jewana 01.07.05, 10:37 Jetsem w Holandii posiadam juz stickera ale czy on mi ułatwi znalezienie pracy???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widmowolnosci Re: STICKER w holandii 01.07.05, 11:00 Sticker sam w sobie nic nie zalatwia. Obrotni ludzie bez stickera juz lata cale z sukcesem pracuja.Ale latwiej jest ze stickerem dostac tzw. lepsza prace.pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
jewana Re: STICKER w holandii 01.07.05, 12:22 bardzo ci dziekuję za rady są one bardzo pomocne....dobry z ciebie człowiek Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: STICKER w holandii 02.07.05, 08:52 Ales mnie Jewana rozsmieszyla. Wiekszosc Holendrow nie lubi takich ludzi jak ja, a ze sam tez jestem holendrem....Niemniej dzieki za dobre slowa!Mam nadzieje ze znalazlas prace. Jezeli nie to zadzwon tam:Interpool BV Zandvart 53 1764 NK Breezand, tel : 0223 520118. Jest to biuro posrednictwa pracy dla polakow z niemieckim paszportem, ale moze jezeli masz sticker to i ciebie przyjma. www.interpool.nl/index2.htm Serdecznie Pozdrawiam. Widmo. Odpowiedz Link