aron95 30.04.08, 11:32 ponarzekać na onych . Ci "oni" też chamy . Mi "oni" drogę rozkopali i od roku naprawić nie potrafią Chamy takie !! A Wam co "oni" zrobili ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_gazeta Stuknąć pompki 30.04.08, 11:34 Tak ze 150, może być w seriach. No, chyba, że ktoś sa radę ciurkiem. Potem lodowaty prysznic na męskie ciało, a na koniec krawat od Kenzo. Odpowiedz Link
mary171 To ja w ramach 30.04.08, 13:04 rozgrzewki pójdę pobiegać, słuchając muzyczki. A oni mi nic nie zrobili, ale i tak mam doła dziś. Wszyscy na weekend sie porozjeżdżali, a ja siedzę z młodym ( Odpowiedz Link
rafanetka Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 30.04.08, 13:13 złapali, wlepili mandat i pkt karne nie lubię "onych" przez onych mój zwrot podatku zawsze sie uszczupla Odpowiedz Link
jasminowo Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 30.04.08, 13:33 "One" zepsuły pralkę, kontakt, szuflady, a dziś rano kran w kuchni... niech ich jasny gwint... ale najfajniejsze w dzisiejszym dniu jest to, że mnie się nie chce narzekać ciepło jest Odpowiedz Link
manderla Fajny wąteczek :) 30.04.08, 13:34 rafanetka napisała: > złapali, wlepili mandat i pkt karne > nie lubię "onych" > przez onych mój zwrot podatku zawsze sie uszczupla Och rafanetko, ja ich też nie lubię. I to bardzo. Bo mam wrażenie że od roku finansuje utrzymanie strazy miejskiej w Krakowie. I na dzis tez mam wezwanie Bo moj samochod im przeszkadzał. Chyba się przesiądę na rower Odpowiedz Link
sylwiamich Re: metafizycznie... 30.04.08, 14:43 one powodują że mi smierdzi z kibelka i myć go codzinnie muszę.Przez one tyję..mam nadzieję że to nie te same...brrr Odpowiedz Link
julka1800 Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 30.04.08, 15:06 Globalnie czyli swiatowo (raczej krajowo) to "oni" tak prowadza polityke, ze nic tylko krasc ile sie da, bo inaczej sie nie przezyje. A personalnie, "ona" to mi dzis jakies swinstwo wkropila do oczu i niewiele widze, niewiele napominajac, ze tak bedzie, i jeszcze k... okulary bede nosic na nosie (jak ja to zniose!). To sie nazywa sluzba zdrowia, prywatna zeby bylo jasne. Odpowiedz Link
zuza145 łeeeeeeeeeeeeeeee 05.05.08, 15:19 uciekło- i może dobrze bo "one" w dniu dzisiejszym spowodowały że mi się nastrój zmienił . A że nie jestem gotowa do rozmyślnych działań idę w kierunku jedynie słusznym- sio idę. Bo mam minorowy nastrój . Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Ciekawe czy tri to oni 05.05.08, 16:34 aron95 napisał: > dla niektórych napewno ha ha I ja znowu pokochalam niewlasciwego faceta ,,zamalo jeszcze wiem o zyciu ,oj za malo ,Aron wycofuje moje wyznanie molosci ,ktore ode mnie uslyszalesI jak bardzo mocno zaburzylam Twoj spokoj tutaj na forum to bardzo przepraszam. Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Ciekawe czy tri to oni 05.05.08, 16:36 Mialo byc milosci ,mysle ze nie doczekam sie .ze bedziesz wysmiewal moje literowki ,mam przynajmniej taka nadzieje . Odpowiedz Link
aron95 bożena 05.05.08, 16:45 Nie zaburzyłaś spokoju . Za bardzo bierzesz do siebie słowa . Do zamieszania z tri wprawdzie Ty się przyczyniłaś ale gdyby inni nie brali w tym udziału nie byłoby tak wielkiego zamętu . Odpowiedz Link
bozenadwa Re: bożena 05.05.08, 17:24 ron ,bo juz myslalam,ze jestem trendowata ,A tak bez podtekstow milo mi ,ze odzywasz sie milo do mnie Pozdrawiam Odpowiedz Link
aron95 Re: bożena 05.05.08, 17:31 odpowiadam też do drugiego wątku, nie zamierzałem Ci dogryzać . Przepraszam Cię nie wiedziałem nawet że w ten sposób wysyła się teraz maile kiedyś to było łatwiejsze wystarczyło kliknąć na nicka i była opcja -wyślij wiadomość do użytkownika . T Odpowiedz Link
bozenadwa Re: bożena 05.05.08, 17:35 aron95 napisał: > odpowiadam też do drugiego wątku, nie zamierzałem Ci dogryzać . Przepraszam Ci > ę > nie wiedziałem nawet że w ten sposób wysyła się teraz maile kiedyś to było > łatwiejsze wystarczyło kliknąć na nicka i była opcja -wyślij wiadomość do > użytkownika . > T Przeprosiny przyjete (((((( I jesli znowu kiedys nieswiadomie sprawisz sie sie usmiechne radosnie to kto wie moze znowu sie zakocham ???((((((( To jest zamiast znaczka ,ktory ma oznacza usmiech Odpowiedz Link
mini_me Re: łeeeeeeeeeeeeeeee Zuza 05.05.08, 16:01 Weź mnie Zuza ze sobą w tym jedynie słusznym kierunku bo mnie też owe "one" do dołu dziś wepchnęły!! Odpowiedz Link
manderla Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 10:52 Ech.... i znowu wezwanie, ci "oni".... Przekroczenie predkosci, łapanka na "fotołapki", i mandacik 400 zł. porażka. Uwzięli się na mnie , czy co? ;-/ Jakom wcześniej pomyślała, a nie zrobiła,- na rower sie przesiadam. Hej! Odpowiedz Link
z_mazur Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 10:57 No to z Ciebie niezły pirat drogowy. )) Respect. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 12:50 Mam za dużo żelaza we krwi.Co będzie następne? Będę rdzewieć?Na serio...nie że usłyszałam i się spodobało( Odpowiedz Link
beata407 Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 17.05.08, 08:18 Sylwia! Podziel się tym żelazem, coooo... No bądź człowiekiem, Ty nie zardzewiejesz, a ja będę miała szansę żyć bez dopalaczy typu kroplówki czy inne przyjemności... Tyle, że lekarz bardzo przystojny, kolega z liceum, szkolna miłość wielu koleżanek. Odpowiedz Link
manderla Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 13:11 z_mazur napisał: > No to z Ciebie niezły pirat drogowy. )) > > Respect. Kurcze, wlasnie, ze nie! jakbym była piratem drogowym, to liczylabym sie z konsekwencjami. a tak..... Odkąd przeprowadziłam sie do kraka, to jakies dziwne przypadki chodza po mnie. Zaznaczam, prawo jazdy od 1991 roku. do konca roku 2006 ŻAdnego mandatu! żadnego punktu karnego. NIC! A tu, najpierw "oni" "wybuchli" mi opone na autostradzie. Auto- do kasacji. potem "oni" wilekorotnie nalozyli blokady na koła, i dwuktonie wywiezli auto i to jeszcze nie moje wtedy, bo exa, pozyczałam sobie), potem, "oni" wjechali mi w tyl mojego kolejnego auta na światłach w centrum miasta tak, ze remont kosztował ponad połowę wartości samochodu. Po czym, z "onymi" musiałam się użerać przez ponad dwa miesiące, aby to auto zrobili i wyplacili mi odszkodowanie takie, jakie mi się należy, a nie takie , jakie "onym" się wydaje. No aw ciągu ostatniego miesiąca, mandacik za zle parkowanie i teraz to wezwanie na komende. Koniec. Rower. Zdrowie i uroda! > Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 13:24 manderla napisała: > Koniec. Rower. Zdrowie i uroda! > Nie przesadzaj...zdrowie to może i mam, ale z urodą nic się nie da zrobić))A na rowerku od lat.Może mi się z wysiłku twarz Pudziana zrobiłaa?...lecę popatrzeć z bliska Odpowiedz Link
manderla Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 13:29 sylwiamich napisała: > > manderla napisała: > > Koniec. Rower. Zdrowie i uroda! > > > > Nie przesadzaj...zdrowie to może i mam, ale z urodą nic się nie da > zrobić))A na rowerku od lat.Może mi się z wysiłku twarz Pudziana > zrobiłaa?...lecę popatrzeć z bliska EEEE tam, Ty zaraz z bliska popatrzec.... Chodzi o urodę wewnętrzną,taką dogłębną, duchową, wiesz, taką która na zewnątrz przebija i sprawia że się swiecisz cała i promieniejesz... A kilogramy kosmetyków to kazdy na siebie moze nalożyć i tapetę sobie zrobić. To sie nie liczy. Chodzi o wyższe sprawy, rozumiesz?! NO! A że w zdrowym ciele, zdrowy duch.... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 16.05.08, 21:51 manderla napisała: > EEEE tam, Ty zaraz z bliska popatrzec.... > Chodzi o urodę wewnętrzną,taką dogłębną, duchową, wiesz, taką która > na zewnątrz przebija i sprawia że się swiecisz cała i > promieniejesz... > A kilogramy kosmetyków to kazdy na siebie moze nalożyć i tapetę > sobie zrobić. To sie nie liczy. > Chodzi o wyższe sprawy, rozumiesz?! NO! E tam...uroda wewnetrzna..)Ja się świecę jak zakochana jestem.Kosmetyków kolorowcyh nie używam...to takie prymitywne mi się wydaje...a przecież mam zmywarkę)) Odpowiedz Link
aron95 opowiastka komunikacyjna 17.05.08, 10:34 Gdy aronek został sam , kombinował jak, zwabić najpiękniejsze laski z jego wioski . Patrzy w lustro , lustro krzywe , czy, ki cholera . eee Banderasem już nie będzie . Ale bryka to jest to , takie auto gdzie drzwiami i oknami a nawet przez bagażnik wszystkie laski.... Kupił w końcu autko takie "wyrwilaska" z dumą wsiada, błysk w oku , teraz żadna się nie oprze , gaz do dechy , pisk opon , 100m , orzesz !! Za zakrętem stali (oni) dwie stówy zabrali. Ani oni ,ani one , na autko, złapać się nie dali . aronka , za to złapali . Autko trzeba było sprzedać i do "trampusia" wrócić bo przynajmniej jak złapią to mandatu nie dadzą . Dziwni jacyś oni Odpowiedz Link
sylwiamich Re: opowiastka komunikacyjna 17.05.08, 10:36 aron95 napisał: > Ani oni ,ani one , na autko, złapać się nie dali . Dziwni jacyś oni A to nie jakieś kościelne trójki przebrane za drogówkę? Odpowiedz Link
young_and_bored ... 17.05.08, 16:48 ... mają problemy z wydajnością i nie nadążają renderować przyzwoitej grafiki. Dzisiaj znowu co jakiś czas zmieniają tekstury na te z chmurkami. Żeby uśpić czujność i zwiększyć realizm wywołują dużo obiektów w ruchu a potem programowi brakuje pamięci i nie nadąża ich obsługiwać. Np. samochody na ulicy niby są zróżnicowane, ale jak się dokładniej przyjrzeć detalom, to numery na blachach w kółko powtarzają się te same. Możliwe że opracowana przez nich funkcja do generowania liczb pseudolosowych jest niedoskonała, bo różne zdarzenia (tzn. te same tylko wywoływane z różnymi parametrami np. "wyjście z domu po browar") też się ciągle powtarzają w tej samej sekwencji. Grafika wektorowa miała być lepsza a jest do bani, ich procesory nie nadążają jej przetwarzać na szybkim odświeżaniu i obraz zacina się i rozmazuje przy co ciekawszych klatkach, a nawet wyrzuca wyjątek typu "urwany film", dlatego wrzucają coraz nudniejsze animacje. Jak tak dalej pójdzie to cały system całkiem się załamie... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: ... 18.05.08, 05:59 young...ale musiała być impreza))Dzisiaj też sie tak czuję(( Odpowiedz Link
leptis ... 18.05.08, 06:12 Pewnie że tak ))...Cud że parkiet jeszcze cały ) miłej niedzieli )) Odpowiedz Link
leptis ... 18.05.08, 07:43 A Ty "Znudzony z zamłodu" z tym PODLASIEM tak nie wyjeżdżaj czasami...OJCIEC stamtąd gdzieś... Chłopaki od Niego na imprezie w remizie...w pewnym powiatowym miasteczku...są mściwi...pamiętliwi.. jeżdżą zwykle "mercedesem klasy S".... no pomyśl... następnym razem... jak coś napiszesz.. póki co niedziela )... wszystkiego dobrego )))) Odpowiedz Link
young_and_bored Re: ... 18.05.08, 14:29 eee, chłopaki po wsiach i na mieście też teraz zwykle jeżdżą białą albo czarną bejcą (BMW), sprowadzoną z Niemiec po wypadku. A kto się wbija na imprezę do cudzej remizy to sam sobie winien. Ty też nie musisz tak wyjeżdżać do ludzi, bo Mały Książę nie byłby zadowolony wzajemnie Odpowiedz Link
leptis ... 19.05.08, 07:28 Hej "Znudzony z zamlodu" )) Czasem trzeba schowac Malego Ksiecia...NA CHWILE...Zeby walczyc o jego prawa... ot..taki paradoks zycia... spokojnego dnia Odpowiedz Link
bozenadwa Re: ... 19.05.08, 08:06 leptis napisał: > Hej "Znudzony z zamlodu" )) > > Czasem trzeba schowac Malego Ksiecia...NA CHWILE...Zeby walczyc o jego prawa... > > ot..taki paradoks zycia...Leptis ,ja kiedys uznalam Twoj intelekt.Nie gniewaj sie ,ale napisales totalna bzdure.Na wojnie nie ma wygranych .Strzelasz do ludzi z karabinu maszynowego ,tylko dlatego .ze oni strzelaja ??? Odpowiedz Link
leptis ... 19.05.08, 08:15 Bozena To nie Twoja wojna...odpusc... Patrze w TWOJA STRONE..u mnie prawie leje... U Ciebie tez musi byc taka pogoda... zostan w domu jak nie musisz wychodzic....to tylko rada spokojnego dnia Odpowiedz Link
bozenadwa Re: ... 19.05.08, 09:23 leptis napisał: > Bozena > > To nie Twoja wojna...odpusc... > > Patrze w TWOJA STRONE..u mnie prawie leje... > U Ciebie tez musi byc taka pogoda... > > zostan w domu jak nie musisz wychodzic....to tylko rada > > spokojnego dnia Leptis ,ja juz dawno odpuscilam.Nie mialam pojecia ,o co chodzi ludzoim na forach .Moja siostra trafila na forum jako babcia ,dzisiusia z powazna dziedziczna choroba ,i tam dostala duza ,pomoc ,duzo informacji dzieki tym informacjom,dzidzius w piatym miesiacu zycia w brzuszku mamy mial wykonywana operacje w Lodzi.Uratowalo mu to zycie.Ja tutaj na to forum trafilam ,bardzo zalamana ,i tez wstyd mi ,ze mozna sie tak zalamac w momencie ,kiedy rozlatuje sie rodzina.SA przeciez inne ciezsze doswiadczenia.Tylko dlaczego my ludzie tak bardzo cierpimy ,kiedy rozlatuje sie nam malzenstwo .??? Pisze do Ciebie ,bo kiedys mnie nabrales i ja uwierzylam po tym co pisales ,ze zalezy Ci aby na tym forum ,osoby zalamane ,cierpiace nie trafialy na tzw ,jechanie po bandzie,ktore w praktyce oznacza ,pozbawianie godnosci czlowieka ,ktory i tak juz czuje sie upodlony.Leptis o czym Ty piszesz o jakiej wojnie??? Przypomnialo mi sie z czterech pancernych .Janek i Grigorij,Przeciez to jest niepowazne.I nie moge do taj pory pojac Twojego strzelania ,tylko dlatego ,ze inni strzelaja.Widocznie tez sobie w ten sposob urozmaicasz czas.Ja sie nabralam ,na to co pisze Jarkoni ,w swoim zapraszajacym watku.A to forum ,nie tylko sluzy temu ,jak sie wydaje na poczatku,ale sluzy tez swoistej rozrywce ,kosztem nieszczesliwych ludzi.Zreszta na dobra sprawe,to Ci ktorzy sie w ten sposob zabawiaja ,tez naleza do ludzi nieszczesliwych.Mialam nadzieje ,ze jak powiem glosno ,co mie sie tutaj niepodoba,to cos sie zmieni.Ale tutaj sa mezczyzni ,ktorzy wola milczec ,nie podoba im sie to czy tamto ,ale wola milczec ,zeby nie podkrecac atmosfery.Pan tri z innymi,dyktuje tutaj zasady , i jest tak,ze w kazdej chwili moze, jesli tylko zechce przejac moderacje ,i cyt,zalozyciela tego forum I TO DOPIERO BY BYLO .aTY Leptis tak mnie nabrales,ze ja stara i taka glupia ,i zastanawiam sie ,co ja TUTAJ JESZCZE ROBIE??? dopoki sie nie pojawila bozenadwa panowal przeciez na forum spokoj.Dziadostwo bylo zaktyte kolorowym papierkiem i KAZDY byl zadowolony.Uwazam .ze pod zapraszajaca adnotacja Jarkoniego ,ktory pisze o swoim cierpieniu i strachu,powinno byc dopisane ostrzezenie ,co jeszcze moze spotkac na tym forum ,osobe ,ktora jest w bardzo trudnym okresie swojego zyciaUwazwm rowniez ,ze to co tu sie uprawia jest NIELUDZKIE< I TY leptis robisz TO samo. Odpowiedz Link
aron95 mylisz się bożena 19.05.08, 09:47 pan tri nic tu nie dyktuje - wygłasza tylko opinie tak jak ja czy inni z którymi to opiniami mniej lub bardziej się zgadzamy . Do ostrych wymian zdań w każdej grupie dochodzi i dochodzić będzie . Nie ma wymiany zdań tylko tam gdzie nie ma komu ich udzielać . Tu, kto wejdzie ten dostanie odpowiedz a ze nie jest ta odpowiedz po jego myśli - trudno , ile ludzi tyle odpowiedzi Odpowiedz Link
leptis ... 19.05.08, 08:37 no wlasnie....gdzie wieksza radosc... Z WYRZUCENIA POD OSLONA NOCY MOJEGO WATKU... w remizie... czy Leptis Magna...ze i nie ma PAVULONA....hmmm...no pomysl... Odpowiedz Link
z_mazur Re: ... 19.05.08, 08:46 Oj nie marudź. Chciałeś moderacji, to ją masz. )) Wątek był personalny i niezwiązany z tematyką forum, więc w sumie nie dziwota, że wyleciał. )))) Odpowiedz Link
aron95 To my mamy moderatora ? 19.05.08, 08:50 z_mazur napisał: > Oj nie marudź. Chciałeś moderacji, to ją masz. )) > Wątek był personalny i niezwiązany z tematyką forum, więc w sumie > nie dziwota, że wyleciał. )))) > Odpowiedz Link
tricolour Sam nie wyleciał... 19.05.08, 08:52 ... ktoś go usunął. Ty usunąłeś, czy jacyś oni? Ja się nawet cieszę, że wywalanie jest hurtowe - jeśli już być musi. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Sam nie wyleciał... 19.05.08, 08:56 Ja nie. Obstawiałbym Anię. Ja nie mam uprawnień admina i na razie nie dostałem odpowiedzi od Jarkoniego. I zgadzam sie, że jeśli już coś usuwać to cały taki wątek. Chociaż sam nie wiem czy bym to zrobił. ))) Odpowiedz Link
tricolour Anka by się przywitała... 19.05.08, 08:58 ... bo wątek wyleciał jeszcze przed północą. Myślę, że jakiś z Gazety przeczytał zachęcający tytuł wątku i ciachnął bez opamietania. Odpowiedz Link
z_mazur Re: Anka by się przywitała... 19.05.08, 09:02 Tyż może być. )) Płakał z tego powodu nie będę, chociaż parę światłych myśli w nim zamieściłem. )))))))) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Anka by się przywitała... 19.05.08, 09:06 jesooo...oni nawet tu nas dopadli://// Odpowiedz Link
aron95 Tajemniczy ten moderator 19.05.08, 09:08 Może to "oni " Ktokolwiek to nie był to dobrze Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Tajemniczy ten moderator 19.05.08, 09:13 E atm dobrze...nie poczytam już)) Odpowiedz Link
zuza145 Re: Tajemniczy ten moderator 19.05.08, 10:45 Poczytasz- jak tak dalej pójdzie- to ten wątek dorówna tamtemu byc możę.I jest już nowy- który jest niebezepieczny- ale póki co- cicho i spokojnie- więc jest to budujące. To się cuda dzieją.CUDA he he he. Reasumując- nigdy nie wiem w jakim kierunku rozmowa sie potoczy. chyba że konkretna teza w nagłówku jest- wtedy zwiększone są szanse. Odpowiedz Link
leptis Hej "Znudzony z zamłodu" ? 20.05.08, 03:18 No i co Bracie, przejrzałeś ))...Kto tu "wróg, kto przyjaciel"... Kto jeździ mercedesem...BEZ CUDZYSŁOWU.... czemu walcząc o lepsze FORUM trzeba schować MAŁEGO KSIĘCIA...do bagażnika...a UBEZWŁASNOWOLNIONY EMOCJONALNIE MODERATOR PRZEZ SFORE ZASIEDZIAŁYCH FORUMOWICZÓW...ma w dupie zwykłego człowieka... Smieszne te rozmowy wczorajsze...trzech nie kumatych panów z mercedesa...O MODERATORZE.. fajnie się TU robi.... Świat jak z Sergio Leone..."Dawno temu w....".... paru brzydkich facetów.... jest i MAMA SFORY... skorumpowana policja...wybiórczo działająca.... lubię te zapachy...w końcu jestem psem...idącym za zapachem... Witaj w klubie "Znudzony..." )) Odpowiedz Link
leptis zbrodnia... 05.06.08, 08:28 czy aby nie doskonala... bo ja Anji...juz nie widze...NA GORZE A czlonek...FORUM...stwierdzil...ze Anja by sie przywitala... jakby sie pozegnac chciala.... on to FORUM zna...ja nie.... czy jest sie nadal z czego smiac.... chlodno pozdrawiam...z Krakowa...jeszcze wciaz... Odpowiedz Link
wielbicielnaruto sposób na rozkopaną drogę 05.06.08, 09:29 Jesteś szczęściarzem. U mnie gmina w 2004 roku w ramach remontu chodnika zdjęła stary i położyła nowy ... krawężnik. Tak więc cała miejscowość chodziła po wykopkach i wybojach otoczonych nowiusieńkim krawężnikiem. W 2005 coś się zagmatwało bo już nik nie wiedział czy to gmina a może powiat winien. W efekcie, jak to zwykle bywa, nic nie zrobiono. Mój ojciec przyjeżdżał i z coraz większym podziwem obserwował nicnieróbstwo. Pisałem do wójta, sołtysa, Dyrekcji Dróg Powiatowych, Okręgowych i nawet do GDDiA. W końcu mój ojciec się wkurw.. i powiedział, że to załatwi. Do pań z Dyrekcji Dróg Powiatowych poszedł jak w PRLu - torcik, kwiatki, upominki. Wyśmiałem pomysł, a do strat własnych dopisałem smaczny torcik i inne dobra. Po tygodniu patrzę, a tu nowy chodnik mi układają. Dyrekcja dogadała się z wójtem, nie widać żadnych przeszkód i takie tam klimaty. Kopara mi opadła. Od tej pory cieszę się nowym chodniczkiem z zabezpieczeniami, pasem zieleni z trawą i nowym wjazdem. Jedynie kopary jeszcze nie zebrałem. Trzeba jeszcze drogę wyremontować. Może kupić cukiernię najpierw??? Odpowiedz Link
leptis ... 05.06.08, 09:42 tylko czy zdaze z archiwizacja....slady lubia byc zacierane... a tu juz koparka...przyjechala....))) Odpowiedz Link
manderla Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 05.06.08, 19:26 Słyszeliście??? ZUS wysyła pisma do emerytów i rencistów z zapytaniem czy żyją!!! Ale jaja kwadratowo-trójkątowe! po co? aby dowiedziec sie i w razie czego (śmioerci delikwenta) zaprzestac płacenia Hehe Barany,. zamiast zrobić zapytanie do USC. ech, fajne to życie i dostarcza emocji ...emerytom i rencistom DD i nie tylko Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 05.06.08, 21:18 hehehehe,w Zusie to mają taki pieprznik,ze szkoda gadać.Babcia mojej koleżanki dostawała emeryturę męża jeszcze pół roku po jego śmierci. Odpowiedz Link
aron95 Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 06.06.08, 08:35 A program red. Jaworowicz oglądacie ? W prawdzie telewizorni nie mam ale czasem mi się przytrafia . Ile tam "onych" w roli głównej a twarz ludzką rzadko można dojrzeć Odpowiedz Link
jarkoni Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 08.06.08, 08:07 No ciekawie, bożena skrobnęła" "Ja sie nabralam ,na to co pisze Jarkoni ,w swoim zapraszajacym watku.A to forum ,nie tylko sluzy temu ,jak sie wydaje na poczatku,ale sluzy tez swoistej rozrywce ,kosztem nieszczesliwych ludzi..." Nabrałaś się? I co? Jednak jesteś i piszesz..Aż tak źle jest? A dla jasności- ja niczego nie wycinałem, z_mazur jeszcze nie mógł, czyli albo sekatorek albo jacyś "oni". A tak w ogóle okazuje się, że ci "oni" to głównie policja. Nie zgodzę sie do końca, drudzy "oni" to TP S.A. Nie będę mówił jacy bezczelni, jacy idioci siedzą na słuchawkach i dlaczego co chwilę nie mam internetu..bo aż szkoda słów. Wolę kontakt z policją i nawet punkty karne niż kontakt z tepsą Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 08.06.08, 11:11 Drogi Jarkoni,nie zmieniam zdania ,co do tego czemu sluzy tez to forum,Ale nie jestem juz zalamana,pisza tutaj oprocz <ONYCH> cudowni ludzie,ktorzy sami przechodza pieklo rozstania,lub przechodzili,i jeszcze pamietaja jak to boli.A po za tym jakos t.z.w. jechanie po bandzie przestalo chyba byc modne, mam nadzieje,Co nie oznacza ,ze uwazam glaskanie po glowce za jedyna opcje pomocy,Ale jak w zyciu wszystko ma swoje granice,Wierze ,ze na tym forum nie bedzie ona przekraczana,i moderator Mazur,nie bedzie musial wycinac lub co insze. Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 09.06.08, 15:42 "Oni", w pewnej nadmorskiej miejscowości popchnął niemieckigo emeryta korzystającego z dobrodziejstw wspólnoeuropejskiego ubezpieczenia społecznego.Popchnął, zrzucił mu okolary i wyzwał od niemieckich świń. Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 09.06.08, 15:56 Sylwia jak fajnie ,ze juz jestes . Na chwile tylko ,juz juz bedziesz???Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 09.06.08, 16:18 juz na dłużej..chociaż zamierzam sobie dłuższy odwyk zrobić..))) Odpowiedz Link
bozenadwa Re: Proponuję dziś dla rozgrzewki 09.06.08, 16:21 A ja myslalam ,ze juz jestes po odwyku,Ciesze sie ze Cie widze.Brakowalo Ciebie tutaj. Odpowiedz Link