dsz27 30.10.08, 15:00 Pochwaliłam się już na PP Dostałam prace. Zaczynam naprawdę wszystko od nowa, sama ale z pozytywnym nastawieniem. Kuba do przedszkola a Kasia z babcią. A po pracy będę cała dla nich. Trzymajcie kciuki Donia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmienilamnicka Re: Kochani 30.10.08, 15:04 Trzymamy. Twarda babeczka z Ciebie. Powodzenia Odpowiedz Link
dsz27 Re: Kochani 30.10.08, 15:08 Najtrudniej mi z powodu Kasi, bo Kuba nie poczuje za bardzo mojego powrotu do pracy bo w tym czasie bedzie w przedszkolu. Ale jak mus to mus... Odpowiedz Link
plujeczka Re: Kochani 30.10.08, 15:44 Doniu! jesli " przyjiesz na klatę" 100 TYS BUZIAKÓW TO TYLE cI PRZESYŁAM, wielokrotnie pisałam ,ze jesteś bardzo dzielną dziewczyną.Sadzę ,ze los sie odmieni i sprawi ze szczęscie ponownie usmiechnie sie do cIEBIE SWOJA POSTAWA POWINNAŚ " ZARAZAĆ" INNYCH,Zycze POWODZENIA W PRACY I ODEZWIJ SIE JAK cI IDZIE. Odpowiedz Link
teuta1 Re: Kochani 30.10.08, 15:45 Gratulacje! Wszystko będzie dobrze... W końcu źle już było, prawda? Odpowiedz Link
jamama_live Re: Kochani 30.10.08, 20:43 Ja również gratuluję postawy dzielnej kobitki i trzymam kciuki za lepsze jutro i pojutrze.powodzenia. Odpowiedz Link
dsz27 Re: Kochani 30.10.08, 20:50 Moi Drodzy, Boję się bo łatwo nie będzie a raczej trudno ale jestem zdeterminowana. Dzięki za wsparcie Ściskam wirtualnie Odpowiedz Link
inessa_22 Re: Kochani 30.10.08, 21:34 Nasza dzielna Donia! Bardzo mocno 3mam kciuki i ściskam wirtualnie!!! Powodzenia i głowa do góry! Jak mawia moja mama: "jest dobrze, będzie jeszcze lepiej!" Ja w to wierzę i działa Odpowiedz Link