santana_2 26.03.08, 09:51 Energii na kłócenie się z m. nie mam , ale żeby poznać kobiety po przejściach i mężczyzn z czyms tam , to tak . Czy ktoś jest chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 10:47 Po bardzo krótkim namyśle, stwierdzam, że ja raczej tak. A ktoś jeszcze by sie pisał? Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 10:53 To juz jesteśmy trzy.( ja jeszcze jedna rozwodnicę przytaszcze) najwyżej same się upijemy i pójdziemy na tańce. Moze Kraków nas odwiedzi, ostatnio my byliśmy u nich.... Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 11:24 No ja się nie upiję a szkoda ale potańczyć z brzuchem pod broda zawsze mogę. Oczywiście wszystko zależy od tego gdzie się umówimy Odpowiedz Link
manderla Re: A może imprezę na Śląsku? 04.04.08, 11:59 Się stawię chętnie, ale jaki termin, mozna wiedzieć? cos przegapiła chyba... Odpowiedz Link
ask77 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 11:25 a gdzie konkretnie? mam dużo skołatanych nerwów do uspokojenia. Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 11:31 tam wyżej to byłam ja.Niezauważyłam,że jestem na poczcie zalogowana Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 11:35 Może w Katowicach? tylko ja nie wiem gdzie ? ale mogę poszukać i coś zarezerwuję na np. 12.04.? tylko nie wiem gdzie są fajne tańce? Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 11:45 mogę się zorientować w fajnych tańcowniach w katowicach wprawdzie ja jestem rzadkim gościem ale rozpytam Odpowiedz Link
z_mazur Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 12:04 Pewnie bym się pisał. Polecam klub "Poziom 3" kiedyś już tam organizowaliśmy spotkanie. Jest o tyle fajny, że parkiet jest na innym poziomie niż stoliki, więc muzyka nie przeszkadza w rozmowie. Można pogadać i pobawić się jeśli będą chętni. Rezerwacja stolika 20 zł od osoby do wykorzystania na konsumpcję, więc w zasadzie za friko. Wystarczy przedzwonić ze dwa dni przed imprezą. Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 12:06 z mazur - juz myślałam , że się nie odezwiesz... mam nadzieję , że popląsamy? Odpowiedz Link
zuza145 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 12:13 "zazdraszczam" Wam- potańcujcie i za mnie. Odpowiedz Link
z_mazur Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 12:41 Trochę zabiegany ostatnio jestem i mało zaglądam na forum, ale na imprezę pewnie dotrę. Co do pląsów to jak zwykle chętnie. W Poziomie grają dużo czarnej muzyki, a to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Odpowiedz Link
salsa13 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 13:04 ja jak zawsze chętna, zwarta i gotowa tylko ten 12, inne forum ma spotkanko w Krakowie ale... niech będzie 12)) Odpowiedz Link
wu_zet_ka Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 13:09 jeżeli się znajdą jacyś chętni z krakowa, to ja też się wybiorę. mogę robić za kierowce (sama bym się dziwnie czuła ) mój jeszcze mąz też zaczął wydziwiać więc chętnie się stąd wyrwe na chwile ehh... Odpowiedz Link
z_mazur Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 13:09 > i mężczyzn z czyms tam Tak mnie zastanowiło z czym mają być ci mężczyźni...? Odpowiedz Link
salsa13 Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 13:20 Mój drogi Jej się pomyliło miało być z kimś tam czyli... z 10 kolegami Odpowiedz Link
mini_me Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 13:44 Jak faceci maja być z czymś tam to może i ja się skuszę i dobiję ze stolycy )) Odpowiedz Link
drugiezycie Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 16:05 A ja przez tyle lat siedziałam w domu- że też nie wpadłam wcześniej na pomysł, by się rozwieźć.Bo tu z Wami impreza za imprezą To ja chętnie bym się przysiadła do samochodu z Krakowa...Choć na razie wstępnie Odpowiedz Link
bozenadwa Re: A może imprezę na Śląsku? 26.03.08, 16:25 moze mnie sie uda do WAs dolaczyc Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 27.03.08, 20:59 to ja zrobię tak: w weekend coś tam zaklepie no i dam znać gdzie te tańce. kto przyjdzie to będzie. najwyżej sama się upije..., może poznam mężczyzn z czymś tam. chociaż zwątpienie mnie ogarnia, bo jak któraś z nas/was zauważyła , że chyba wszystkie mamy/ miałyśmy tego samego męża Odpowiedz Link
bozenadwa Re: A może imprezę na Śląsku? 27.03.08, 21:08 A ja bardzo zaluje .bo 12.04. nie moge.Mam nadzieje ,ze jeszcze sie spotkamy.Co do naszego meza,nie dziwie sie co sie zrobil taki skapy,tyle nas musi obdzielic bidulek . Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 27.03.08, 21:36 jeśli uda mi się załatwić spanie gdzieś w Katowicach to i ja się zjawię, a co mi tam. Z brzuchem czy bez to nadal będę ja Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 27.03.08, 21:48 dsz27 napisała: > jeśli uda mi się załatwić spanie gdzieś w Katowicach to i ja się zjawię, a co m > i > tam. Z brzuchem czy bez to nadal będę ja zapraszam do mnie... Odpowiedz Link
wu_zet_ka Re: A może imprezę na Śląsku? 27.03.08, 21:51 Santana ty tak nie rozgłaszaj że masz miejscówki, bo bedzie więcej chętnych Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 27.03.08, 21:54 Heheh Tak czy inaczej dziękuję za zaproszenie Fiu fiu może się uda i Was poznam! Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 31.03.08, 11:42 Santana_2 dzięki za zaproszenie. Mam jednak małe obawy czy wytrzymam do rana czy tam do której zamierzacie się bawić. Wiesz teraz to jak mnie zmorzy o tej 23 to na amen. Chętnie przyjadę ale muszę pokombinować inną wersję spanka, taką w której będę mogla taxóweczką zmyć się gdzieś o dowolnej godzinie i nie będę nikomu przeszkadzać Odpowiedz Link
salsa13 Re: A może imprezę na Śląsku? 30.03.08, 22:37 no to co w końcu spotykamy się??? Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 31.03.08, 09:07 Dziewczyny (i chłopaki potwierdzajcie lub odwołujcie żeby się zdeklarować tak na 90% muszę wiedzieć wcześniej czy coś się święci. Miłego dnia Odpowiedz Link
santana_2 melduję.... 31.03.08, 10:36 stolik zarezerowowany w klubie Poziom 3 Katowice ul. 1 maja 33( w pobliżu Akademii Ekonomicznej.Rezerwacja jest płatna 20zł od sztuki, ale to jest do skonsumowania. Tak więc proponuję o godz. 20? Bo od 21 wstęp jest płatny 10. Ja i koleżanka będziemy Czy ktoś jeszcze? aha zamówiłam stolik na 8-10 osób. Odpowiedz Link
dsz27 Re: melduję.... 01.04.08, 10:37 Ja chyba muszę sobie odpuścić, szkoda ale tak to teraz wygląda. Może następnym razem. Miłego dnia Donia Odpowiedz Link
drugiezycie Re: A może imprezę na Śląsku? 01.04.08, 10:50 Ja tez tym razem nie. Ale pozdrawiam wszystkich znanych i nieznanych. Bawcie się dobrze i wypijcie za nieobecnych jakieś piwko Odpowiedz Link
aron95 Re: A może imprezę na Śląsku? 01.04.08, 16:53 Czyżby zadyszkę złapaliście ? Na Śląsku to jakoś ciężko coś zorganizować . Ciekawe dlaczego ? Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 01.04.08, 17:43 aron95 napisał: > Czyżby zadyszkę złapaliście ? > Na Śląsku to jakoś ciężko coś zorganizować . > Ciekawe dlaczego ? NO.....jakoś mało aktywne towarzystwo.... Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 01.04.08, 21:29 Ja chciałam się z Wami spotka / poznać Was z całych sił. Ale tak sobie to skalkulowałam i chyba wygodna się robie. 1. czuję się różnie 2. padam na twarz już o 22-23 3. z Bielska do Katowic jest w sumie blisko ale jak juz jechać to sie pobawić a nie zamulać towarzystwo ciężarnymi dolegliwościami 4. mam kłopot ze spaniem... Poza tym to staram sie być aktywna Urodzę i na bank się z Wami spotkam, choćby w Warszawie (tam mieszkałam dobre 7 lat i polecam Wam knajpkę Tam Tam na Foksal Donia Odpowiedz Link
aron95 Re: A może imprezę na Śląsku? 02.04.08, 15:11 dsz27 do Szczyrku masz rzut kamieniem więc jak sie zrobi ciepło zapraszamy . salsa napewno nic nie będzie miała przeciw że się wychylam i za nią proponuje, podwiezienie . Odpowiedz Link
salsa13 Re: A może imprezę na Śląsku? 02.04.08, 16:41 pewnie, że nie chętnie dowiozę ale nie łażę po górkach hahaha jak zwykle popilnuję kobiet)) Odpowiedz Link
dsz27 Re: A może imprezę na Śląsku? 02.04.08, 21:19 Będę pamiętać, najwyżej będziecie mnie "kulać" po tych górach Dzięki za zaproszenie, z pewnością skorzystam. Dominika Odpowiedz Link
manderla Re: Up, up n/txt 04.04.08, 11:33 Tacy wszyscy zajęci.... Będzie ta impreza czy nie? Bo bym sie pisała chętnie Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 04.04.08, 11:53 jedna rozwódka i jedna prawie rozwódka będą na pewno. Stolik zarezerwowany... mam nadzieję, że ktos jeszcze się zjawi ... a jak nie to same sobie czas zorganizujemy.... Odpowiedz Link
z_mazur Do góry 07.04.08, 08:43 Teraz to już trzeba podgrzać atmosferę. Impreza będzie i pewnie jak zwykle będzie sympatycznie, mam nadzieję, że ktoś, poza tymi osobami które się już zdeklarowały, jeszcze się pokaże. Nieoficjalnie mam informacje, że tak będzie. )) Odpowiedz Link
dsz27 Re: Do góry 07.04.08, 09:33 Strasznie żałuję, że nie mogę się z Wami spotkać....oj strasznie! Odpowiedz Link
santana_2 Re: Do góry 07.04.08, 12:59 ja i koleżanka już ćwiczymy kroki.mam nadzieję, że się nie spóźnię bo muszę wylogować rodzinę ... dam radę.. do zobaczenia Odpowiedz Link
manderla Halo halo! 08.04.08, 14:49 A ktoś moze powie na kiedy to sie planuje? Się bym zastanowila... Odpowiedz Link
santana_2 Re: Halo halo! 08.04.08, 15:24 manderla napisała: > A ktoś moze powie na kiedy to sie planuje? > Się bym zastanowila... "stolik zarezerowowany w klubie Poziom 3 Katowice ul. 1 maja 33( w pobliżu Akademii Ekonomicznej.Rezerwacja jest płatna 20zł od sztuki, ale to jest do skonsumowania. Tak więc proponuję o godz. 20? Bo od 21 wstęp jest płatny 10. Ja i koleżanka będziemy Czy ktoś jeszcze? aha zamówiłam stolik na 8-10 osób" Odpowiedz Link
manderla Albom slepa, albo mój komp jest jakiś dziwny 08.04.08, 15:29 santana_2 napisała: > manderla napisała: > > > A ktoś moze powie na kiedy to sie planuje? > > Się bym zastanowila... > "stolik zarezerowowany w klubie Poziom 3 Katowice ul. 1 maja 33( w > pobliżu Akademii Ekonomicznej.Rezerwacja jest płatna 20zł od sztuki, > ale to jest do skonsumowania. Tak więc proponuję o godz. 20? Bo od > 21 wstęp jest płatny 10. Ja i koleżanka będziemy Czy ktoś jeszcze? > aha zamówiłam stolik na 8-10 osób" Widziałam ten post: wiem o cenie, znam adres i knajpę... No ale data? data gdzie? Odpowiedz Link
manderla No nie kapuję! 08.04.08, 16:24 manderla napisała: > santana_2 napisała: > > > manderla napisała: > > > > > A ktoś moze powie na kiedy to sie planuje? > > > Się bym zastanowila... > > "stolik zarezerowowany w klubie Poziom 3 Katowice ul. 1 maja 33( w > > pobliżu Akademii Ekonomicznej.Rezerwacja jest płatna 20zł od > sztuki, > > ale to jest do skonsumowania. Tak więc proponuję o godz. 20? Bo od > > 21 wstęp jest płatny 10. Ja i koleżanka będziemy Czy ktoś jeszcze? > > aha zamówiłam stolik na 8-10 osób" > > Widziałam ten post: wiem o cenie, znam adres i knajpę... No ale > data? data gdzie? Bo jak zaczynam analizowac wszystkie cyferki, ktore widze, to wnioskuje , ze: -1 maja - to raczej ulica (znam troche katowice, ale moge sie mylic - 33 - do maja czy nawet kwietnia jako data raczej nie pasuje, bo wnioskuje jenteligentnie ze to nr budynku gdzie sie lokal miesci - Poziom 3 to chyba jakas nazwa wlasna - godz 20 - to jasne; 20 zl tez raczej datą nie jest - 8-10 osob, tez raczej będą osobami , a nie datą. Więcej cyferek tu nie widze. Cos przegapiłam? ;-/ Odpowiedz Link
z_mazur No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:16 Kurde, ale ja jakoś nawet nie brałem pod uwagę innej daty. ))) Odpowiedz Link
manderla Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:25 z_mazur napisał: > Kurde, ale ja jakoś nawet nie brałem pod uwagę innej daty. ))) > A swoja drogą, to zdaje się najblizsza sobota....kurka no, a nie mozna nieco wczesniej niz 20? Bo ja z kraka bym dojechala,ale nie chce zalac sie w trupa i po nocy wracac pociagiem....bo usnę i mnie okradną (albo skradną co gorsza)... Odpowiedz Link
z_mazur Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:32 Odzywały się też inne osoby chętne z Kraka, może uda Ci się z kimś jeszcze dogadać. My ostatnio byliśmy ze Śląska na krakowskim spotkaniu mocną trzyosobową ekipą. Ja pewnie dałbym radę wcześniej. Ale o ile wcześniej? Odpowiedz Link
manderla Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:35 z_mazur napisał: > My ostatnio byliśmy ze Śląska na krakowskim spotkaniu mocną trzyosobową ekipą. > sie mi to podoba To ok, dostosuje się bom flexible , ale na marginesie tak to ile osob bedzie? mocna trzyosobowa ekipa? czy tez 8-10 osob>? A Z kraka to kto>? jakies loginy mozesz podac? Odpowiedz Link
z_mazur Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:45 Na ostatnim spotkaniu były z tego co pamiętam wu_zet_ka, drugieżycie, cosmopszczolka, tropfe, oj więcej nie pamiętam, ale w wątku o spotkaniu krakowskim sprzed mniej więcej miesiąca znajdziesz. Ja wiem, że poza trójką wybierają się jeszcze dwie osoby, ale może ktoś jeszcze dołączy. Odpowiedz Link
manderla Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:49 ok, dzieki za info, przegladnę jutro. ps.czyli bedzie wesolo?...czy tez smętnie? Ok, jak nie wyrąbią prądu jak dzis w Szczecinie, to sie tez stawiam. Zresztą sto lat juz w Katowicach nie byłam. Odpowiedz Link
z_mazur Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 21:55 Nastroje na spotkaniach są różne, ale ogólnie raczej nie ma dołowania. Ja nastawiam się na zabawę, bo lubię potańczyć, a w 3 Poziomie grają czarną muzykę, co mi jest jak najbardziej na rękę. Odpowiedz Link
manderla Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 22:05 Ok, spoko, przeglądnęlam wątek od początku. Faktycznie jest info co do daty, ale jakos nie mialam czasu by to wczesniej zrobić. A czarne tance , czemu nie..... ale tanczyc nie umiem To se poslucham fajnej muzyczki Bo clowiek mo jedno gowa, kiero siedzi na karku! Ni? Odpowiedz Link
manderla Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 22:10 A sie usmiałam jak czytałam, ładne se jaja robicie! Ale tak trzymać! Do zobaczyska! Sie stawię! ps. To będzie te dzięsieciu chłopa z kolegami czy nie?! A zresztą.... Odpowiedz Link
dsz27 Re: No to się wyjaśniło :))) 08.04.08, 22:18 Hej, Jak przed moim porodem zorganizujecie jeszcze imprezkę np. w Krakowie to powinnam się zjawić. Tam raczej mam lokal na spanie więc jak coś to dajcie znać Miłej nocki Odpowiedz Link
manderla Re: No nie kapuję! 08.04.08, 21:19 santana_2 napisała: > dupa jestem... 12.04.2008 sobota Hehehehehe! No laska! Juz Cię kocham ( w sensier no...normalnie znaczy sie, lubie Odpowiedz Link
katarzynka.30 Re: No nie kapuję! 08.04.08, 22:38 hmmm... chętnie wybrałabym się pokołysać trochę bioderkami tylko nie wiem czy exiu zostanie z moją córuśką. Ale jestem chętna!!!! aha jeszcze.......a zresztą. zabierzecie mnie ze sobą? Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: No nie kapuję! 08.04.08, 22:49 Jeszcze nie wiem,ale na godzinkę może bym dała radę wpaść.W końcu mam rzyt beretem.Ale jak Was poznam? )) Odpowiedz Link
manderla Re: No nie kapuję! 08.04.08, 22:51 Bedziemy mieli czerwone kapelusze i niebieskie skarpetki Odpowiedz Link
wmiedzyczasie Re: No nie kapuję! 08.04.08, 22:59 ty se nie rób jaj to jest b. poważny problem Odpowiedz Link
manderla Re: No nie kapuję! 08.04.08, 23:14 wmiedzyczasie napisała: > ty se nie rób jaj to jest b. poważny problem OK, to bedziemy wszyscy uczesani na skinheadów Pasi? ps. Normalnie: wchodzisz do knajpy i drzesz morde od wejścia: hej wy tam szurnięci rozwodnicy, w którym kacie siedzicie?! Ah, sie rymło nawet ... Odpowiedz Link
z_mazur Re: No nie kapuję! 08.04.08, 23:46 Pewnie Santana zamówiła stolik na swoje nazwisko. Przy barze można się będzie dowiedzieć, tylko trzeba by znać nazwisko. Albo zmienić rezerwację na jakieś hasło i przy barze będą kierować. Odpowiedz Link
aron95 Re: Albom slepa, albo mój komp jest jakiś dziwny 10.04.08, 10:16 Proste umówienie terminu i miejsca , jakie moze być skomplikowane !! Odpowiedz Link
katarzynka.30 Re: A może imprezę na Śląsku? 08.04.08, 22:59 jak cos ustalicie to dajcie proszę znać na gg8746163, grrr już nie mogę się doczekać (hihi), trzeba trochę odreagować Odpowiedz Link
z_mazur Re: A może imprezę na Śląsku? 09.04.08, 07:24 Hmmm, ale chyba wszystko jest już ustalone. Odpowiedz Link
wu_zet_ka Re: A może imprezę na Śląsku? 09.04.08, 09:39 ja niestety nie przyjade, chociaż bardzo bym chciała. mój jeszczemąż wycofał sie z wcześniejszych ustaleń, coś podobnego do sytuacji Santany albo jeszcze gorzej. uff... masakra (chociaż czego się mozna było spodziewać). więc bawcie się dobrze. Odpowiedz Link
santana_2 Re: A może imprezę na Śląsku? 09.04.08, 09:55 Ustaliłam, że trzeba przy barze pytać o rezerwację na santanę. Tylko pani przyjmująca rezerwację miał problem ze zrozumieniem mojego komunikatu, ale myślę że się znajdziemy bez problemu. Najwyżej będzimy się dosiadać kolejno do każdego stolika i chyba każdy się zorientuje czy to stolik właściwy czy np. "studencki"lub jakiś tam inny do zobaczenia Odpowiedz Link
manderla Re: Do góry 10.04.08, 23:44 z_mazur napisał: > Może ktoś jeszcze przeczyta i się dołączy. )) > jA to już jednak nie jestem pewna czy dojade, ale może ktos jeszcze się załapie "do góry" Odpowiedz Link
aron95 Macie jeszcze miejscówki ? 11.04.08, 14:48 Ja w prawdzie zajęty ale kogów mam wolnych i weekend wolny i tak się zastanawiam ?? Odpowiedz Link
dsz27 Re: Macie jeszcze miejscówki ? 11.04.08, 14:54 Mam chociaż nadzieję, że pochwalicie się jak było No i, ze następnym razem uda mi się do Was dołączyć. Miłej zabawy! Odpowiedz Link
salsa13 Re: Macie jeszcze miejscówki ? 11.04.08, 16:22 Aronie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <szloch> pewnie, że przyjmą Was z otwartymi ramionami, ale tak jak się umawialiśmy Ten jeden zostaje dla mnie))nie oddam Go nikomu)) Odpowiedz Link
z_mazur Re: Macie jeszcze miejscówki ? 11.04.08, 21:33 Aron wpadnijcie koniecznie. Chociaż na chwilę. Przynajmniej nie będę jedynym facetem jak ostatnio w Krakowie. Nie to żebym specjalnie narzekał, ale jednak jakieś wsparcie by się przydało. ))) Odpowiedz Link