white_monikka 07.12.12, 14:03 Jeśli ktoś planuje kupić dla kogoś prezent do domu - ramki, kieliszki itp to w www.yourhome24.pl/ jest wyprzedaż, można znaleźć sporo fajnych i tanich rzeczy na prezent. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.garczynska Re: Prezent dla domu 20.12.12, 15:55 A ja juz kupiłam prezenty :) bratu młodemu kupiłam taki świecący budzi star wars mrjoy.pl/do/item/SWIECACYBUDZR2D2/swiecacy-Budzik-R2D2 uwielbia więc na pewno będzie zadowolony :) bratu kupiłam koszulkę z takim nadrukiem koszulkowy.pl/pl/p/Dont-gow-up-Its-a-trap/276 a tacie kupujemy z rodzeństwem odśnieżarkę www.sklepal-ko.pl/nowosci/snow-line-46e.html Może mamusi biżuterie kupię? myślę.... :) Odpowiedz Link
brigitte1212 Re: Prezent dla domu 04.02.13, 11:04 Ja ostatnio natknęłam się na stronę z ręcznie malowanymi zielnikami www.malowanewnetrza.pl Można tam kupić ładnie oprawione akwarelowe obrazki, inspirowane XVIII i XIX wiecznymi zielnikami. Coś podobnego do tego produkuje obecnie ikea, tyle, że wszystko jest wykonane ręcznie a cena podobna Odpowiedz Link