michal_psb 12.02.05, 21:19 Chę tnie pomogę przesłac nagrania których brakuje, oczywiście jeśli to będę miał. Widzę, że poszukiwana jest piosenka It doesn't often snow at Christmas. Chętnie podeśle ten utwór i i nne tylko prosze o kontakt ) michaelzhukovsky@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krikra christmas 13.02.05, 15:55 A ja Christmas mam w postaci filmiku, niestety, plik jest za duży, by go przesłać mailem Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafankapetshopboys Re: Służę pomocą!! 19.02.05, 13:12 byłabym bardzo wdzięczna za "it couldn't happen here", ponieważ próbowałam ściagnąć z neta, ale jak dotąd mi się nie udało. co prawda mam go na kasecie "actually" ale taśma jest zniszczona, czy co i buczy Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual DO MNIE PANIE, PANOWIE 17.04.05, 19:41 Ja posiadam wszytstko o psb na mp3 piszcie - drunk7_92@tlen.pl lub drunk13@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafankapetshopboys Re: Służę pomocą!! 19.02.05, 13:13 a mój email to: asiadudas@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jack.psb Może masz? 24.02.05, 12:37 ...poszukuje powerful friend,Searching for the face of Jesus,Between two islands,Lies,Sail away,Sexy Northerner, Positive Role Model,Casting a shadow,Single bilingual (Baby Doc mix),Decadence (unplugged mix),Rent (extended mix),Rent (dub),Was it worth it? (dub) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: Może masz? 24.02.05, 14:13 Z nagrań o które pytasz nie mam tylko Searching for the fane of Jesus i Between two islands a pozostałe mam i jakos Ci je podeślę) Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: Może masz? 24.02.05, 18:31 Mam JESUSA i ISLANDS, więc Wam zaraz podeślę. Mam jeszcze HOME NAD DRY a capella, jakby ktoś chciał Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: Może masz? 24.02.05, 22:24 Dzięki Krikro, bardzo chętnie je sobie przypomnę a Home and Dry acapella, czemu nie , jak możesz to podeślij Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: Może masz? 25.02.05, 13:39 ja tez poprosze H&D acapella! j_oslak@tlen.pl co chcesz w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
jack.psb Domino Dancing 24.02.05, 12:41 Mam świetne,zapewne nieoficjalne wersje Domino Dancing: 1.Domino Dancing (Ivy League 12'' mix) 2.Domino Dancing (Marco Zappala remix 2000) ...przesyłam na e-maila..jeśli ktos sobie życzy... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: Domino Dancing 24.02.05, 22:22 Chętnie bym posłuchał tych wersji Domina)) Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy coś jeszcze 25.02.05, 22:41 co prawda o swoich prośbach piszę w "usłyszeć tą piosenkę" ,ale tu zamierzam poprosić o inne kawałki np . mixy dla R+ ..MAIN TEIL 7 PSB..MIX I INSTRUMENTAL...no i to co pisałem w tamtym poście podtrzymuję... wiem,że krikra ściąga PATIOMKINA ( chyba już to ma...) słyszeliście fragmenty?..jak odbieracie AFTER ALL i FOR FREEDOM...świetne, muza poważna i z piętnem psb...może jednak kiedyś zrobią jakieś oratorium? a może też ktoś juz ma te dwa wymienione kawałki? Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: coś jeszcze 28.02.05, 12:20 Niestety, Pancernika nadal nie mam, ciagle sie ściąga. Co do Mein Teila, chętnie Ci wyślę - mam 3 remixy. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: Służę pomocą!! 28.02.05, 17:29 Mam prośbę - brakuje mi takich oto kawałków: ONE THING LEADS TO ANOTHER WE CAME FROM OUTER SPACE MY HEAD IS SPINNING I DIDN'T GET WHERE I AM TODAY A to mój mail: krikra@o2.pl - gdyby ktoś był tak uprzejmy i mi przesłał, byłabym szczęśliwa P.S. Mam kolejne remixy Home and dry - Ronson Remix, Ambient Mix, i Miserablism Electro Mix Moby'ego, wiec jeśli ktoś chce... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: Służę pomocą!! 01.03.05, 22:51 Witaj Krikro) Już poszły na pocztę do Ciebie kawałki, o które prosiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: Służę pomocą!! 02.03.05, 00:21 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy zasilili mój folder z mp3 ) Odpowiedz Link Zgłoś
zpolit1 Re: Służę pomocą!! 09.03.05, 14:00 Witam, ja jak zwykle troche spózniony... Between the two islands i i want to wake up (w remiksie z lat '90 nie w wersji instrumentalnej) Jestem zupelnie nowy na forum, i mam potezne zaleglosci....Z góry Bardzo dziekuje jopolit@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal_psb Re: Służę pomocą!! 09.03.05, 14:46 Witaj, Between two islands w dwóch wersjach już jedzie do Ciebie) Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy was it worth it? dub 18.03.05, 00:18 kto może podesłać WAS IT WORTH IT? dub, jest to prawie na pewno mix Kevorkiana.w tym samym czasie robił z dm personal jesus i w tym mixie to słychać.. jest to swoista warjacja firmowana znakiem psb z odniesieniami do personal jesus.. coś co na zlocie dm pewnie niejednego by zdziwiło.. mam to tylko na kasecie ( Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: was it worth it? dub 18.03.05, 09:23 jak zwykle ja. lecz jak zwykle trzeba bedzie poczekac do poniedzialku, jesli tylko Tobie to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś