tijgertje
20.03.12, 13:15
Normalnie w szoku jestem!
Robicie zakupy przez internet? Moj maz cos tam kupuje, ja niewiele, bo musze wszystkiego dotknac zazwyczaj i w razie, jak cos jest nie tak, to trzeba ze zwrotem poczty szukac. No, a ja leniwa jestem;) po przyjezdzie do Wiatrakowa zakochalam sie w sklepie Dille&Kamille. Kupilam u nich 2 wielgachne kubki, z ktorych jeden (po 12 latach) nadal mam z lekkim peknieciem, ale "dziala". Rok temu kupilam 2 podobne i ostatnio znowu mi maz jeden rozbil. Jako, ze do sklepu mam nie po drodze, maz mnie w koncu namowil na zakupy on-line. Wczoraj przed poludniem zamowilam 3 wielgachne kubki i kilka mniejszych (moje od dawna krzyczaly o wymiane). Dzisiaj dostalam paczke. wszystko pieknie i solidnie zapakowane, ale okazalo sie, ze jednemu kubkowi urwalo sie ucho:( Natychmiast zadzwonilam do dzialu onslugi klienta. Mila pani poinformowala mnie, ze nie musze kubka odsylac (jak jest w warunkach zwrotu), wystarczy, ze przesle im zdjecie. Aparat mialam pod reka, wiec kliknelam, wyslalam i ogromnie sie ciesze, bo nie minela jeszcze godzina od dostarczenia paczki, a ja juz zdazylam dostac nowa fakture zamowienia (gdzie dostalam znizke rowna cenie, po prostu potwierdzenie zamowienia), a przed chwileczka drugiego maila, ze moja przesylka zostala nadana. WOW! Normalnie w ciezkim szoku jestem. Na poczte nie zdazylabym dojsc:) Tak, ze baaardzo polecam ten sklep:
www.dille-kamille.nl/nl/