bylominelo 30.09.07, 14:48 Chciałabym Ci podziękować za to,że jesteś zaniedbana, gruba, bezszczelna, wredna, odpychająca - bo dzięki temu mogę sie cieszyć i kochać i być kochaną przez fantastycznego faceta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Podziękowania 30.09.07, 15:05 Nie kocha się za to, ze ktoś jest zadbany czy szczupły. Domyslam się, o kim piszesz - ta pani jest uroczą, ciepłą, otwartą i tolerancyjna osobą. Człowiek nigdy nie jest "jakiś" tylko sam w sobie - zawsze w kontekscie innych. Twój tryumfalny post jest - delikatnie mowiąc - nie na miejscu. Podobnie jak pisanie na tym forum w sytuacji, kiedy wiedziałaś, kto tu pisuje. Zajmij sie lepiej swoja miloscią i fantastycznym facetem, a kogoś, wobec kogo okazał sie zdecydowanie mniej fantastyczny, zostaw w spokoju. a najlepiej spróbuj przeprosić. Odpowiedz Link
bylominelo Re: Podziękowania 30.09.07, 15:08 nanga - nic o niej w takim razie nie wiesz Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Podziękowania 30.09.07, 15:11 A Ty wiesz? Od - i poprzez - byłego meża? No nie rozsmieszaj mnie. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Podziękowania 30.09.07, 15:21 Ja juz tu kiedys cały watek zalozyłam - kazdy ma swoja historie. I KAżDA historia zasluguje na wspołczucie. Ale wysłuchanie JEDNEJ historii absolutnie nie upowaznia nikogo do ferowania wyroków, zwłaszcza jesli przekraczają one granice przestrzeni wirtualnej. Odpowiedz Link
bylominelo Re: Podziękowania 30.09.07, 15:29 ja tylko dziękowałam - skąd Twoje uprzedzenie? Znasz mnie moje życie ? znasz jego ? Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Podziękowania 30.09.07, 17:07 tylko dziekowałas??? podła z ciebie kobieta oj podła Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Podziękowania 30.09.07, 17:19 bylominelo napisała: > ja tylko dziękowałam - skąd Twoje uprzedzenie? Znasz mnie moje > życie ? znasz jego ? Widzę co piszesz. I dowalenie komus wlasnie w takiej formie uważam za wyjatkowo wredne. Odpowiedz Link
jasminowo Re: Podziękowania 30.09.07, 15:12 Było... niestety czasem warto się zastanowić jak bardzo może kogoś zaboleć to co się pisze... mogłabyś pisać też i tak o mnie.. to boli, bardzo. Nie ma to jak dokopać leżącemu... Odpowiedz Link
jasminowo Re: Podziękowania 30.09.07, 15:41 Dziwne - to nie świadczy za dobrze o Tobie, skoro czując ból zadajesz go swiadomie i z premedytacją dalej innym... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Podziękowania 30.09.07, 17:06 głupia z ciebie kobieta, że się wpychasz pomiedzy byłych małżonków Odpowiedz Link
szydlo_z_worka Re: Podziękowania 30.09.07, 15:34 Nie wiem, nie znam... Ale to dobrze, będę przynajmniej obiektywna. Poki co, droga bylominelo, to Ty jesteś wredna i odpychająca, pisząc takie rzeczy... Co do innych cech nie będę się wypowiadać, bo Cię nie znam Przegięcie... oj przegięcie... Odpowiedz Link
kasiar74 Re: Podziękowania 30.09.07, 17:05 ło jessoooo ale koszmarna beznadzieja, sama sobie wystawiasz świadectwo. Kapiący kap kap jad z twojej brody jakoś nie świadczy o twoim szczęściu, a może on za dużo myśli poświeca swojej byłej skoro tak bardzo cię to obchodzi i teraz walisz na oślep zamiast budować swoje gniazdo?? Dleczego tak bardzo cie obchodzi czyjaś była historia a nie twoje tu i teraz?? Jeśli sądzisz, że ktoś tu cię poprze to się mylisz bo każdy poznał tą osobę z jej cudownej strony, ja osobiście ją bardzo lubię i cienię, jeśli mąż nie potrafił z niej tego wydobyć to lepiej niech siedzi z taką jędza jak ty. Odpowiedz Link
bazyliada Re: Podziękowania 30.09.07, 17:18 bylominelo napisała: > Chciałabym Ci podziękować za to,że jesteś zaniedbana, gruba, > bezszczelna, wredna, odpychająca - bo dzięki temu mogę sie cieszyć i > kochać i być kochaną przez fantastycznego faceta Wszystko co mówisz świadczy o Tobie, szczególnie jesli mówisz o innych. Odpowiedz Link
mamba234 ... 30.09.07, 19:00 Nie wierzę w to, co przeczytałam ... JAK Ty patrzysz sobie rano w lustro kobieto ??? Odpowiedz Link
misbaskerwill Kłamiesz... 30.09.07, 19:37 Gdybyś była naprawdę szczęśliwa, niczego byś nie napisała. Tylko nieszczęśliwi ludzie muszą dokopać innym - po to, by poczuć się lepiej. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Kłamiesz... 30.09.07, 19:48 Wyjąłeś mi to z ust (czy raczej z klawiatury). Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Kłamiesz... 30.09.07, 20:47 misbaskerwill napisał: > ... Tylko nieszczęśliwi ludzie muszą dokopać innym - po to, by poczuć się lepiej. Zgadzając się całkowicie z misbaskerwill, chciałbym tylko dodać, że taka postawa, jaką prezentuje bylominelo, to prawdopodobnie wyraz sporych kompleksow wlasnych oraz byc moze problemu z zazdroscia. Wydaje jej się, że chwilowo "zatriumfowała" nad inną kobietą i, ubliżając jej, próbuje "dowartościowywać" się jej kosztem. To bardzo niskie zachowanie. M Odpowiedz Link
em120777 Re: Podziękowania 30.09.07, 19:40 Dawno nie czytałam takich chamskich bzdur!!! Jak można się cieszyć i budować swoje szczęście na tragedii innych i jeszcze się tym chwalić!!!!!! Czy sugerujesz, że gdyby Pani o której piszesz nagle przestałą być "zaniedbana, gruba, bezszczelna??, wredna, odpychająca" to ów "fantastyczny facet" przestałby Cię kochać???? Jesteś w kłopocie jeśli sądzisz, że to miłość!!!! Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Podziękowania 30.09.07, 20:04 Tak trzymaj, Kochana! Bo, nie daj Bóg, znow ruszy na mężatki. Jestem rozwódką, a niech... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Podziękowania 30.09.07, 20:28 jakies problemy z orgazmem?? ps. dawno cie tu nie bylo... i nie spiesz sie z zagladaniem tu znowu Odpowiedz Link
milkachocolate Re: Podziękowania 30.09.07, 21:38 gdybym ja mogla spedzic niedzielne popoludnie z czlowiekiem ktory mnie kocha to spacerowalabym z nim po parku popijając piwo i jedząc gofry z wielką bitą śmietana amiejąc sie do łez cieszac sie z kazdej chwili spedzanej razem a nie siedzialabym na necie wyzywając jego byłą żonę od najgorszych! moze moje pojęcie kochania kogos i pragnienia bycia z nim różni sie od twojego? współczuje... Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Podziękowania 30.09.07, 21:58 milkachocolate napisała: > gdybym ja mogla spedzic niedzielne popoludnie z czlowiekiem ktory mnie kocha to > spacerowalabym z nim po parku popijając piwo i jedząc gofry z wielką bitą > śmietana Coś Ty! Nie bałabyś się, że staniesz się gruba i zaniedbana? I jeszcze koniecznie "beZszczelna" Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Podziękowania 30.09.07, 22:02 cathy_bum napisała: > .... jeszcze koniecznie "beZszczelna" właśnie kłopotów z perystaltyką jelit można się nabawić ;-PP Odpowiedz Link
milkachocolate Re: Podziękowania 30.09.07, 22:06 nie bo potem bysmy razem spalali kalorie a bylominelo pewnie i wtedy mysli o bylej swojego faceta Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Podziękowania 30.09.07, 22:14 milkachocolate napisała: > nie bo potem bysmy razem spalali kalorie a bylominelo pewnie i wtedy mysl > i o > bylej swojego faceta Jakby Cię bezszczelność dopadła, to z namiętności nici Odpowiedz Link
ivone7 Re: Podziękowania 30.09.07, 21:35 hmm... wiesz nie wiem o kim piszesz...ale szkoda twojego czasu na net.. lec na fitnes, zebys czasem nie przytyla..bo znajdzie chudszy model...odpychajaca jestes..wiec to tylko kwestia czasu... a ty jak widze za duzo czasu masz i zaraz sadlo ci urosnie..i wtedy twoj cudny facet zobaczy ze nadawalas sie tylko wtedy gdy bylas w miare chuda... a moze on juz przeglada na oczy? moze juz dawno nie jest pieknie... moze juz ucieka z domu...do jakies mlodszej, chudszej...i cieplejszej kobiety? oooo juz samam jestes... jakos mi cie nie zal.. Odpowiedz Link
maza15 Re: Podziękowania 30.09.07, 21:49 Z twoich podziękowań wynika jak bardzo jesteś niepewna tej miłości,jak czujesz się zagrożona i nieszczęśliwa. Niepotrzebne to było. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Podziękowania 30.09.07, 23:01 Wszystko , co chciałam teraz napisać to słowa mocno niecenzuralne , więc się powstrzymam. Żal mi ciebie... musisz być bardzo nieszczęliwa i żyć w ciągłym poczuciu zagrożenia , skoro masz czelność tu przyłazić i rzucać tym stekiem inwektyw. Jesteś po prostu jeszcze jednym obleśnym babskiem , które inaczej nie potrafi się dowartościować. Czyżby "kochający facet" już latał na boki? Ha ha ha...... Akurat wiem o kim piszesz , nie dorastasz jej do pięt... To forum to nie miejsce dla ciebie , idź i nie wracaj. Odpowiedz Link
aron95 Ja napiszę 30.09.07, 23:12 > Wszystko , co chciałam teraz napisać to słowa mocno niecenzuralne , > więc się powstrzymam. Straszna "suka" z ciebie Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Ja napiszę 30.09.07, 23:22 aron95 napisał: > > Wszystko , co chciałam teraz napisać to słowa mocno niecenzuralne , > > więc się powstrzymam. > > Straszna "suka" z ciebie "Suka" jest jeszcze cenzuralna Odpowiedz Link
aron95 Re: Ja napiszę 30.09.07, 23:27 > > "Suka" jest jeszcze cenzuralna No właśnie . Ja nie przeklinam . Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Podziękowania 01.10.07, 08:55 menab napisała: > I On Cię kocha? A za co? Zapewne na niezwykły takt, lapidarsność stylu i czuły charakter. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Podziękowania 01.10.07, 09:05 myślę, że trochę przesadziłaś z tymi podziękowaniami dla exii swojego next, nie trzeba było aż tak publicznie, wystarczyłoby kwiaty jej wysłać, Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Podziękowania 01.10.07, 10:25 Nie wiem o kim piszesz autorko wątku, ale jakby nie ma to znaczenia. Wiem, ze czasem ostra forma jest potrzebna, nawet korzystna, ale plucie jadem i rzucanie kupa nie przystoi kochanej przez swojego mezczyzne kobiecie....co chciałas osiagnac? Ponizyc kobiete? Poprawic sobie humor? I co udało Ci sie? Jestem nexia ale jak czytam takie wypociny to mi wstyd za takie kobiety jak Ty. Powaznie. Nie mała waga czyni z czlowieka Czlowieka bo jakby tak było autorytetami moralnymi byłaby Paris Hilton i Nicole Jakaśtam... Przestał kochac zonę? Zdarza się. Zdarza sie, ze faceci przestają kochac nexie, zwłaszcza jak wychodzi na jaw ze za grosz nie są lepsze od zon....a mam wrażenie, że Twój mężczyzna baaaaardzo sie pomylił.... Zycze Ci zwiekszenia wagi kosztem zmniejszenia frustracji Ona musiała byc fajna skoro wysmarowałas taki post....błeeee Odpowiedz Link