sauber1 20.03.09, 00:34 może napiszemy scenariusz do jakiegoś filmu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tricolour Mam prośbę do kolegi... 20.03.09, 00:36 ... jeśli kolega coś dzisiaj pił, to czy możesz zdradzić co to było? Chętnie spróbuję... Odpowiedz Link
sauber1 Re: Mam prośbę do kolegi... 20.03.09, 00:40 tricolour napisał: > ... jeśli kolega coś dzisiaj pił, to czy możesz zdradzić co to było? Chętnie > spróbuję... > > Nie ma nic za darmochę, dobre info zawsze w cenie Odpowiedz Link
czasnarozwod Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 09:20 co nowy temat to scenariusz... ale chyba do W11 Odpowiedz Link
plujeczka Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 09:41 Ja się zgłaszam chcę w nim wystapić, tylko jaka rola mi przypadnie w udziale?.... Odpowiedz Link
a.b1 Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 16:15 z perspektywy czasu i doświadczeń innych ludzi to ja marna komedie miałam teoretycznie jakby tak oprzeć się na wszystkich forumowych historiach to "Moda na sukces" wysiada a w "Na dobre i na złe" ludzie maja g... a nie problemy )))))))))) Odpowiedz Link
catrinceoir Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 22:17 u mnie dzieje sie horror polaczony z telenowela, kto chetny spisac? do glownych rol zatrudnimy Pazure (z dlugimi wlosami ) i Danute Stenke Odpowiedz Link
swan_ganz Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 23:14 > może napiszemy scenariusz do jakiegoś filmu? horror, komedia czy raczej erotyk? Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 23:22 A ja książkę chciałam napisać. Coś jak "Podziemne życie kobiety" - erotyka, perwersja, dramat i komedia w jednym Ale wrodzone lenistwo nie pozwoliło na stworzenie "wiekopomnego dzieła" Jakby co, to mogę grać... zwłoki? Albo mordercę Odpowiedz Link
swan_ganz Re: mam pomysł ;) 20.03.09, 23:28 to możę jakiś videoblog załóż? Interesowałaby mnie szczególnie posty o tej "perwersji"... Odpowiedz Link
mariefurie Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 20:00 Dobra, ja sie tez wpisuję. Na listę statystów. Mogę być pierdolniętą szafą trzydrzwiową. W tle. Co walnie przypadkiem głownego bohatera na raz trzema drzwiami....i ukatrupi go na miejscu. Bo....nie potrafił w porę zawiasów dokręcić. Za karę. I aby sprawiedliwości stała sie zadość. )) Odpowiedz Link
inessa_22 Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 13:49 a ja uważam, że pomysł niezły gdyby poprzeplatać i opowiedzieć losy wszystkich tutaj zebranych, to myślę, że mielibyśmy lepszą oglądalność niż "Klan", "M jak miłość" czy inne Odpowiedz Link
dsz27 Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 14:37 Zgadzam się Od każdego po trochu i hicior kinowy mamy murowany Odpowiedz Link
inessa_22 Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 14:59 osobiście proponuję nakręcić serial może przebijemy w długości emisji i odcinków "Modę na sukces"? Odpowiedz Link
mariefurie Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 19:57 A Ty myslisz że ci wszyscy scenarzyści od siedmiu boleści niby z czego korzystaja jak pisza scenariusze do tych wszystkich swoich "M jak wspolna", czy "Klan ja szansa na sukces" "? Czytają fora i wrzucają wprost na tasmę filmową. Odpowiedz Link
luna67 Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 23:04 No to moze ja zaczne, a jak komus sie nie bedzie podobal poczatek to prosze o poprawke(wlasnej interpretacji) Scenariusz odbywa/zaczyna sie ok. 30 lat temu...., kamera ujmuje dwojke dzieci (chlopca i dziewczynke) klocacych sie o zwykla skakanke, ktora chlopiec przeciol nozyczkami...(ona 11 lat, on 10) ...po "wymianie" zdan, obydwoje oddalaja sie od siebie (w zwolnionym tempie naturalnie), dziewczynka zalana lzami odwraca sie od niego z zawistna mina, a chlopiec jak otepialy stoi, rozumiejac powoli glupote swojego czynu..... Jej jasne blyszczace w sloncu dlugie wlosy i blekit jej oczu oslepily go na wieki wiekow... amen nigdy o niej nie zapomnial a ona o nim, bla, bla.... Nastepna scena odbywa sie 5 lat pozniej, obydwoje spotykaja sie przypadkiem na imprezie (urodzinach) wspolnej kolezanki. Na scenie odbywa sie typowa atmosfera imprezowa; glosna muzyka, poblyskujace lampy "a la dysco"..., wolna chata..., lekkie trunki, fajni mlodzi ludzie, itd. Impreze przepelniona gwarem usilujacych sie porozumiec osobami i glosna muzyke przeszywa nagle dzwonek do drzwi (tak zwykly dzwonek jest nagle glosniejszy od tego halasu imprezowego! przynajmniej dla tej dziewczyny. Dziewczyna uprzednio rozmawiajaca z kolezankami odwraca sie (czego wczesniej nie robila jak wchodzili inni goscie) i widzi w dzwiach tego chlopca z przed lat, on wchodzi i kieruje kroki (w wolnym tepie) prosto w jej kierunku, bierze jej reke i tanczac z nia szepcze jej do ucha:" szukalem ciebie tak dlugo..." i nic juz nigdy nie bylo i byc nie mialo tak piekne jak ta chwila.... Odprowadzajac dziewczyne do domu zniknol na sekunde w swojej klatce schodowej (bylo po drodze). Na pozegnanie wreczyl jej skakanke kupiona przez niego (za kieszonkowe) 5 lat temu....., i nie stracili sie z oczu przez nastepne 18 lat....... Srodkowy scenariusz dopiszcie, gdyz moj bylby naprawde jak z filmu)) ziew bylby nieprawdopodobny...nie mowiac o heppy end Odpowiedz Link
sauber1 Re: mam pomysł ;) 22.03.09, 23:28 Co by nie przysłonić odważnego aktu luny67, tu pozwolę sobie napisać krótko Latam od lat po tych różnych forach jak głupi i może jednak mają ludzie rację, że nie lubią mnie, no bo i za co? To że piszę o czymś co jeszcze dziś nie nowością i w dodatku tak enigmatycznie, nie dociera, a nawet na niezdrową fantazję wygląda, ale zawsze tak jest ...,a nie ważne ... A tu się pochwalę, choć w sumie nie ma czym, kiedyś ktoś bym nie zaciemniał zafundował mi "moje" forum. Choć nie chciałem naleciało mi się ludzi by rozmawiać o wszystkim i niczym, a jasne narobiło też się grandy, ale choć założyciela prosiłem by na dwu tysięcznym wpisie pozaprzestać, milczy, nie wiem jak to zrobić? Choć już wiem że wiele motywów wykorzystam w swojej książce, to jeszcze zastanawiam się czy w ogóle wydam ? Niby wszystko zaczęło się od całkiem niewinnego eksperymentu to jednak ... zapomniał bym - "Sauber Forum" Odpowiedz Link