aron95 09.04.07, 09:12 Syna polałem , pieska popryskałem, no i kogoś mi brakuje do polania . Panie sobie pewnie mażą aby być zlane , włożone do wanny a nie mają być przez kogo . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazyrabbit Re: Śmigus dyngus 09.04.07, 10:14 Nie , panie nie marzą o byciu oblaną zimną wodą w Lany Poniedziałek. Panie są szczęśliwe , że nie ma kto ich wrzucić do wanny , bo nigdy nie lubiły tego zwyczaju. Odpowiedz Link
aron95 Re: Śmigus dyngus 09.04.07, 10:35 Do lania pań zawsze używam ciepłej wody . Ale zabawy w mis mokrego podkoszulka chyba lubicie ??? Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Śmigus dyngus 09.04.07, 10:53 Nie lubimy. Czujemy się wtedy traktowane jak kawałek mięcha. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Śmigus dyngus 09.04.07, 15:50 Gdybys chcial Aronie spryskac nas paroma kroplami perfum -to czemu nie. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Śmigus dyngus 09.04.07, 23:41 crazyrabbit napisała: > Nie , panie nie marzą o byciu oblaną zimną wodą w Lany Poniedziałek. > Panie są szczęśliwe , że nie ma kto ich wrzucić do wanny , bo nigdy nie lubiły > tego zwyczaju. Bardzo nie lubią. Niestety dziecko postanowiło być wierne tradycji i oblało mie wodą z samego rana (czytaj o 10-tej). Na szczęście tylko z symbolicznej dyngusówki. Jednak jest w życiu sprawiedliwość, bo wieczorem zepsuł jej się prysznic Musiała się przebrać i wytrzeć calutką łazienkę. Tylko sufit ja wytarłam. Odpowiedz Link
aron95 A na Podchalu 10.04.07, 00:11 Dla góralki jest poniżające nie być zlaną wodą w ten dzień . Pocieszę Was też dzis tylko perfumami lałem Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: A na Podchalu 10.04.07, 00:23 Ufffff.... a juz myslałam , że bedziesz konkurs Miss Mokrego Podkoszulka opisywał ze szczegółami DD A propos - nie jestem góralką i brak oblania wodą nie jest dla mnie poniżający Odpowiedz Link
aron95 Re: A na Podchalu 10.04.07, 00:29 To tylko zwyczaje . Choć nie jednego kielicha wypiłem postawionego przez ojców za to że ich córki pożądnie zlane były . Ale to kiedys teraz tylko perfumki Odpowiedz Link
cathy_bum Re: A na Podchalu 10.04.07, 00:36 Ja tam prawdziwa córa Mazowsza i poniżenia z powodu suchego ubrania nie odczuwam Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: A na Podchalu 10.04.07, 00:41 > Pocieszę Was też dzis tylko perfumami lałem Brrr, z dwojga złego wolałabym już być oblana wodą. Po takich akcjach kilku osób człowiek cuchnie mieszaniną perfum i wód kolońskich kilku rodzajów. Nie, ja akurat w ogóle tej tradycji nie lubię. Odpowiedz Link
emde74 Re: Śmigus dyngus 10.04.07, 11:51 a ja nie byłam oblana latami i nie pogardziłabym ale nie wanną od razu) Odpowiedz Link
aron95 Swięta i po świętach 10.04.07, 22:22 emde za rok następną szansę masz Nie prześpij tego roku . Swieta jak szybko nadchodzą tak szybko mijają Odpowiedz Link