nangaparbat3 21.09.06, 13:18 Chcialabym zmienić sygnaturkę - czy zgodzisz się na Jacka Kuronia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weekenda Re: Scriptusie 21.09.06, 13:44 mnie osobiście bardziej się podoba "nangaparbat"... mam świra górowego a polityki nie lubię Odpowiedz Link
weekenda Re: Scriptusie 21.09.06, 16:14 no oczywiście - jakem blondynka - pokićkałam sygnaturkę z nickiem i w ogóle weszłam z butami między skórke a wyprawkę... przeczytam jeszcze raz wątek dla blondynek i idę do domu Odpowiedz Link
scriptus Re: Scriptusie 21.09.06, 14:49 Nanga, nie musisz mnie pytać o zmianę sygnaturki Jacek Kuroń powiedział wiele ciekawych rzeczy, na pewno wybrałaś coś wartego uwagi Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Scriptusie 21.09.06, 15:58 scriptus napisał: > Nanga, nie musisz mnie pytać o zmianę sygnaturki > Jacek Kuroń powiedział wiele ciekawych rzeczy, na pewno wybrałaś coś wartego > uwagi Czułabym sie głupio bez Twojej zgody, tak mam. A z wyborem kłopot, jak pisałam, wydawalo mi się, ze mam, ale im dalej czytam, tym wiecej wariantów. No to zdecyduje jak skończę )) Odpowiedz Link