Dodaj do ulubionych

Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-)))

01.06.07, 10:01
Dla Was i Waszych pociech smile)))
Obserwuj wątek
    • marie.walewska Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 10:03
      Ja sie dolacze! Duzym i malym dzieciom. Tym co prezenty dali i tym co dostali - duzo slonca i radosci z
      rzeczy malych, prostych i codziennych smile
    • ladyhawke12 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 10:05
      Dla naszych, wspanialych kochanych, dzieciaczków wszystkiego naj. To one sprawiaja że sie smiejemy i potrafimy przetrwać, to dla nich wstajemy z łóżka, mimo iz swiat nam sie zawalił i nic nam sie nie chce. Kocham moje dzieciaczki najbardziej na świecie.
    • vertigo5 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 12:05
      Maheda... tak bez prezentu... same życzenia ? wink)))
      • ladyhawke12 Vertigo 01.06.07, 12:23
        Podonbo licza sie uczucia, a nie prezenty. A tak na marginesie to jak poszło?
        • vertigo5 Re: Vertigo 01.06.07, 12:27
          Lady, prezentem może byc wiele rzeczy, niekoniecznie muszą to byc dobra
          materialnie - np. jakze uroczym prezentem może byc dla mężczyzny zrzucenie dla
          niego szat przez wspaniałą kobietę smile))

Hmmm, co do przesłuchania przed sądem metropolitalnym to niestety nie mogę Ci
          powiedzieć jak było. Składałem przysięgę, że do czasu zakończenia procesu
          nikomu nie zdradzę żadnych szczegółów. Mogę tylko powiedzieć, że przyjemne to
          nie jest....
          • ladyhawke12 Re: Vertigo 01.06.07, 12:30
            To jesli o taki prezent chodzi, to masz odemnie dużego buziaczka, i uśmiech, oraz odrobinke słonca w sercu. Co do drugiej części to rozumie i tylko moge powiedzieć jedno że jestem za Tobą, i mysle o Tobie żeby mimo wszystko ból był mniejszy.
            • vertigo5 Re: Vertigo 01.06.07, 12:35
              Buźka i ode mnie smile)) Cmooooooook !!!
          • mamba234 Re: Vertigo 01.06.07, 21:04
            vertigo5 napisał:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24087&w=63274696&a=63317507
            A następnie :
            > Lady, prezentem może byc wiele rzeczy, niekoniecznie muszą to byc dobra
            > materialnie - np. jakze uroczym prezentem może byc dla mężczyzny zrzucenie
            dla niego szat przez wspaniałą kobietę smile))

Mówiłam, że ściemnia wink
            >
            • vertigo5 Re: Vertigo 01.06.07, 21:08
              próbuję walczyć ze swoimi słabościami - chwilowo się przełamałem, ale nie wiem
              czy ta tendencja będzie trwaławink))
      • maheda Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 13:23
        A co chcesz? smile))))
        • majkel01 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 20:29
          ja rowniez dziekuje za zyczenia i rowniez stanowczo domagam sie prezentu wink))
          • julka1800 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 20:59
            no proszę, jak to sie chcialoby byc dzieckiem i dostawac prezentysmile)
            Dzis w pracy nasz "rozrywkowy" kolega wyslal wszystkim Duzym Dzieciom zyczenia,
            ot tak i wiecie co dostal wzamian? chyba z tuzin calusów w policzen od swoich
            kolezanek smilemezczyzni pozostali bardziej powściagliwismile
          • maheda Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 02.06.07, 09:56
            Proszę bardzo: smile)))))
            www.jojo.pl/download/dch/prezent.gif
            • majkel01 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 02.06.07, 13:53
              a co jest w srodku ? wink)
              • maheda Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 02.06.07, 15:36
                Małego Księcia nie czytałeś? smile
                W tej książce chłopiec podszedł do pilota i poprosił go o narysowanie baranka.
                Pilot narysował baranka, ale chłopcu się nie podobał, pilot więc narysował
                drugiego - chłopiec też pokręcił nosem. I tak po kilku dalszych nieudanych
                próbach pilot narysował kartonowe pudełko z otworkami, oznajmując, że baranek,
                którego chłopiec tak chce mieć, jest w środku, i że jest to na tyle mały
                baranek, że mieści się w kartonowym pudle.
                Chłopczyk spojrzał na rysunek, powiedział "nie jest znowu taki mały... popatrz -
                zasnął".
        • vertigo5 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 01.06.07, 21:09
          Nie powiem bo się wstydzę wink)))
          • maheda Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 02.06.07, 09:54
            Widzisz? Przez własne zahamowania nie dasz sobie szansy dostać tego, co chcesz wink
            Może warto pomyśleć pod tym kątem wink
            • mamba234 Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 02.06.07, 12:43
              maheda napisała:

> Widzisz? Przez własne zahamowania nie dasz sobie szansy dostać tego, co chcesz
              > wink
              > Może warto pomyśleć pod tym kątem wink

A skąd wiesz Maheda, że Vertigo nie dostał TEGO prezentu wink
              • maheda Re: Dzień Dziecka - wszystkiego najlepszego :-))) 02.06.07, 15:33
                Pretensje do samych życzeń bez załącznika, miał do mnie wink
                A ode mnie w dalszym ciągu nic nie dostał, ale oczywiście możliwym jest, że
                dostał wymarzony prezent od kogoś innego smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka