lenkaaa 17.03.09, 16:50 W tym roku otwarty od 19 marca do 21 maja. Moze ktos z was mialby ochote na forumowe spotkanie w ktoras z sobot lub niedziel, wlasnie w Keukenhof ? Oczywiscie z mezami/partnerami i dzieciakami :) Co wy na to ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tijgertje Re: Keukenhof 17.03.09, 18:07 Fajny pomysl, mi sie podoba, ale na spotkanie forumowe to ja sie do takiego miejsca nie nadaje:-( straaaszne tlumy w Keukenhof, zawsze i po pol godzinie glowa mi peka. Nadal kombinuje, kiedy sie tam wybrac, zeby ominac tlumy i juz mi tak kilka lat schodzi na planach:/ Odpowiedz Link
mamantkaa Re: Keukenhof 17.03.09, 18:39 Uwielbiam Keukenhof i każdego roku raz, dwa razy tam jedziemy. Za dwa tygodnie przyjeżdżają moi rodzice, więc pewnie się tam wybierzemy. Tłumy też mnie przerażają i robimy sporo odpoczynków przy tym zwiedzaniu. Ale żeby sobie pogadać na spokojnie (w miarę) i mieć jeszcze na oku dzieciaki i mężów, to chyba nie najlepsze miejsce. Przynajmniej ja byłabym zbyt zmęczona i rozproszona niestety. Odpowiedz Link
nesla Re: Keukenhof 18.03.09, 10:38 Fajny pomysl, ale chyba faktycznie za duzo ludzi jest w weekendy w Keukenhof. A moze w jakims innym miejscu spotkanie forumowe? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Keukenhof 18.03.09, 12:07 w sumie nie myslalam o spotkaniu forumowym jako takim, tylko, ze moze jesli ktos i tak planowal odwiedzic Keukenhof, to mozna by to zrobic w tej samej dacie i spotkac sie na chwile i przespacerowac alejkami a dzieciaki sie wybiegaja :) Doswiadczenie z poprzednich spotkan pokazuje, ze i tak przy spotkaniu okolo 10-ciu osob nie da sie usiasc przy jednym stole i WSPOLNIE porozmawiac. Sila rzeczy rozmowa rozbija sie na 2-3osobowe grupki :) Odpowiedz Link
lordsidious Re: Keukenhof 14.03.18, 17:35 W tym roku otwarte od 22 marca do 15 maja. W zeszłym roku tak t owyglądało: www.filmowe-szlaki.pl/2018/03/14/keukenhof-ogrod-tulipanow-w-lisse/ Odpowiedz Link