Dodaj do ulubionych

jednak to napiszę

01.09.06, 20:27
Wracam własnie z miasta i w ktorejś z wąskich uliczek widziałam w aucie
chłopaka - juz dawno nikt na mnie takiego wrażenia nie zrobił.
I przypomniała mi sie taka tutaj sprrzed paru dni licytacja, kto czym jeździ,
a on siedzial w zdezelowanym maluchu - za to usmiech miał... jest na to
takie chyba staroswieckie juz słowo - ujmujacy, jakoś tak.
Obserwuj wątek
    • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:35
      Tak jak wpadlam z Moim. Ten usmiech i głos i oczy....
      smile
      • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:39
        To co ja głupia mam powiedzieć, że słowa, słowa. Tak, dokładnie dwukrotnie.
        Szkoda, że tak krótkie jest życie, może za trzecim podejściem trafiłabym na
        ujmujący fakt.
        • libra22 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:40
          Aniechtkosmile przecież jeszcze żyjesz, a dopóki życia, dooty nadziejismile
          • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:51
            libra22 napisała:

> dopóki życia, dooty nadziejismile
            Prawda, prawda, lecz zależy na co. Nauczyłam się liczyć z realiami. Ktoś nawet
            zauważył, że moje podejście do słów/czynów (także moich) stało się zbyt
            siermiężne. Przedkładam takie nad inne. Innego się nigdy nie zaprę, bo wtedy
            musiałabym umrzeć, ale je przechowuję na specjalne okazje, które po części już
            nastąpiły we właściwym miejscu i czasie. Godzę się z tym, choć trochę mnie
            rzuca na boki. To nie takie proste liczyć się faktami wyrażonymi cyfrą.
            Obowiązuje sztafaż - nie wiem, jak mi to wypada. Staram się jak chcę/
            mogę/muszę.
        • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:43
          A słowa....potrafia byc ujmujace. Kobiety podobno kochaja uszami.
          Dziś Mój mi powiedzial tyle pieknych słow, ze....nie napisze bo czasem zagląda
          mi przez ramie. Nie ułatwie mu zadania. Niech wyteza głowe i zastanawa sie co
          mnie kreci...ale znów sie w Nim jak codzień zakochalam ....i trwa to juz tak
          długo smile
          • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:55
            Mężczyźni kochają oczami.
            • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:56
              łoj jakby tak zawsze było to mój czasem powinien mnie rzucic w cholere
              • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:57
                Mój to zrobił.
            • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 20:58
              gdyby tak było to mój na pewno by mnie zdradził z tą, z która zdradziłsmile
              • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:01
                A niech mu..
                • f.l.y Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:05
                  ja też lubię głos mojego...szczególnie jak dzwonił do mnie zaraz po
                  przebudzeniu, bo wiedział spryciarz, że mnie to 'kręci' smile)
                  • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:11
                    Fly i ta jego chrypka po przebudzeniu i to moje chodzenie rano w jego koszuli i
                    bose stopy.....mniam smile
                    • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:13
                      to.ja.kas napisała:

> Fly i ta jego chrypka po przebudzeniu i to moje chodzenie rano w jego koszuli
                      i
                      >
                      > bose stopy.....mniam smile

chodzenie w koszuli.... to mi się przytrafialo tylko na poczatku zwiazków, ale
                      zawsze było przeuroczesmile)
                      • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:17
                        Nieodmiennie to lubie. On tez. A musze cos rano ubrac bo spimy na golasa smile
                        • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:18
                          kas ale mam nadzieję, ze mimo wszystko on w Twojej koszulce nie paraduje??
                          smile)))
                          • f.l.y Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:19
                            smile)

dziewczyny....rozmarzyłam się przez te posty smile))
                            a chłopa obok niet...
                            u mamuśki wizytuje
                            • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:21
                              fly ja tez się rozmarzyłam. i co gorsza jeszcze zacznę wierzyć, ze się uda mimo
                              wszystko jeszcze w koszulach poparadowacsmile)
                              no i kiedys mnie tekst rozczulił "pobiegaj po moim domu tylko w majteczkach"
                              ciiiii

smile))
                              • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:23
                                Mój mowi, ze ujeło go to, ze ja jestesmy sami w domu a jest ciepło to czesto
                                bywam naga lub własnie w majtkach smile
                                Oni tez maja swoje dziwne fantazje smile

\
                                • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:25
                                  smile)
                                • f.l.y Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:26
                                  mają..mają.....

mój też chciał, żeby w samych majtasach paradować...smile
                                  a figury modelki to ja nie mam smile))

każdy ma swoje jakieś kręcioły smile)

kas...zamykaj laptop czy co tam masz i wiesz co wink)
                                  • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:27
                                    kas dokładnie, zamykaj i zmykajsmile)
                                  • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:29
                                    laptop smile
                                    Mała wróciła sad
                                    Ale w końcu pójdzie spać, a wtedy ....smile)))))))
                                    Małpy jedne -)
                                    • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:31
                                      to jej kołysanke zaspiewaj, szybciej usniesmile)
                                      cholera (znow mnie admin wywali) chyba czegoś mi brak...
                                      • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:32
                                        witaminy "S" smile)))
                                        Nikt Cie ne wywali, my tu lubimy pozytywne zakrecenia i wesołe wątki smile
                                        • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:35
                                          witamina "S" by się faktycznie przydała. chyba musze poszukac receptysmile)

pozytywy muszą byc, co tam, nie bedę do końca zycia biadolic jaka jestem
                                          nieszczesliwa.
                                      • f.l.y Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:35
                                        smile)

ja już będę się urywac powoli, bo mnie m`oj stary kręgosłup boli od pochylania
                                        się nad tym moim laptopem smile)

czat się zrobił z wątka smile)

kas, pudeleczko - pogadajmy kiedys przy kawie...

kas - my to mamy do siebie blisko wink

a teraz już Wam pomacham na papa...
                                        • to.ja.kas FLY 01.09.06, 21:36
                                          Fly w przyszła sobote Mój ma słuzbe. Chetnie smile Inni jak chca niech dołacza, o
                                          chłopach bedziemy gadac smile
                                          • pudeleczko_75 Re: FLY 01.09.06, 21:37
                                            pa pa!!
                                            ja o chłopach zawszesmile
                                            • f.l.y Re: FLY 01.09.06, 21:38
                                              to jestesmy umowione smile

dogadamy sie mailowo na gazetowa pocztę..

dobrej nocki dziewczyny!
                                            • to.ja.kas Re: FLY 01.09.06, 21:38
                                              Pudełaczko, na inne tematy równiez chetnie porozmawiam smile Zapraszam. Czasem
                                              mam czas do południa nawet smile I taka wczesna kawa, w spokojnych wtedy
                                              lokalach.......miodzio smile
                                              • pudeleczko_75 Re: FLY 01.09.06, 21:40
                                                dzieki dziewczyny, Wasze forum jest dla mnie pierwszym i od razu taki pozytyw:0
                                                powstrzymam się od porównań.
                                                • to.ja.kas Re: FLY 01.09.06, 21:42
                                                  Nas tu wiecej zakreconych pozytywnie smile
                                                  I eksie i nexie i jednoczesnie eksio - nexie i ......faceci tez smile
                                                  • pudeleczko_75 Re: FLY 01.09.06, 21:44
                                                    oj czytam czytam i widze widzesmile)
                                                    az mam wyrzuty sumienia, że zamiast cały czas siedzieć rozpaczać i szaty
                                                    rozdzierać to czasem sie dobrze bawięsmile)))
                                                  • to.ja.kas Re: FLY 01.09.06, 21:47
                                                    Eeeeeee pojdziesz w niedziele do koscioła i sie wyspowiadasz z tej niecnej
                                                    zabawy smile
                                                  • pudeleczko_75 Re: FLY 01.09.06, 21:50
                                                    tak chyba tak..
                                                    może i pare starych koszul do rozdarcia się znajdziesmile)
                                                  • to.ja.kas Re: FLY 01.09.06, 21:51
                                                    Szaty to Ty nie przd ksiedzem, a przed odpowiednim facetem drzyj smile))))))

Ja ide to wlasnie robic smile)))))

Dobranoc smile
                                                  • pudeleczko_75 Re: FLY 01.09.06, 21:52
                                                    kas baw się dobrze!!!!!!
                                                  • a.niech.to Re: FLY 01.09.06, 21:53
                                                    A to Was chyba pogięło. Drzeć przed, a po jaką ch...ę? Gdyby na, to byłabym w
                                                    domciu.
                                                  • a.niech.to Re: FLY 01.09.06, 21:51
                                                    pudeleczko_75 napisała:

> oj czytam czytam i widze widzesmile)
                                                    > az mam wyrzuty sumienia, że zamiast cały czas siedzieć rozpaczać i szaty
                                                    > rozdzierać to czasem sie dobrze bawięsmile)))
                                                    Poćwiczyć wyraz powagi przed lustrem, moze przydać się w sądzie. Nie wypada z
                                                    uśmiechem na ustach - przynajmniej publicznie - przeszłości powierzyć exa.
                                                  • pudeleczko_75 Re: FLY 01.09.06, 21:53
                                                    to moja praca, więc mam przećwiczone. wiecie co jest straszne, ze ja jakos tak
                                                    się lekko bez eksa czuję i zaczynam myśleć, że to exsmile)
                            • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:21
                              A mój jest, czyta, lezy po drugej stronie łóżai ta bosa stopą mnie mizia po
                              nodze.
                              Chyba zaraz przestane pisac i zajme sie nim . Boze co za wątek smile
                          • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:46
                            Jej, umarłabym chyba ze śmiechu. Mam taką jedną, szczególnie twarzową. Pobiłby
                            Wasze golizny.
                      • f.l.y Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:18
                        kas...bose stopy to ja jak najbardziej....smile) ale koniecznie w spodniach
                        dżinsowych i bez koszuli albo w rozpiętej....

bardzo mnie zmiękcza ten widok....on tak występuje po kłótni...przejrzał
                        mnie smile)
                        • to.ja.kas Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:20
                          Boże FLY koniecznie w dzinsach i goły tors smile Mój tez wie, ze wtedy mnie ma :-
                          ))))

A w mojch koszulach nie chodi, jest troche wiekszy smile)))
                  • a.niech.to Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:45
                    Palacz!
              • pudeleczko_75 Re: jednak to napiszę 01.09.06, 21:06
                pudeleczko_75 napisała:

> gdyby tak było to mój na pewno by mnie zdradził z tą, z która zdradziłsmile

cholera, cholera 9wywala mnie z forum wiem) NIE ZDRADZIŁ BY! chyba, ze to
                podświadomośćsmile)
                • to.ja.kas Małpy......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.06, 21:30
                  Litości, jestescie bezwzgledne jak On. Zaraz wstane i założe mu skarpety.
                  Męska, szowinistyczna..........smile
                  • a.niech.to Re: Małpy......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.06, 21:55
                    to.ja.kas napisała:

> Męska, szowinistyczna..........smile
                    Zamilcz. Tymi słowami, godzisz w żywotne interesy przyszłych pokoleń.
                    • libra22 Re: Małpy......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.06, 22:17
                      Ech, jak miło poczytaćsmile
                      Nigdy tyle nie nałaziłam się po mieszkaniu w stroju Ewy, jak po odejściu eksa
                      (no i kiedy syn był u niego, żeby nie było, że dziecko własne gorszę).
                      Eks mówił (lub sugerował), że za bardzo przytyłam.
                      A ja się dobrze czuję w swoim ciele.
                      Kiedyś ktoś popodziwia mnie jeszcze, o!
                      dobrych snów dziewczęta
                      • a.niech.to Re: Małpy......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.06, 22:22
                        Ja to mam co pokazywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka