skad czerpac wzoru. To nawyki z dzieciństwa. Najbardziej opłaca sie bierność. Nawet jak próbuje ją przełamać, to nie przynosi to zadowolenia, więc po co? Dlatego mówie o wdrukowaniu. ale kto powiedział, że mamy być szczęśliwi? Takie życie. Odpowiedz Link
anula001 Re: week end 06.08.05, 12:12 nawyki z dziecinstwa mozna zmienic, sama jestem na to przykladem. Kurcze, z natury jestem optymistka wiec wiem, ze latwiej mi w to wierzyc, ale uwierz i Ty ze to co myslisz ma wplyw na Twoje zycie. Ja wierze, ze nie ma rzeczy niemozliwych, i wszystko dzieje sie po cos. A moglabym po kilku kopach w moim zyciu zalamac sie na dobre. Odpowiedz Link
buba77 Re: week end 06.08.05, 12:19 no próbuje, próbuje. Ale ja z kolei jestem raczej realistką (naprawdeę niepoprawną, ale nie pesymistką) no i melanholiczką. To mi nie ułatwia. Oczywiście wiem, że wszystko ode mnie zależy i tak dalej, ale naprawdę tyle rzeczy mi nie wychodzi, że nie mam pomysłu na życie. Czasami myślę, ze czego sie\nie tkne, to źle. Wg mnie dla mnie wiele jest rzeczy niemożliwych. Będę się z tym dalej borykać, bo nie mam wyjscia. Odpowiedz Link
anula001 Re: week end 06.08.05, 12:24 nie bede Cie na sile przekonywac, bo roznorodnosc ludzi na swiecie jest potrzebna, ale wierze ze i Tobie sie powiedzie)) Odpowiedz Link
barbarella10 Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 00:48 Jadę do mamy(( kocham ją , ale to bardzo skomplikowana 77-letnia kobieta.Skutecznie pokazuje mi moje wady i dziwi się, dlaczego jestem taka smutna.Będę z Nią cały długi tydzień. Odpowiedz Link
buba77 Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 12:31 ja też dziasiaj jade do mamy. Na trochę. Mam zamiar po raz pierwszy porozmawiac z nią jak wygladało jej małżeństwo. Jest kobietą bardzo zgorzkniałą, a ja robię wszystko, żeby taka sie nie stać. I właściwie unikam kontaktów z nia. Może to nam jednak razem dobrze zrobi? Odpowiedz Link
anja_pl Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 12:38 kasia9873 napisała: > Bo ja gdy dopisze pogoda wsiadam na rower i jadę gdzieś przed siebie. > A jeśli będzie padać biorę książkę i będę leżeć do góry brzuchem.Dziecko > pojechało z dziadkami na wczasy, więc mam czas tylko dla siebie. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Co będziecie robić w weekend? 07.08.05, 12:39 w sobote obżarłam się bezecnie produktami z grila, dziś odpoczywam :d Odpowiedz Link