Dodaj do ulubionych

Pomysł na prezent

• crystalcityonline Re: Pomysł na prezent 26.03.12, 14:27
      Szukasz pomysłu na prezent polecam zdjęcia i inne statuetki wygrawerowane w krysztale. Dla przykładu róża z możliwością umieszczenia własnej dedykacji, pomysł oryginalny i efektowny
      www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/158
    • styleo.pl Re: Pomysł na prezent 26.03.12, 15:39
      Polecamy sklep www.styleo.pl . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej.
      Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście.
      W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek.
      Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie
      i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością .

Facebook- Styleo Cafe
      www.facebook.com/pages/Styleo-Caf%C3%A9/107097812750316

• nataliar27 Re: Pomysł na prezent 22.06.12, 23:28
      Ja często na prezent wybieram ładne filiżanki. Jest to dość uniwersalny prezent i najczęściej okazuje się trafiony. Ostatnio zachwyciłam się tymi www.lovelypassion.pl/cat,6_Porcelana,product,143_Fili%C5%BCanka_ze_spodkiem_So_Lovely a dodatkowo można dokupić w tym sklepie (Lovely Passion) inne elementy zestawu - paterę na ciasto, cukiernicę i mlecznik, talerze , miseczki, kieliszki na jajko. W zależności dla kogo i jak duży ma być to prezent - albo filiżankę lub dwie, albo większy zestaw:)
    • leelouu84 Re: Pomysł na prezent 25.06.12, 10:02
      Witam serdecznie,
      polecam wykonanie prezentu własnoręcznie.
      Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni.

Moja sprawdzona propozycja to:
      www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html
    • prenglish Re: Pomysł na prezent 25.07.12, 13:05
      Ciekawy prezent ślubny, znajdziecie tutaj: www.karpex-laser3d.pl/pl/sklep
    • amuletarnia Re: Pomysł na prezent 03.08.12, 21:16
      Witam, ze swojej strony polecam zakup ziołowych amuletów - na prezent dla mamy, teściowej siostry.
      Siła amuletów polega przede wszystkim na sile umysłu i wiary
      Zapraszamy na aukcję na allegro
      allegro.pl/amulet-ziolowy-pachnacy-prezent-bawelna-i2538488739.html
    • posterplate Re: Pomysł na prezent 13.08.12, 16:22
      Fajnym prezentem dla osób lubujących się w klimatach PRL/Retro/Ikon USA może być [url=http://www.posterplate.pl]plakat wykonany na blasze[/url] - projektów jest sporo do wyboru więc może przypadną do gustu nie tylko fanom epoki :)
    • marlenabotko Re: Pomysł na prezent 06.09.12, 10:14
      Polecam portret. Portrety zdobią wnętrza najwspanialszych rezydencji na całym świecie. Przekazywane z pokolenia na pokolenie są często jedną z najbardziej osobistych pamiątek rodzinnych. Profesjonalny portret ze zdjęcia to świetny pomysł na wyjątkowy i piękny prezent, który będzie dowodem uczucia oraz szacunku i z pewnością zostanie doceniony przez obdarowanego. Zobacz na allegro.pl/show_user.php?uid=14640598
    • marlenabotko Re: Pomysł na prezent 06.09.12, 10:14
      Portrety zdobią wnętrza najwspanialszych rezydencji na całym świecie. Przekazywane z pokolenia na pokolenie są często jedną z najbardziej osobistych pamiątek rodzinnych. Profesjonalny portret ze zdjęcia to świetny pomysł na wyjątkowy i piękny prezent, który będzie dowodem uczucia oraz szacunku i z pewnością zostanie doceniony przez obdarowanego. Zobacz na allegro.pl/show_user.php?uid=14640598
    • zuzanarodowska Re: Pomysł na prezent 14.12.14, 21:57
      a ja polecam rzeczy wystawiane przez użytkownika izis5 allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=1556749 znajdziecie tam super komplety włóczkowe do sesji zdjęciowych, przepiękne spódniczki Pettiskirt i Tutu, czy różnego rodzaju świąteczne dodatki - getry, kapcie, śliniaczki. Są to produkty pozostałe po ekskluzywnym butiku Le Pompon w Szwajcarii. Widziałam na własne oczy i bardzo serdecznie polecam
    • martinekk Re: Pomysł na prezent 27.01.15, 11:51
      Każdy ma zwoje upodobania i przyzwyczajenie jeśli chodzi o sposób wyboru prezentów. Można poszukać na allegro, można poszukać na Ceneo (ostatnio odpalili osobną kategorię z pomysłami prezentowymi), a można również wspomóc się mniejszymi blogami tematycznymi, np. IdealPrezent
    • mugliman Re: Pomysł na prezent 16.05.15, 16:19
      Każdy fan Doktora Who, Batmana czy Supermana na www.mugli.pl znajdzie coś praktycznego i niespotykanego. Kubki 3D będą super pomysłem na prezent dla niego i dla niej. Poranna kawa w hełmie Dartha Vadera lub Iron Mana, a herbatka na uspokojenie w korpusie Daleka. MMmmMMmmmM :)
    • patunia120 Re: Pomysł na prezent 25.07.15, 16:38
      Ja ostatnio natknęłam się na tą Panią olx.pl/oferta/chlebak-decoupage-roze-CID628-IDaZbH5.html <- dałam babci identyczny, była zachwycona i do tej pory z niego korzysta :) Zamawiałam u tej Pani kilka razy i przedmioty były śliczne !
      • 001malinka001 Re: Pomysł na prezent 29.07.15, 14:43
        świetnie , zwłaszcza latem, idealnie sprawdzają się akcesoria sportowe. Ostatnio dostałam bieliznę i ubranie termoaktywną od BRUBECKA, i jestem zachwycona. Wygodna, elastyczna, idealna na lato, ale i na późniejszy czas. Teraz brat ma urodziny i też już mu zamówiłam przez internet, świetna sprawa
    • korene89 Re: Pomysł na prezent 26.07.15, 15:55
      W prezencie zawsze daję sprawdzone kwiaty+dobry alkohol:)
    • szars Re: Pomysł na prezent 29.07.15, 01:12
      Moim zdaniem fajnym pomysłem na prezent, a na większą uroczystość - dodatkiem, jest Wedlowskie Ptasie Mleczko. Ponadczasowe, uniwersalne i chyba wszyscy lubią:) Teraz, latem, warto sięgnąć po letnią wersję, o smaku Frappe, w białej czekoladzie:) idealnie nadaje się do zamrożenia:)
    • monia-k1234 Re: Pomysł na prezent 28.08.15, 23:21
      Świetnym pomysłem na prezent jest wysyłka kwiatów kurierem. Wystarczy wybrać bukiet w kwiaciarni Kwiatowa Przesyłka, podać adres i zapłacić, a kurier kwiatowy dostarczy nasz prezent w naszym imieniu.
    • bro-kat Re: Pomysł na prezent 04.11.15, 12:28
      Polecam świecącego psikusa :) Idealny pomysł na prezent, dużo śmiechu :)
      Wyobraź to sobie... Twój cel dostaje kopertę, nie wie co to i od kogo, więc z ciekawości otwiera ją i nagle... brokat zostaje rozsypany po całym pokoju.
      Najważniejsze! Nikt nie będzie wiedział kogo to sprawka, 100% anonimowość. 

To nie jest nic trudnego, wystarczy kilka kliknięć na Naszej stronie bro-kat.pl

www.facebook.com/BROKATnaprezent 
    • lemdorota Re: Pomysł na prezent 01.12.15, 15:19
      Jeśli chodzi o męskie prezenty to polecam fajny sklep z streetwearową odzieżą - mają duży wybór bluz i spoko ceny - www.hustla.pl/chada-proceder/filter=p10-bluzy
    • 1kajka83 Re: Pomysł na prezent 02.12.15, 11:47
      Jak dla mnie najlepszy prezent to coś dla relaksu - bilet na koncert, bon na masaż czy na przykład bon do kliniki urody. Ja dostałam od męża bon do Kliniki Urody Mona Lisa, pięknie tam, było super. :)
    • nat458 Re: Pomysł na prezent 02.12.15, 14:25
      Dla kogos kto woli raczej cos aktywnie robić niż tylko siedziec w domu może coś do roweru? Tu zestaw z koszykiem i siodełkiem www.bikebelle.pl/zestawy-dodatkow-rowerowych/3245-zestaw-akcesoriow-rowerowych-polka-black.html
      • maly.minionek Re: Pomysł na prezent 09.12.15, 23:52
        A ja polecam kosmetyki- dla mnie to idealny prezent na kazda okazje. Np. na mikołajki sprawiłam mamie zestaw z Golden Rose- lakier z top coatem o nazwie prodigy duo gel a do tego gratis dorzucają sondę do zdobienia paznokci- mama jest juz po pierwszych testach i ma sliczne paznokcie w suepr wzorki, lakier trzyma sie i wyglada jak prosto od kosmetyczki :)
    • borys202 Re: Pomysł na prezent 13.12.16, 00:08
      Absolutny hit dla dzieci i dorosłych - długopis 3D wraz z zasilaczem i zeatawem 2x25 kolorowych wkładów. domsary.eu/3doodler-dlugopis-3d-create/p-10363735
    • lulusa-22 Re: Pomysł na prezent 13.12.16, 10:18
      Ja niedawno odkryłam

prezencik.info
      upominkinaswieta.pl
      podarujupominek.pl

Różne zestawy, duży zakres cenowy - świetne na różne okazje.
      Na wyjątkowe okazje - warto dodać swój tekst i/lub grawerkę i nietypowy, spersonalizowany prezent gotowy. Polecam
    • mareczek08 Re: Pomysł na prezent 15.12.16, 16:58
      Jeśli jeszcze nie macie prezentu pod choinkę, to sprawdźcie ofertę sklepu e-zegarek.pl. Zaczęły się przedświąteczne promocje. Zniżki do 50% Prawdziwa okazja. Poza tym, możliwość kupna na raty, transport gratis, możliwość zwrotu lub wymiany w ciągu 14 dni. A ceny teraz są super. Czy to nie jest prawdziwa okazja? e-zegarek.pl/tw-steel-outlet/4520-tw-steel-tommy-robredo.html
    • kaczuszka90 Re: Pomysł na prezent 19.06.17, 11:42
      Polecam www.poppyfield.cupsell.pl :)
    • gazetakropka_pl Re: Pomysł na prezent 23.06.17, 13:53
      Jak kogoś zaciekawi kosz z winem, słodyczami lub innymi podarkami jako prezent dla kogoś bliskiego lub znajomego zpracy to polecam stronę www.robimyprezenty.pl/ ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka