Dodaj do ulubionych

Ambitne kino

IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 19.08.01, 00:44
Może ktoś się orientuje kiedy w najblizszym czasie przyjeżdża do Włocławka kino
objazdowe, bo chyba tylko tam można zobaczyć jakiś dobry film na duzym ekranie.
Kiedyś było we Włocławku kilka kin, a teraz jest tylko kino Pokemon, tzn.
Polonia. Ja np. obejrzałbym chętnie najnowszy film braci Coen lub "Córę
Marnotrawną" A. Kondratiuka (tego od "Hydrozagadki" i "Wniebowziętych", ale w
Polonii tego nie uswiadczysz, a przeciez mogliby, chociaż raz w miesiącu
organizowac seanse ambitnego kina...
Obserwuj wątek
    • Gość: Chong Re: Ambitne kino IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 17:33
      Cheech ty stara kupo gnoju! Dobrze gadasz. Kiedy będą lepsze filmy w kinie?
    • Gość: radek Re: Ambitne kino IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 13:23
      Ja chcaiłbym "Amelię", chociażby jeden seans, taki dla ludzi którzy potrzebują
      takiego kina. Zmiłujcie się nad nami.
      • Gość: Maga Re: Ambitne kino IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 19:04
        Gość portalu: radek napisał(a):

> Ja chcaiłbym "Amelię", chociażby jeden seans, taki dla ludzi którzy potrzebują
        > takiego kina. Zmiłujcie się nad nami.

Radku ja tez wsciekam sie na wloclawskie kino,w ktorym obejrzec mozna jeden-dwa
        filmy miesiecznie, do tego mamy wybor miedzy ekranizacjami lektur albo filmami
        akcji i karate dla dwunastolatkow i to dla tych mniej lotnych. Marzy mi sie
        i "Amelia", i "Lekcja wloskiego" i "Reykjavik 101" i "Aimee i Jaguar", filmy
        ktorych recenzje doskonale znam ale mam do wyboru albo wyprawe do Torunia, albo
        czekanie na to, ze za 3 lata TVP pokaze ktorys z tych filmow grubo po polnocy, bo
        nawet na video we Wloclawku ich nie dostaniesz. Niestety wydaje mi sie, ze
        kierownictwo kina naszego forum nie czyta a i tak im wszystko jedno. Liczy sie
        biznes, piecdziesiat szkolnych seans "Wiedzmina" i kieszen napchana... Nikt nie
        sprowadzi kopii filmu na jeden pokaz. Ech gdzie te czasy wloclawskiego DKF-u z
        wczesnych lat 80... Pozdrawiam smetnie!
        • Gość: Maga Re: Ambitne kino IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 22:03
          Gość portalu: Maga napisał(a):

> Gość portalu: radek napisał(a):

> > Ja chcaiłbym "Amelię", chociażby jeden seans, taki dla ludzi którzy potrze
          > bują
          > > takiego kina. Zmiłujcie się nad nami.

Cytuje sama siebie:

> Radku ja tez wsciekam sie na wloclawskie kino,w ktorym obejrzec mozna jeden-dw
          > a
          > filmy miesiecznie, do tego mamy wybor miedzy ekranizacjami lektur albo filmami
          > akcji i karate dla dwunastolatkow i to dla tych mniej lotnych. Marzy mi sie
          > i "Amelia"...

No wlasnie. Zniecierpliwilam sie i obejrzalam Amelie w Warszawie, łaski bez.
          Wloclawskie kino na mnie nie zarobi. Ale wielka szkoda, ze tu Amelia nie dotrze...

M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka