sylwiamich 10.09.07, 07:44 ...wielki bukiet róż))Lubicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka301 Re: Dostałam... 10.09.07, 09:08 zazdroszczę))) Uwielbiam kwiaty, ale sama je sobie kupuję - dla mojego mężczyzny ideałem prezentu jest patelnia teflonowa. Kiedyś po awanturze (podobno mu zrobiłam rysę na felgach) przyniósł mi metrową daturę od kolegi z ogródka))). Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Dostałam... 10.09.07, 09:13 kruszynka301 napisała: > dla mojego mężczyzny ideałem preze > ntu jest patelnia teflonowa. Baba do garów, gary dla baby. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Dostałam... 10.09.07, 09:26 a ja uwielbiam dostawać patelnie teflonowe.I nawet jej się spodziewałam...w końcu wypytywał co mi potrzeba: -telewizor -samochód -czajnik bezprzewodowy I wie że lubie praktyczne prezenty...ale przyniósł kwiaty.Acha...kilka dni temu śpiewał pod moimi oknami piosenki miłosne...ale wstyd....na całą wieś normalnie. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Dostałam... 10.09.07, 09:32 o rany, a gdzie takich romantyków daja. Uwielbiam kwiaty, dlatego mam róze w ogródku, i jak mi jest źle to sobie idę i utne do ogródka. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dostałam... 10.09.07, 09:30 sylwiamich napisała: > ...wielki bukiet róż))Lubicie? Lubię, tylko kobiety jakoś rzadko mi je kupują... Nie wiem dlaczego... Odpowiedz Link
aron95 Juz myslałem 10.09.07, 09:38 że tu dzis nikogo nie ma . Jakoś nudno się zrobiło Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Dostałam... 10.09.07, 10:11 Poważnie bym się zaniepokoił, dostając od kobiety bukiet róż. Kwiaty są prezentem dla kobiety, dla mężczyzny najlepszym prezentem jest... kobieta. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dostałam... 10.09.07, 10:32 Eeee tam, jak równouprawnienie to równouprawnienie. A co do prezentu: "kobieta", to ja uważam, że najlepszym prezentem dla kobiety jest... mężczyzna. Oczywiście taki prezent dobrze jak czasem pojawi się w towarzystwie bukietu róż, ale te róże to tylko dodatek. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Dostałam... 10.09.07, 10:47 z_mazur napisał: > Eeee tam, jak równouprawnienie to równouprawnienie. > > A co do prezentu: "kobieta", to ja uważam, że najlepszym prezentem > dla kobiety jest... mężczyzna. Oczywiście taki prezent dobrze jak > czasem pojawi się w towarzystwie bukietu róż, ale te róże to tylko > dodatek. Ja wolałabym inny dodatek ...hm)) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dostałam... 10.09.07, 10:51 Dlatego najistotniejszy jest "prezent", a nie dodatki... chociaż one też są miłe. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Dostałam... 10.09.07, 20:23 sylwiamich napisała: > ....do meżęczyzny)) no pewnie facet, bukiet roz i ...prezerwatywa w kieszeni P Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Dostałam... 10.09.07, 20:28 > no pewnie facet, bukiet roz i ...prezerwatywa w kieszeni Poprawka. Jak tata uczył małego Jasia? Do kobiety koniecznie z bukietem kwiatów, butelką dobrego wina i dwiema paczkami prezerwatyw. Jeśli wieczór ma być udany Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Dostałam... 10.09.07, 14:06 Jakie równouprawnienie?! Kiedy ostatnio urodziłeś dziecko? Odpowiedz Link
z_mazur Re: Dostałam... 10.09.07, 14:12 Aaaa, teraz rozumiem, czyli jak się rodzi dzieci to się dostaje kwiaty... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Dostałam... 10.09.07, 09:46 lubicie, nie zanm kobiety ktora by nie lubila Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Dostałam... 10.09.07, 09:54 wiesz lady....oni są wokół nas...ci romantycy.Ale my wolimy zazwyczaj innych....niestety.I pomimo mojego doświadczenia i mądrości....głupia jestem ponad miarę... Odpowiedz Link
mamba30 Re: Dostałam... 10.09.07, 09:59 uwielbiam kwiaty, a zwłaszcza róże. Co prawda bukietami ich nie dostaję, ale bardzo często menżowiu mi kupuje ot tak sobie pojedyńczą różyczkę. Bardzo mi się to podoba rzec muszę ) Aleś romantyka trafiła Odpowiedz Link
zza_sciany Re: Dostałam... 10.09.07, 10:25 i ja dostalam kosz czerownych róż w ilości hurtowej.Obdarowali mnie wspolpracownicy na odchodne Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Dostałam... 10.09.07, 10:35 Lubię... Choć wielki bukiet róż źle mi się kojarzy - zawiany ex wracający do domu w środku nocy dość często ściskał takowy w chwiejnej dłoni. I się dziwił, że ja kwiatków nie lubię! A najbardziej lubię ciekawe kompozycje ze "zwykłych" kwiatów. Mój tata jest mistrzem wybierania takich nietypowych i super pięknych bukietów. Odpowiedz Link
chalsia Re: Dostałam... 10.09.07, 11:00 bardzo lubię. Choć mało które mogą się równać z tymi, które mam w ogrodzie, no ale tych nie wsadzam do wazonu w dużych ilościach - jakoś nie chcą kwitnąć wszystkie na raz ) Przypomniał mi się jeden bukiet róż, na który nie mogłam patrzeć - otóż w dniu ostatniej rozprawy rozwodowej (a rozwód choć był kulturalny, to w tle było mocno konfliktowo w kwestii ugody majątkowej i spotkań z dzieckiem, włacznie z rękoczynami ze strony eks), przyjeżdżając do dziecka z wizytą, eks zostawił dla mnie bez słowa duży bukiet róż. I weź tu panie zrozum faceta Odpowiedz Link
ivone7 Re: Dostałam... 10.09.07, 12:56 uwielbiam.. tylko rzadko dostaje...a i milsze sa jesli sa wyrazem czegos..jakos nie moge zrozumiec, ze facet widzacy pierwszy raz w zyciu kobiete daje jej czerwone roze...jakos to nie na miejscu.. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Dostałam... 10.09.07, 13:25 Kiedyś dostawałam od kogoś przy każdym spotkaniu czerwoną różę... Dużo było tych róż A ponieważ to było takie niewymuszone , szczere i widać było jaką radość sprawia temu komuś dawanie (nie tylko o róże chodziło) , to ja te wszystkie rzeczy zapamiętam na zawsze... Niektóre ciągle jeszcze mam... Na wspominki mnie wzięło... Odpowiedz Link
megaa Re: Dostałam... 10.09.07, 14:04 ja również dostawalam przy kazdym spotkaniu wielkie bukiety, fakt były sliczne. Ale oo czasu, do czasu. Gdy bylismy juz para wszystko skonczylo sie blyskawicznie. Nie liczyly sie zadne okazje, a na moje delikatne pytania uslyszalam ze nie MUSI sie juz starac bo juz mnie ma i szkoda kasy Chodzacy romantyk Odpowiedz Link
jp66 Róże lubię--- dawać 10.09.07, 19:02 a sam wolałbym rózowe porsche, cholera z tym moze być czarne... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Róże lubię--- dawać 10.09.07, 19:19 cholera jak porsche to ja biore kazde i rozowe i czarne, KAZDE) Odpowiedz Link
em120777 Re: Róże lubię--- dawać 10.09.07, 19:28 bardzo lubię kwiaty ... dostawać również ... chociaż nie pamiętam już kiedy je ostatnio dostałam ... ale kupuję, czasem zrywam przy drodze ... teraz jesień i piękne astry - mam na stole bukiet takich w śliwkowym kolorze ) Odpowiedz Link