Dodaj do ulubionych

Głupawka no 7000

04.01.07, 10:05
Monka Monika dziewczyna ratownika?????
Obserwuj wątek
    • 13monique_n Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 10:07
      brzoza75 napisała:

> Monka Monika dziewczyna ratownika?????
      Hahaha, prosze, jaki raz mamy adekwatny tytuł wątku. I niech vertigo nie gada,
      ze się staczamy! Widać, kto założył wątek? Widać! Widać tytuł? Widać! To każdy
      "enters at his own risk" big_grinDDD (i możemy sobie psuć własny wątek big_grin)
      • brzoza75 Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 10:18
        Vertigo to pewnie jeszcze nie wrócił z Sylwestra, ale poczekaj zaraz Tri
        wpadnie jako dyzurny i posprząta;D

staczamy się? rany a ja myślałam że jako rozwódki to już się stoczyłyśmy
        i potoczyłyśmy na Bora Bora ;-D
        • 13monique_n Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 10:22
          brzoza75 napisała:

> Vertigo to pewnie jeszcze nie wrócił z Sylwestra,
          Wrócił, wrócił big_grin Witał dzisiaj martę. Tylko go tu patrzec z motkiem moheru tongue_out
          > ale poczekaj zaraz Tri wpadnie jako dyzurny i posprząta;D
          Tri???? Ludzie go jednak demonizują nieco. Niech tu wpada, ucieknie z krzykiem
          gubiąc zmiotkę - hehehe (nastrój konfrontacyjny mam? Eeeee, tylko głupawka)
          >
          > staczamy się? rany a ja myślałam że jako rozwódki to już się stoczyłyśmy
          > i potoczyłyśmy na Bora Bora ;-D
          Juz się stoczyłyśmy? Hmmm, mozliwe. Mogłam nie zauważyć, bo jak w zeszłym roku
          upadłam dwukrotnie pod jakąś knajpą, gdzie mnie Pho zabrała, to walnęłam się w
          głowę własna torebką. Skutki czasem widać na forum big_grin
          • brzoza75 Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 10:32
            A to przepraszam nie zauważyłam kolegi,wzrok mi się psuje od
            % chyba...,
            demoniczny Tri , he he he , zobaczysz spierze nam zaraz tyłki jak się obudzi;D

to , ze upadłaś to dobrze że byłas z Pho, z nią takie wydarzenia należą do
            normalnych, ja juz się przyzwyczaiłam, naprawdę, można, z Crazy też, można,
            spać też, ale wiesz ja nie próbowałam, jeszcze,nie zdradzę, no może, nie wiem,
            stoczyłam sie zdecydowanie na głowę ze schodów...
            • 13monique_n Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 10:38
              brzoza75 napisała:

> A to przepraszam nie zauważyłam kolegi,wzrok mi się psuje od
              > % chyba...,
              Pijesz w pracy?????? Ja wiedziałam, że niektóre zawody są niezdrowe, o rety...
              > demoniczny Tri , he he he , zobaczysz spierze nam zaraz tyłki jak się obudzi;D
              Nie sppierze, bo sie nie damy! Nas jest dwie, chociaż nie jesteśmy duże, to
              jednak duchem wielkie i damy radę tongue_out (swoja drogą, Brzoza, Ty z tym spraniem
              tyłka tak na poważnie? Może palcat chcesz? ;D)
              >
              > to , ze upadłaś to dobrze że byłas z Pho, z nią takie wydarzenia należą do
              > normalnych,
              No, wiem, wiem, ta torebka w łeb to tez normalne.
              >z Crazy też, można, spać też, ale wiesz ja nie próbowałam,
              Nie próbowałaś spać z Crazy??? Ciekawe... ja tez nie big_grin
              Z Pho, owszem. Spoko. Nie kradnie kołdry i spi po swojej stronie lozka tongue_out

>jeszcze,nie zdradzę, no może, nie wiem,
              > stoczyłam sie zdecydowanie na głowę ze schodów...
              Jakis niejasny ten fragment dla mnie jest. Zwiezly jakby big_grin
              • brzoza75 Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 10:47
                > > A to przepraszam nie zauważyłam kolegi,wzrok mi się psuje od
                > > % chyba...,
                > Pijesz w pracy?????? Ja wiedziałam, że niektóre zawody są niezdrowe, o rety...

Pijam czasem, no dobra czesto, a taki Pan w pijalni albo Pani to mają fajnie...
                mój zawód jest całkowicie niezdrowy i na psychikę działa jak widać;D

> > demoniczny Tri , he he he , zobaczysz spierze nam zaraz tyłki jak się obu
                > dzi;D
                > Nie sppierze, bo sie nie damy! Nas jest dwie, chociaż nie jesteśmy duże, to
                > jednak duchem wielkie i damy radę tongue_out (swoja drogą, Brzoza, Ty z tym spraniem
                > tyłka tak na poważnie? Może palcat chcesz? ;D)

Znaczy że co? że mam tak sama siebie tego po plecach czy tyłku?;D

> >
                > > to , ze upadłaś to dobrze że byłas z Pho, z nią takie wydarzenia należą d
                > o
                > > normalnych,
                > No, wiem, wiem, ta torebka w łeb to tez normalne.

W fontane tez wskoczyłaś nie?;D

> >z Crazy też, można, spać też, ale wiesz ja nie próbowałam,
                > Nie próbowałaś spać z Crazy??? Ciekawe... ja tez nie big_grin

No nie bo ona śpi z Weekendą wiesz...chlip

> Z Pho, owszem. Spoko. Nie kradnie kołdry i spi po swojej stronie lozka tongue_out

Żartujesz ? a jak ona w zielonych szpilkach czy bez?;D
                >
                > >jeszcze,nie zdradzę, no może, nie wiem,
                > > stoczyłam sie zdecydowanie na głowę ze schodów...
                > Jakis niejasny ten fragment dla mnie jest. Zwiezly jakby big_grin

Upadłam ze schodów ostatnio i tyłek mnie boli do tej pory
                odbija się to na głowie zapewne bo siniaka nie mam ;D zjazd miałam
                zaliczony wczoraj he he he , moje dziecko się posikało ze śmiechubig_grin
                • 13monique_n Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 11:05
                  brzoza75 napisała:

> Pijam czasem, no dobra czesto, a taki Pan w pijalni albo Pani to mają >fajnie...
                  Jak cholera! Ogladałm ostatnio program o szampanie (tym naj naj) i jak się
                  tworzy powtarzalność smaku. Też niezła praca big_grin
                  > mój zawód jest całkowicie niezdrowy i na psychikę działa jak widać;D
                  A czego Ty chcesz od swojej psychiki? Zupełnie w porzadku jest wink

> Znaczy że co? że mam tak sama siebie tego po plecach czy tyłku?;D
                  A czy ja pisałam, że "sama"??? Zaproponowałam narzędzie jeno (zresztą też z
                  utensyliów do hippiki, by tak rzec nie uzywając "kojarzących" się słów)

> W fontane tez wskoczyłaś nie?;D
                  A wysłałam Ci zdjęcie z fontanny? (zresztą, mam dwóch świadków, jakby co i
                  jednego masz pod ręką w Wawie)

>
                  > No nie bo ona śpi z Weekendą wiesz...chlip
                  Nie płacz, przecież wiesz, że śpi jeszcze z pilotem. Ale myślę, że jest
                  elastyczna i otwarta na propozycje. Crazy, odezwij się, jak to czytasz wink

> Żartujesz ? a jak ona w zielonych szpilkach czy bez?;D
                  A co ja facet jestem? Ona facetom w zielonych szpilkach, które u niej w
                  garderobie widziałam, skacze smile (to znaczy, mówi, że skacze, bo tego nie
                  widziałam osobiście) Mi nie skakała.

> Upadłam ze schodów ostatnio i tyłek mnie boli do tej pory
                  Biedne dziecko (Twoje). Z tym siniakiem to ciekawe.... myslisz, że pojawił sie w
                  głowie, wewnętrznie znaczy? wink
                  • julka1800 Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 11:14
                    dziewczyny widze ze macie wysmienite humory!! smile))))))))))

Bora Bora powiadacie ,no a mnie sie skojarzylo z "boda boda" , ostatnio
                    czytalam artykul "Ostatni Kurs Boda boda", kto nie czytal niech zaluje
                    • 13monique_n Witaj Julka :)) Ty tez masz glupawkowego czuja 04.01.07, 11:18
                      julka1800 napisała:

> dziewczyny widze ze macie wysmienite humory!! smile))))))))))
                      Trudno powiedziec, czy calkiem, ale koniec tygodnia robi swoje, podobnie jak
                      powrot do pracy po ilus dniach wolnego big_grin
                      >
                      > Bora Bora powiadacie ,no a mnie sie skojarzylo z "boda boda" , ostatnio
                      > czytalam artykul "Ostatni Kurs Boda boda", kto nie czytal niech zaluje
                      A coz to za cudo? Tak zwiezle, moze byc na @

• brzoza75 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 11:24
                        mi się kojarzy z bara bara...
                        • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 11:30
                          brzoza75 napisała:

> mi się kojarzy z bara bara...
                          Brzoza, błagam, ja nad sobą staram się panować od wczesnych (świtowych) godzin
                          porannych a tu same kłody... big_grinDD No, to przepadło... juz się zafiksowałam big_grinDDD
                          • brzoza75 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 11:35
                            przynętę zarzucam od rana, ehhhh big_grin
                            nad czym Ty chcesz zapanowac nad naturą?
                            • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 11:38
                              brzoza75 napisała:

> przynętę zarzucam od rana, ehhhh big_grin
                              Kurczę, ta telepatia jest naprawde potężna. Coś o kusicielkach, tudzież kuszeniu
                              słyszę ciągle big_grinDD
                              > nad czym Ty chcesz zapanowac nad naturą?
                              A co, bajki o łodzi nie znasz "łudź się, łudź!" - to chciałam big_grinDD
                              • brzoza75 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 11:44
                                A co, bajki o łodzi nie znasz "łudź się, łudź!" - to chciałam big_grinDD

Słuchaj z Łodzi to jest OZ tak? więc ja nawet nie chce o tym myśleć,
                                że mogłabym pomyśleć wieszbig_grin
                                • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 11:45
                                  brzoza75 napisała:

> Słuchaj z Łodzi to jest OZ tak?
                                  tak! Byłam tam ostatnio, ale ponieważ kompletnie o tym zapomniałam, to nawet nie
                                  zauważyłam. Być może warunki nie sprzyjały rozglądu, ale faaaaaaajnie było!
                                  >więc ja nawet nie chce o tym myśleć,
                                  > że mogłabym pomyśleć wieszbig_grin
                                  Jak juz możesz myslec, że mogłabys pomyśleć, to wal smiało, kochana!
                                  • julka1800 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:30
                                    ... bara bara ????????????no niezlesmile)))))))))))))
                                    nie bede rozwijala mysli bom zarobiona w pracy rozwine wieczorem, wtedy tez
                                    wysle dlugiieeeego @ co to za twór boda boda
                                    • brzoza75 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:38
                                      DOMYŚLAM SIĘ ŻE @@@ to ślimak?
                                      • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:40
                                        brzoza75 napisała:

> DOMYŚLAM SIĘ ŻE @@@ to ślimak?
                                        Dwa slimaki! A trzeci malutki big_grin
                                      • julka1800 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:40
                                        slimak?

Jesssuuuu, Brzoza za trudna ta zgadywankasmile)))
                                        • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:41
                                          julka1800 napisała:

> slimak?
                                          >
                                          > Jesssuuuu, Brzoza za trudna ta zgadywankasmile)))
                                          A Ty nie masz duzo roboty???(ja tez mam, fakt big_grin)
                                          • brzoza75 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:44
                                            dobra słuchajcie małpka @ skojarzyła mi się ze ślimakiem jakoś tak ...
                                            • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 12:55
                                              brzoza75 napisała:

> dobra słuchajcie małpka @ skojarzyła mi się ze ślimakiem jakoś tak ...
                                              jakos jak??? (czy ja na pewno CHCE wiedziec, jak???) Boszzze, Brzozko, ja sie
                                              boje twoich skojarzen!) big_grinDD
                                              • brzoza75 Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 13:28
                                                i to ja jestem Brutusem tak?
                                                masz skojarzenia straszne Monique big_grinDDD
                                                • 13monique_n Re: Witaj Julka Ty tez masz glupawkowego czuj 04.01.07, 14:36
                                                  brzoza75 napisała:

> i to ja jestem Brutusem tak?
                                                  > masz skojarzenia straszne Monique big_grinDDD
                                                  Jakby Ci tu rzec, ekhmmm, ze wstydem przyznaje, ze tutaj to ja jestem Brutusem,
                                                  ale to wina telepatii - mojej ofc. zeby nie bylo, ze odpowiedzialnych szukam
                                                  poza soba big_grinDDD
                  • brzoza75 Re: Głupawka no 7000 04.01.07, 11:28
                    mój zawód jest całkowicie niezdrowy i na psychikę działa jak widać;D
                    A czego Ty chcesz od swojej psychiki? Zupełnie w porzadku jest

a no tak nie jestem z tym problemem sama mam Ciebie my grilllll ;D

Znaczy że co? że mam tak sama siebie tego po plecach czy tyłku?
                    A czy ja pisałam, że sama??? Zaproponowałam narzędzie jeno zresztą też z
                    utensyliów do hippiki, by tak rzec nie uzywając kojarzących się słów

wszak rzekłaś że konia mi trzeba tak? rany ...ale jak ten koń...
                    nie no co Ty....

W fontane tez wskoczyłaś nie?
                    A wysłałam Ci zdjęcie z fontanny? zresztą, mam dwóch świadków, jakby co i
                    jednego masz pod ręką w Wawie

nie wysłałaś , Misiek tez miał wysłać, uprzejmie donoszę że Misiek jest w
                    Katowicach, ale jestem wredna wydra.

No nie bo ona śpi z Weekendą wiesz...chlip
                    Nie płacz, przecież wiesz, że śpi jeszcze z pilotem. Ale myślę, że jest
                    elastyczna i otwarta na propozycje. Crazy, odezwij się, jak to czytasz

Ona ma pilotów dwóch wiesz...?
                    czyta i się szokuje chyba...

Żartujesz ? a jak ona w zielonych szpilkach czy bez?
                    A co ja facet jestem? Ona facetom w zielonych szpilkach, które u niej w
                    garderobie widziałam, skacze to znaczy, mówi, że skacze, bo tego nie
                    widziałam osobiście Mi nie skakała.

jak to skacze? facetom w garderobie w szpilkach zielonych skacze? kosmitka
                    jedna no...

• 13monique_n Brzoza, Ty potworze!! 04.01.07, 11:36
                      Ja mam teoretycznie pracować, chyba sobie do domu analizy wezmę smile

brzoza75 napisała:

> a no tak nie jestem z tym problemem sama mam Ciebie my grilllll ;D
                      Ładna ta literówka hahaha, wiele mówiąca big_grinD

> wszak rzekłaś że konia mi trzeba tak?
                      Tam było RUMAKA tongue_outPP
                      >rany ...ale jak ten koń...
                      Konie sa spoko. W sensie - klacze. Boje się kontynuowac temat, trochę wink
                      > nie no co Ty....
                      ?

> nie wysłałaś ,
                      Wyślę z domu. Jutro będzie.
                      >Misiek tez miał wysłać, uprzejmie donoszę że Misiek jest w
                      > Katowicach, ale jestem wredna wydra.
                      Huzia na Józia, Ślązacy! To jest, pardon, huzia na Misia! (hehe przyłączam się
                      do bycia wredną wydrą)

> Ona ma pilotów dwóch wiesz...?
                      Dwóch? Ja mogę jej podesłać jeszcze ze 3. jakby chciała
                      > czyta i się szokuje chyba...
                      eeee, Crazy taka "szokliwa" raczej nie jest.

> jak to skacze? facetom w garderobie w szpilkach zielonych skacze?
                      No, przecież mówię, ze nie wiem, bo nie widziałam jak skacze, tylko buty
                      widziałam! Zreszta tamte "inne" buty też, co wygłasiłam, kiedy gadałyście przez
                      telefon, jak Pho wracała z Wrocławia, pamiętasz? hahaha
                      • mamba234 Biedny Misio ;-) 04.01.07, 11:48
                        13monique_n napisała:
                        Huzia na Józia, Ślązacy! To jest, pardon, huzia na Misia!

Masz rację Moni, biedny Miś nie jest jeszcze świadom w jakie towarzystwo
                        wpadnie dzisiaj w Katowicach.
                        A że jestem dziś w nastroju gastronomiczno - rozrywkowym ( pokłosie wspaniałego
                        Sylwestra wink, to Miś długo będzie omijał szerokim łukiem Śląsk - ten Górny
                        oczywiście, bo Wrocław, to bardzo polubił wink

• 13monique_n Re: Biedny Misio ;-) 04.01.07, 11:56
                          mamba234 napisała:

> Masz rację Moni, biedny Miś nie jest jeszcze świadom w jakie towarzystwo
                          > wpadnie dzisiaj w Katowicach.
                          A może on juz coś czuje??? I Brzozy długo nie ma, więc może juz mu ostrzeżenie -
                          mimo bycia wydrą - jakieś śle?
                          > to Miś długo będzie omijał szerokim łukiem Śląsk - ten Górny
                          > oczywiście,
                          Ja tam nie wiem, niech się Misiek ewentualnie później wypowie.
                          >bo Wrocław, to bardzo polubił wink
                          Był gościem der1974, więc zasługi całe należy przypisać za właściwy PR
                          odpowiedniej osobie smile
                          >
                          • brzoza75 Re: Biedny Misio 04.01.07, 12:48

>
                            > > Masz rację Moni, biedny Miś nie jest jeszcze świadom w jakie towarzystwo
                            > > wpadnie dzisiaj w Katowicach.
                            > A może on juz coś czuje??? I Brzozy długo nie ma, więc może juz mu
                            ostrzeżenie
                            >
                            > mimo bycia wydrą - jakieś śle?

jako łaczniczka Brzoza? nie nie ślę nie jestem
                            wstrętną wydra tylko wydrą big_grin
                            > > to Miś długo będzie omijał szerokim łukiem Śląsk - ten Górny
                            > > oczywiście,
                            > Ja tam nie wiem, niech się Misiek ewentualnie później wypowie.
                            > >bo Wrocław, to bardzo polubił
                            > Był gościem der1974, więc zasługi całe należy przypisać za właściwy PR
                            > odpowiedniej osobie

no ja nie wiem bo mnie ostatnio ktos telefonicznie zapraszal
                            i to bylas Ty !
                            • 13monique_n Re: Biedny Misio 04.01.07, 12:57
                              brzoza75 napisała:

> jako łaczniczka Brzoza? nie nie ślę nie jestem
                              > wstrętną wydra tylko wydrą big_grin
                              Skoro tak mowisz tongue_outPP

> > Był gościem der1974, więc zasługi całe należy przypisać za właściwy PR
                              > > odpowiedniej osobie
                              >
                              > no ja nie wiem bo mnie ostatnio ktos telefonicznie zapraszal
                              > i to bylas Ty !
                              Bo za Misia i jego ewentualne pozytywne wrazenia z Wroclawia to der1974 jest
                              odpowiedzialny. A ja zapraszam Ciebie, bo PR trzeba rozwijac - Pho juz byla
                              poddana wroclawskiej indoktrynacji. No....
                              • brzoza75 Re: Biedny Misio 04.01.07, 13:31
                                Bo za Misia i jego ewentualne pozytywne wrazenia z Wroclawia to der1974 jest
                                > odpowiedzialny. A ja zapraszam Ciebie, bo PR trzeba rozwijac - Pho juz byla
                                > poddana wroclawskiej indoktrynacji. No....

A będziemy razem spać?big_grin
                                • mamba234 Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:24
                                  brzoza75 napisała:

"A będziemy razem spać?big_grin"

No nie!!!
                                  Skoro Vertigo abdykował, to ja wskakuje na tron i będę bronić
                                  resztek przyzwoitości na tym forum.
                                  Jadę z Brzózką do Wrocławia !
                                  • brzoza75 Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:27
                                    poczekaj poczekaj trójkącik?big_grinDDD
                                    • 13monique_n Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:38
                                      brzoza75 napisała:

> poczekaj poczekaj trójkącik?big_grinDDD
                                      Moglby od biedy byc, tylko juz powoli ciasno, ale co tam, kto mowi o spaniu. Po
                                      co spac, bedziemy sie dobrze bawic!
                                      • brzoza75 Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:40
                                        my trzy i fontanna juz widze te nagłówki w prasie lokalnej big_grin
                                        • 13monique_n Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:42
                                          brzoza75 napisała:

> my trzy i fontanna juz widze te nagłówki w prasie lokalnej big_grin
                                          Plus dyskretna tabliczka z boku fontanny "zakaz wchodzenia do fontanny". Ale ja
                                          jej nie widzialam. W dodatku, chwilowo plotek zielony dolozyli big_grinDD
                                          • brzoza75 Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:56
                                            żartujesz ? ukradłaś tabliczkę????
                                            • 13monique_n Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:58
                                              brzoza75 napisała:

> żartujesz ? ukradłaś tabliczkę????
                                              Coś Ty!!! Może jestem chuligan, ale nie wandal. Jest poza tym wmurowana, tylko z
                                              boczku, dyskretnie bardzo. big_grin
                                              • brzoza75 Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 14:59
                                                ulzyło mi z wandalami sie nie zadaję , wandalkami teżbig_grin

PS. jaka ty malutka jestes w tej fontannie wiesz?
                                                • 13monique_n Re: Jadę do Wrocławia 04.01.07, 15:01
                                                  brzoza75 napisała:

> PS. jaka ty malutka jestes w tej fontannie wiesz?
                                                  Co ja poradzę? To fontanna jest duża. Albo może perspektywa nie ta, no! big_grinDD
                                    • mamba234 Brzózko !!! 04.01.07, 14:39
                                      W tej stolnicy to jednak rozpusta panuje.
                                      Nie to co u nas na Śląsku.
                                      Brzózko zapraszam na mały turnus. Nauczysz się robić kluski z modrą kapustą
                                      i rołladę winkWrócisz to Warszawy odmieniona - wzór cnót wszelkich. Wzrok
                                      skromnie wbity w podłogę, rumieniec wstydu na twarzy, berecik moherowy na
                                      główce i Mniszkówna pod pachą wink
                                      Pasuje Ci ten weekend ? wink
                                  • brzoza75 Mamba 04.01.07, 15:13
                                    ja bardzo chętnie z Toba pojadę wiesz nie tylko do Wrocławia wiesz?big_grin
                                    • mamba234 Re: Mamba 04.01.07, 15:24
                                      Wiem, wiem kochana Brzózko wink

Ale mały kursik z kuchni śląskiej może Ci się przydać wink))
                                      Plus oczywiście podstawowe "ausdruki" czyli zwroty z gwary śląskiej. Bo jak
                                      przyjedziesz do nas, to będziesz "kumać" o co chodzi, jak z Kasiar74, nowym
                                      kolegą Darkiem i z_mazurem polecimy gwarą. Unikniesz losu biednego Vertigo,
                                      który ostatnio poległ na naszym ulubionym ausdruku wink))
                                      Ach ten widok jego piwnych oczu wielkości orbit i wyraz kompletnej bezradności
                                      - ha ha ha. BEZCENNY wink
                                      Za resztę ( czytaj : piwo ) zapłaciliśmy kartą VISA.
                                      • brzoza75 Re: Mamba 04.01.07, 15:31
                                        Ach ten widok jego piwnych oczu wielkości orbit i wyraz kompletnej bezradności
                                        > - ha ha ha. BEZCENNY ;-D
                                        > Za resztę ( czytaj : piwo ) zapłaciliśmy kartą VISA

rozumiem rozumiem, szukasz naiwnej do wyśmiania tak? ok moge być big_grin
                                        • mamba234 Re: Mamba - Brzoza 04.01.07, 22:45
                                          Brzoza napisala :
                                          "rozumiem rozumiem, szukasz naiwnej do wyśmiania tak? ok moge być big_grin"

Brzozko - alez skad. Z pewnoscia dasz sobie rade - sama w gronie Slazakow.
                                          Dzisiaj przetestowalismy juz jednego przedstawiciela stolnicy w osobie Misia.
                                          I zdal egzamin celujaco wink
                                          Wierze w Ciebie wink))
                                          • 13monique_n Re: Mamba - Brzoza 05.01.07, 08:48
                                            Czyli Misiek na Górny Śląsk też będzie jeździć big_grin - brawo dla Misia i Ślązaków
                                            • mamba234 Re: Mamba - Brzoza 05.01.07, 10:22
                                              13monique_n napisała:
                                              Czyli Misiek na Górny Śląsk też będzie jeździć big_grin

No mamy taka nadzieje, ze sie nam Mis nie sploszyl. Ale biorac pod uwage, ze
                                              wytrzymal z nami prawie 6 godzin dobrze wrozy wink

• 13monique_n Re: Biedny Misio 04.01.07, 14:37
                                  brzoza75 napisała:

> Bo za Misia i jego ewentualne pozytywne wrazenia z Wroclawia to der1974 jest
                                  > > odpowiedzialny. A ja zapraszam Ciebie, bo PR trzeba rozwijac - Pho juz by
                                  > la
                                  > > poddana wroclawskiej indoktrynacji. No....
                                  >
                                  > A będziemy razem spać?big_grin
                                  A co, wolisz z moimi dziecmi???? (PS ja nie skacze po glowie, ani w szpilkach,
                                  ani bez), wiec jak? Przyjedziesz?

• brzoza75 Re: Biedny Misio 04.01.07, 14:39
                                    Muszę się zastanowić poważnie wiesz? no, przedyskutować z Małą i zobaczymy,
                                    po której stronie łóżka śpisz? big_grin
                                    • 13monique_n Re: Biedny Misio 04.01.07, 14:43
                                      brzoza75 napisała:

> Muszę się zastanowić poważnie wiesz? no, przedyskutować z Małą i zobaczymy,
                                      > po której stronie łóżka śpisz? big_grin
                                      Jak sypiam sama to po skosie tongue_outPP Jak byla tu Pho, to roznie. Nie czepiam sie
                                      stron. A ktora Ty wolisz?
                                      • brzoza75 Re: Biedny Misio 04.01.07, 14:58
                                        ja jestem leworęczna więc z lewejbig_grin
                                        • 13monique_n Re: Biedny Misio 04.01.07, 15:00
                                          brzoza75 napisała:

> ja jestem leworęczna więc z lewejbig_grin
                                          O rety... nie kumam... a po co Ci ręce, tudzież jakie ma znaczenie "ręczność" w
                                          łóżku? :-o
                                          I tak na marginesie, z czyjej lewej - Twojej czy mojej? (boszzz, już sie boję
                                          tego potoku skojarzeń...tongue_outPP)
                                          • brzoza75 Re: Biedny Misio 04.01.07, 15:12
                                            ojejku no ma duze jak nie jestes leworeczna to spokojnie ja Ci pokazębig_grin
                                            • 13monique_n Re: Biedny Misio 04.01.07, 15:14
                                              A wytłumaczyć nie możesz? - I jestem absolutnie praworęczna! smile
                        • brzoza75 Re: Biedny Misio 04.01.07, 12:06
                          Ja Myśle, ze Misio to jak sie rozkreci to kiedys do Gańska pojedziebig_grin
          • mamba234 Do 13monique_n 04.01.07, 10:59
            13monique_n napisała:

> Vertigo to pewnie jeszcze nie wrócił z Sylwestra,
            > Wrócił, wrócił big_grin Witał dzisiaj martę. Tylko go tu patrzec z motkiem moheru tongue_out

Mooonika smile

Co Ty tak z tym moherem ? Zapomniałaś, że Vertigo publicznie oświadczył, że
            jego moherowy forumowy berecik już mu się dawno spruł ?
            Podejrzewam, że dołączy do Waszego - jakże swawolnego - grona.
            Ba, nawet może dostanie samozwańczym przywódcą wink

Pozdrawiam Cię ciepło w Nowym Roku

Mamba
            • 13monique_n Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:08
              mamba234 napisała:

> Mooonika smile
              >
              > Co Ty tak z tym moherem ? Zapomniałaś, że Vertigo publicznie oświadczył, że
              > jego moherowy forumowy berecik już mu się dawno spruł ?
              Przeciez piszę, że z MOTKIEM moheru, a nie z berecikiem moherowym tongue_outPPP

> Podejrzewam, że dołączy do Waszego - jakże swawolnego - grona.
              Myslisz? A może on się nas boi?
              > Ba, nawet może dostanie samozwańczym przywódcą wink
              Ooooo nie. O przywództwo to by musial powalczyć. Tak łatwo go nie dostanie, nie
              z taka przeszłością moherową big_grinD

>
              > Pozdrawiam Cię ciepło w Nowym Roku
              Najlepsze życzenia, Mambo, na Nowy Rok. Usmiechu, radości, powodzenia... (wpisz
              reszte sama)
              monique
              • mamba234 Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:16
                13monique_n napisała:

Ooooo nie. O przywództwo to by musial powalczyć. Tak łatwo go nie dostanie, nie
                z taka przeszłością moherową big_grinD

Przeszłość, przeszłością. A jak teraźniejszość ma baaardzo nie-moherową wink))
                To co ???
                he he he

• 13monique_n Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:20
                  mamba234 napisała:

> z taka przeszłością moherową big_grinD
                  >
                  > Przeszłość, przeszłością.
                  Wiesz, my w sumie tutaj wiele nie wiemy. Tak na deklaracje, to trudno bedzie
                  uwierzyc.
                  >A jak teraźniejszość ma baaardzo nie-moherową wink))
                  hehehehe... normalnie az sie chce poprosic o szczegoly, ale badzmy dyskretne wink
                  > To co ???
                  > he he he
                  Czekamy na Brzoze, niech sie wypowie. Jednak mam obawy, ze vertigo nas sie
                  jednak boi i wyraznie unika. Chyba swiadom jest niesubordynacji, ktora nam
                  zarzucil kilkakrotnie wink
                  Jak myslisz?
                  • brzoza75 Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:27
                    ja nie wiem co mu się tam spruło, ale pojawia się i znika co świadczy o jego
                    małej kreatwyności w tym temacie, nie oddamy stołka tak łatwo , bez walki , nie,
                    Mamba rany wszystkiego naj anja naj !
                  • mamba234 Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:27
                    13monique_n napisała:
                    Czekamy na Brzoze, niech sie wypowie.

Wooow. To nasza kochana Brzozka zna jakies pikantne szczegoly ?

No prosze wink))
                    • 13monique_n Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:29
                      mamba234 napisała:

> 13monique_n napisała:
                      > Czekamy na Brzoze, niech sie wypowie.
                      >
                      > Wooow. To nasza kochana Brzozka zna jakies pikantne szczegoly ?
                      Miala sie wypowiedzieć w sensie przywodztwa! No i sie wypowiedziala! (mamba, co
                      Ci lazi po glowie??? Hęęęę? pasujesz nam do wątku dzisiejszego, jak słowo daję
                      big_grinDDD )
                    • brzoza75 Re: Do 13monique_n 04.01.07, 11:30
                      pikantne co znam?
    • 13monique_n Jeszcze 931 postow do 70.000 04.01.07, 15:46
      Do roboty!
      • brzoza75 Re: Jeszcze 931 postow do 70.000 04.01.07, 16:09
        tak? to ja uciekam do domku swoją normę wyrobiłam big_grinDD
        • julka1800 Re: Jeszcze 931 postow do 70.000 04.01.07, 16:37
          milego wieczorkusmile)

ja z domku napisze jeszcze cossmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka