nangaparbat3 03.07.08, 23:35 z zyczeniami spokojnego snu i pieknych snów pl.youtube.com/watch?v=4bBWrQzpU8E Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: Naszym ... 03.07.08, 23:37 Daj spokój nanga.I tak przeczytają "Cezarom")) Odpowiedz Link
manderla Re: Naszym ... 03.07.08, 23:38 sylwiamich napisała: > Daj spokój nanga.I tak przeczytają "Cezarom")) No jakże inaczej! Cezar to Cezar. A zona to co?? Odpowiedz Link
lampka_witoszowska Re: Naszym ... 03.07.08, 23:45 nie mów, że kazali Ci się położyc i spac, jak w przedszkolu! Odpowiedz Link
manderla Re: Naszym Cenzorom 04.07.08, 01:42 I co ześ kobito, wysłała im?!! Nie pojmą i tak, i nie ogarną... Za trudne Odpowiedz Link
leptis ... 04.07.08, 05:42 mnie też to zastanowiło..... ja wchodzę na FORUM zawsze krok po kroku... Klikam FORUM->...i...rozglądam się czujnie wokół.... z prawej strony ekranu jest "rubryka"; CO NOWEGO Przez ostatni tydzień..może dłużej..AGORA promowała nowe spojrzenie moderatów na swoją pracę... na prywatnych forach... przesyłając proste przesłanie...; Moderatorze możesz odejść, to jest Twoje prawo, to nie obowiązek... W weekend zaproponowałem pomalowanie portierni...na różne barwy... a AGORA zmieniła treść przekazu.... Teraz świat jest kolorowy... a założyciel prywatnego FORUM jednobarwny.... +DODAJ SWOJĄ REKLAMĘ ma tą samą purpurową barwę.... Czyżby Grecja pozazdrościła popularności Rzymowi... A może ja jestem....nie...to niemożliwe... z drugiej strony.... kolor pomarańczowy nie może być komukolwiek dany.... Odpowiedz Link
tricolour Dziękuję... 04.07.08, 10:39 ... za nocne życzenia, właśnie wstałem i szykuję się do pracy. Życzę wszystkim pięknego dnia. Odpowiedz Link