marieta_makieta 22.05.07, 00:27 bo jutro będziecie nie do życia. Siusiu, paciorek (ci wierzący) i spać. Dobrej nocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolkalodz Re: Kochani, dobranoc, nie siedzcie przed kompute 22.05.07, 00:39 haha a zabki? siusiu zrobione, paciorek tez odmowiony, choc moja wiara nie taka jak byc powinna. Kolorowych snow) Odpowiedz Link
scriptus Re: Kochani, dobranoc, nie siedzcie przed kompute 22.05.07, 00:42 Dzięki, Makietko za zainteresowanie, być może, gdyby się jeszcze ktoś szczególny mną zainteresował, nie siedziałbym przed komputerem... Odpowiedz Link
crazyrabbit Biedny Scriptus :))) 22.05.07, 00:48 scriptus napisał: > Dzięki, Makietko za zainteresowanie, być może, gdyby się jeszcze ktoś szczególn > y > mną zainteresował, nie siedziałbym przed komputerem... Ale dzięki temu siedzeniu takich fajnych ludzi się poznaje )) Odpowiedz Link
scriptus Re: Biedny Scriptus :))) 22.05.07, 01:56 Nie taki znowu biedny, skoro fajnych ludzi sobie poznaje Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Kochani, dobranoc, nie siedzcie przed kompute 22.05.07, 01:50 a ja jestem nocny marek i wlasnie najlepiej mi sie siedzi w nocy,chociaż gdyby jak i Tobą Scri zainteresował się ktoś szczególny to kto wie. Odpowiedz Link
scriptus Re: Kochani, dobranoc, nie siedzcie przed kompute 22.05.07, 01:59 A gdyby jeszcze ten szczególny ktoś się miał ochotę przytulić przez sen... to pewnie bym nawet nie zdążył wyłączyć komputera Odpowiedz Link