Dodaj do ulubionych

Pomysły na oryginalne prezenty

• kowalka1985 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 03.12.10, 12:47
      Ponieważ jestem fanką zegarków, to polecam fajne modele idealne na prezent dla sportowca (zwłaszcza dla tych, którzy się wspinają lub nurkują), dla eleganckiego mężczyzny z klasą, czy modnej kobiety: czasnamode.blogspot.com/2010/12/swiat eczne-propozycje-dla-kazdego.html. Dla osób żyjących zgodnie z naturą, polecam odkryte niedawno przeze mnie kosmetyki: www.promedica.istore.pl. Sól z Morza Martwego - świetna sprawa. Jeśli chodzi o zegarki to niektóre modele mają baterię słoneczną, czyli też coś dla eko-gadżeciaży.
    • fotograficznenadruki Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.12.10, 23:14
      Nietypowe prezenty pod choinkę.
      www.fotograficznenadruki.pl
      • runcentre Re: Pomysły na oryginalne prezenty 07.12.10, 11:27
        Dla osób uprawiających sport - skarpety kompresyjne CEP (są różne wersje: biegowe, narciarskie, piłkarskie...).

więcej info na www.runcentre.pl
    • kikizmoralive Re: Pomysły na oryginalne prezenty 08.12.10, 15:07
      Przeczytałam ostatnio artykuł o tym, że prawdziwa biała herbata jest jedną z najlepszych i najdroższych herbat na świecie. Powstaje z młodych, jeszcze nierozwiniętych pączków. Zdecydowałam, że to właśnie ją kupię znajomym na święta. Jest ekskluzywna i z pewnością docenią ten gest. Poczytałam o tym trochę i zdecydowałam się na Dilmah, to herbata z tradycjami, jeszcze się na niej nie zawiodłam, a podobno jest w sklepach bardzo dużo podróbek, czyli herbat, które tylko udają białe, a naprawdę są zielone.
      • anucha89 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 09.12.10, 18:43
        Wg mnie oryginalnym pomysłem na święta jest ramka cyfrowa. w hihawa.pl jest duży wybór prezentów na święta
    • wombaciak Re: Pomysły na oryginalne prezenty 08.12.10, 15:40
      Rzadko nie umiem dobrać komuś prezentu, ale w tym roku muszę coś kupić dla teściowej i zupełnie nie wiem co. Chciałabym żeby to było coś eleganckiego i neutralnego. Koleżanki w pracy powiedziały, żebym kupiła jej jakiś fajny zestaw oryginalnych herbat z czajniczkiem czy filiżanką i znalazłam dużo takich zestawów tu: sklep.richmont.pl/ myślicie, że to będzie odpowiedni prezent?
    • tamtam_net Re: Pomysły na oryginalne prezenty 08.12.10, 15:59
      Oryginalnym i bardzo eleganckim prezentem są herbaty. Polecam sklep www.sklep.dilmah.pl ja znalazłam tam wiele inspiracji!:) Mojemu szefowi kupiłam herbatkę Yata Watte. Sama herbata jest ekskluzywna i do tego ma ładną puszkę. Polecam:)
      • marcinos4 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 09.12.10, 09:32
        To fakt rzeczywiście herbata to taki uniwersalny prezent :) Nie zobowiązuje wielce a może dac wiele radości. Ja swoim bliski w tym roku własnie zrobiłem takie herbaciane zestawy na prezenty. Właśnie wtym sklepie dilmah dobrałem herbatę i do tego filiżankę :)
        • kikizmoralive Re: Pomysły na oryginalne prezenty 10.12.10, 09:51
          Więc tak jak planowałam, wybrałam się wczoraj do Specjałów i kupiłam znajomym białą herbatę Dilmah Silver Tips. Sama też postanowiłam spróbować, ale nieco innej, z listkami skręconymi w kształt pięknych małych motyli. Zaparzyliśmy ją wieczorem z mężem i jesteśmy zachwyceni jej delikatnością i wyrafinowaniem. Jestem bardzo zadowolona, mam nadzieję, że także ta druga, przeznaczona dla znajomych okaże się tak samo smaczna.
          • marcinos4 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 13.12.10, 08:34
            Biała herbata jest bardzo dobra, w sumie jeśli juz różnicować herbatę ze względu na właściwości zdrowotne to ta będzie najbardziej zdrowa. Osobiście piłem ją az ale naprawdę ten smak jest wyjątkowy :) No ja właśnie już od jakiegoś czasu poluję na ta herbatę dilmah ze skręcanymi lisścmi :) Nawet się zastanawiam czy to jakoś wpływa na jej smak, może ktoś wie?
          • tamtam_net Re: Pomysły na oryginalne prezenty 22.12.10, 11:56
            Słyszałam, że Silver Tips jest wyjątkowa, nie miałam jeszcze okazji jej pić, ale mam nadzieję, że niebawem mi się uda, bo zażyczyłam sobie taką herbatkę pod choinkę:] A co do herbacianych prezentów to jak najbardziej jest to fajny pomysł i sama z niego już skorzystałam. Mamie i siostrze kupiłam po zestawie kosmetyków i do tego herbaty Dilmah z serii exceptionals. Myślę, że będą zadowolone:)
        • nanana_2 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 03.03.12, 17:02
          dzieki za pomysl :)
    • foszi Re: Pomysły na oryginalne prezenty 09.12.10, 00:00
      Zapraszam na pomyslny.pl - strona www oraz FB. Zebraliśmy już całkiem niezłą bazę ciekawych pomysłów na prezent
      • malajulia-to-ja Re: Pomysły na oryginalne prezenty 10.12.10, 11:27
        Ja w tym roku zasypię rodzinkę gadżetami z ministerstwogadzetow.com Niedrogie, ale bardzo zabawne.
    • ankaw83 np. damska torebka do laptopa 09.12.10, 12:58
      Damska Torebka do laptopa np. allegro.pl/damska-torebka-torba-na-laptopa-laptop-15-4-15-6-i1351272757.html :)
    • klaudiura Re: Pomysły na oryginalne prezenty 10.12.10, 13:20
      witam,kupilam kiedys dla syna na allegro ukladanke drewniana"piaty wymiar".powiem wam ze zakup niedrogi a bardzo
      wciagajacy.idealna alternatywa dla gier komputerowych.uczy myslenia przestrzennego i koncentracji.nawet moj maz
      usiluje ja ulozyc:) mysle ze jest to dobry prezent dla wszystkich bez wzgledu na wiek ,bo ukladanka wcale nie jest
      taka latwa do ulozenia
    • zebra_one Re: Pomysły na oryginalne prezenty 10.12.10, 21:53
      Ja zawsze robię oryginalny prezent mojemu mężowi. Zwłaszcza na Gwiazdkę :) Nic tak nie ucieszy faceta jak jego kobieta zapakowana noooo... prawie tylko w kokardkę. W tym roku pozwoliłam sobie na bycie panią Mikołajkową :intimate.pl/
      Daję sobie głowę obciąć, że będzie zachwycony. A świece i dobre!!! winko tylko dopełnią reszty. Spróbujcie. To będą dwie pieczenie na jednym ogniu hihih
    • dykta-1 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 11.12.10, 13:43
      allegro.pl/widmowe-diody-rowerowe-led-kolo-i1362162375.html

A do roweru Dioda żeby byc bardziej widocznym:)
    • wolny_loginek Re: Pomysły na oryginalne prezenty 12.12.10, 00:29
      Prezent na sportowo, również dla tych co się lubują w sportach ekstremalnych;] to dopiero nowość w polsce ale pomysł całkiem ciekawy, tym bardziej że coraz więcej tego na stokach u południowych sąsiadów >>>> www.wyskocz.com.pl
    • zizistudios Re: Pomysły na oryginalne prezenty 13.12.10, 22:17
      allegro.pl/mis-z-twoim-nadrukiem-prezent-urodziny-mikolaj-i1349610478.html
      allegro.pl/poduszka-jasiek-z-nadrukiem-prezent-pod-choinke-i1356347500.html
    • wo.jka Re: Pomysły na oryginalne prezenty 14.12.10, 20:56
      Jest to prezent który gdzieś wyczytałam i wydaje mi się genialny. Oczywiście głównie dla kobiet. Dlaczegoby nie zafundować swojej mamie, siostrze czy przyjaciółce jakiegoś zabiegu kosmetycznego? Jeżeli w Warszawie to mogę nawet polecić sprawdzony salon Pani Anny Zajdel (www.zadbajosiebie.com.pl) bo oczywiście ważne żeby prezent nie okazał się niewypałem ze względu na kiepską jakość usługi. W tym gabinecie na pewno się nie rozczarujecie :) I są bony swiąteczne do kupienia!
    • viny Re: Pomysły na oryginalne prezenty 16.12.10, 02:52
      Jeśli nadal szukacie prezentu dla: Niej, Jego, Żony, Męża, Dziewczyny, Chłopaka, jednym słowem kogoś wyjątkowego?
      Polecam TRAVALO - wyjątkowy, 8 cm atomizer do wielokrotnego napełniania perfum. Jego innowacyjny system napełniania pozwala na uzupełnianie perfum bezpośrednio z oryginalnego flakonu, bez konieczności przelewania lub "psikania" sobie po palcach.
      TRAVALO jest akceptowany przez wszystkie linie lotnicze w bagażu podręcznym.

W te Święta macie szansę podarować swoim bliskim swobodę noszenia ich ulubionego zapachu zawsze i wszędzie.

Polecam stronę oficjalnego dystrybutora na polskim rynku
      www.mauriko.pl
      • m.tamiola Re: Pomysły na oryginalne prezenty 16.12.10, 13:09
        Oryginalny prezent to przede wszystkim taki, którego jeszcze nie dostało pół Polski :) Niedawno na rynku u nas pojawił się Vivabox - to jest generalnie belgijska koncepcja na prezenty. Tam już wszyscy to znają. To są pudełka z próbkami różnych produktów (np. perfum) i voucher wymienialny na pełnowymiarowy produkt - jeden z wybranych. Tak samo jest z usługami. Jest np. Vivabox Extreme - voucher można wymienić na jakąś ekstremalną rozrywkę/przeżycie jak np. jazda skuterem śnieżnym. Fajne jest to, że osoba, której dajecie prezent sama go w sumie wybiera. Mają spoko profil na Facebooku: www.facebook.com/prezentyVivabox Ja dla mamy kupiłam Vivabox Wellness&SPA Heaven.
        • kotkasia5 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 16.12.10, 22:03
          Myślę, że odpowiednim prezentem może być kurtka w sklepie internetowym www.eshop.volcano92.com/ . Sama kupiłam mojemu facetowi taką ładną, napewno będzie się cieszyć. A przesyłką się nie martwcie, napewno dojdzie szybko, wiem z doświadczenia ;)!
        • dzokey Re: Pomysły na oryginalne prezenty 17.12.10, 11:16
          Ja to już nie wiem... dla młodszego brata myślałem, że kupię jakieś płyty DVD z khm, filmami dla dorosłych. :D Ma piętnaście lat. :D Dla starszego może będzie smartfon jakiś, ale w takim razie będzie team-up z tatą, i to kupimy razem i tak ten pomysł nie zrujnuje stanu mojego portfela. :D
          Dla rodziców coś ugotuję, to będzie najprościej i jestem niezłym kucharzem według dziewczyny. :D
          • ikelele Re: Pomysły na oryginalne prezenty 21.12.10, 11:47
            jakby co, to kup dla starszego brata Sony Ericsson X10, fajny to telefon i umie wszystko co chcieliby starsi bracie :D Internet, telewizja, facebook, wszystko! Tylko że kosztuję na allegro np. tysiąc złotych... x.x ale naprzykład X8 dostajesz już od 500 złotych, to niezła cena. Też dostępem do internetu, WiFi, 3g, telewizja, GPS, facebook, itd. :) I pięćset złotych tak na dwóch to już spoko, 250 zł.
            • dzokey Re: Pomysły na oryginalne prezenty 22.12.10, 11:30
              250 zł......... ojjj.... to dobrze! :D 250 nawet dla taty nie jest kasą :) to spoko... a gdzie polecałbyś kupić? w Play czy w Erze? może w Orange? :) Moim zdaniem najlepsze oferty ma Play, ale chyba Ty wiesz coś więcej niż ja... :}
              facebook, nk więc jest, tak? a nie wiem, da się na telefonie filmy oglądać albo coś? Fajna jest jakość ekranu? Jak sądzisz??
              • ikelele Re: Pomysły na oryginalne prezenty 23.12.10, 12:21
                ja osobiście mam w Play, jestem zadowolony więc polecam Ci kupić w Play :}
                a tak, jest facebook, nk, wszystko co chcesz, drobiazgi i takie możesz pobrać z Android Marketu, jest tam sporo rzeczy i co najważniejsze, że jest za darmo :)
                filmy oczywiście też możesz na telefonie oglądać. Jest wbudowany odtwarzacz, ale ja np. polecam Rocket Player (z Android Marketu można ściągnąć) bo ciut jest lepszy od fabrycznego.
                Yhm, i jeszcze jest taka aplikacja, tzw. AXN Player, też w Android Markecie. To jest taki odtwarzacz online: korzysta z internetu, przez 3g albo przez wifi, i w ten sposób masz możliwość oglądać seriale, które AXN pozwala. Jest na przykład Układy, Torchwood, Odysseja, Dr Who, itd. W sumie sporo. I już następnego dnia po emisji możecie obejrzeć najnowsze odcinki. :)
                Jakość na ekranie, rozdzielność jest wspaniała. Naprawdę. Tak do telefonu to już niemal bez pojęcia. :)

Pozdrawiam serdecznie i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
    • zoltan6_9 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 16.12.10, 15:54
      Ja kupiłem kilka rzeczy z Alefajnie.pl i jestem bardzo zadowolony:) przeglądnij sobie ich stronę i na pewno coś znajdziesz
      • martyna2626 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 17.12.10, 12:23
        Perfumki z realta.pl
    • sailor1111 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 17.12.10, 18:55
      Ja juz kupiłem mojej żonce myślę ze będzie zadowolona:)
      www.klik24h.pl/pl/p/Obsessive-Amoresa-Corset/1954
    • fankacarrie Re: Pomysły na oryginalne prezenty 27.12.10, 10:03
      Dla mnie wymarzonym pomysłem na prezent jest naszyjnik...złoty...taki jak nosiła Carrie w serialu Sex w wielkim mieście. Jestem ogromną fanką Carrie i chciałabym mieć taki wisiorek. Mmmmm marzy mi się on :D Znalazłam taki na www.bizuteriaimienna.pl/Produkt/245-9ct-zoty-imiennik-zakrcone-litery-z-16cm-acuszkiem.aspx Teraz wystarczy tylko czekać. Może na urodziny go dostanę? A to już tuż tuż :D:D:D
      • konoly Re: Pomysły na oryginalne prezenty 28.12.10, 10:01
        No i jak sę udały prezenty? U mnie rodzina strasznie ucieszyła się z tych zestawów herbacianych dilmah które im sprawiłem :) Naprawdę wyszło fajnie a prezent taki mało zobowiązujący :)
    • inka650 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 14.01.11, 11:15
      Jeśli jest klopot z pomysłem na prezent zawsze można wspomóc się aukcjami. Tam zawsze uda się wypatrzyć coś fajnego, oryginalnego. ja ostatnio wpadłam na pogrosiku.eu i muszę przyznać że wiele zaoszczedziłam dzięki temu.
    • kasiadal-0 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 01.02.11, 21:52
      moim zdaniem to jest idealny pomysl na prezent allegro.pl/portret-portrety-weglem-wegiel-prezent-walentynki-i1440539571.html
    • fabryka_s Re: Pomysły na oryginalne prezenty 03.02.11, 20:25
      Gdy brakuje Ci pomysłu na prezent, a chcesz sprawić komuś wyjątkowy prezent, odwiedź Fabrykę Szczęścia.
      Wybierz z naszej oferty dowolne atrakcje: kurs sushi, sesję zdjęciową, lekcje jazdy konnej, uroczystą kolację czy zabiegi kosmetyczne. Gdy wybierzesz już atrakcje, otrzymasz od nas voucher na dzień z Fabryką Szczęścia do sprezentowania wybranej osobie. Większość usług wykonujemy w domu u osoby obdarowanej, w kameralnej i komfortowej atmosferze. Zaproś nas do siebie :)
    • sherman22 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.03.11, 17:33
      ja osobiście polecam wypalanie portretów w drewnie. Już dwa razy zamawiałem na stronie www.pirografia.org i za kazdym razem byłem zadowolony ja i osoba którą obdarowywalem.
      Z czystym sumieniem POLECAM!
      • rastamoris Re: Pomysły na oryginalne prezenty 06.11.12, 15:59
        www.dekorniki.pl/pirografia-wypalane-w-drewnie--id_41/
        Nasz sklep z wypalanymi nowościami.
    • pomarancza9101 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 07.03.11, 13:45
      Ja znalazłam ciekawe i oryginalne drzewko genealogiczne w formie kasztana,jabłonki,brzozy :)
      www.ogrodybasi.pl
    • marlenabotko Re: Pomysły na oryginalne prezenty 02.06.11, 14:20
      Polecam portret malowany pastelami albo rysowany. Na allegro można kupić na prawde tanie a piękne portrety. Za 25zł a4, za 50zł a3 itd. Zobacz allegro.pl/listing.php/user?us_id=14640598
    • wiazankazubranka.pl Bukiet z ubranek - oryginalny prezent dla Maluszka 15.06.11, 15:37
      Bukiet z ubranek to idealny prezent na NARODZINY, CHRZEST lub inną okazję dla maluszka i jego rodziców

www.wiazankazubranka.pl/

Wiązanka z ubranka to prześliczne połączenie ubranek zwiniętych w pąki i ozdobnych kwiatków.
      Bukiet stanowi bardzo oryginalny prezent, który na pewno będzie bardzo miłą niespodzianką dla rodziców.

• blue.logo22 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 28.08.11, 17:09
      Oryginalny pomysł na prezent na każdą okazje zobaczcie sami

przepisy-na-drinki.pl/aff/lukas85/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka