joanwro 27.05.09, 20:33 jutro, 9.30. wspierajcie mnie telepatycznie, co? jakoś spokojnie jak dotychczas. zastanawiam się kiedy mnie weźmie - czy rano, czy na sali czy np, po... I jednak uczucie na temat tego co sie ma wydarzyć,jest muszę Wam powiedzieć ... do dupy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: już jutro - wpierajcie telepatycznie:) 27.05.09, 20:59 Czego się boisz... ? Odpowiedz Link
tinyhappy Wspieramy! 27.05.09, 21:00 I trzymamy kciuki za to, żeby wszystko poszło po Twojej myśli! Odpowiedz Link
joanwro Re: Wspieramy! 27.05.09, 21:48 boję się, że ...się zacznę bać bo póki co, jakoś spokojnie. aż nienaturalnie chyba. może się zablokowałam znowu. wszystko jedno - niech się stanie wreszcie. no i ciekawe, czy "po" będzie jakoś inaczej?... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Wspieramy! 27.05.09, 22:28 trzymaj sie!!!!! ja przechodzilam to w tamtym tygodniu, jak zeznawalam to lzy mi polecialy..... pani sedzia zapytala mnie o wiek i powiedziala, ze jestem mloda i sobie jeszcze zycie uloze... Odpowiedz Link