inmarco 27.12.09, 18:18 Powtórzę pytanie sprzed kilku dni: DDA, ADHD, schizofrenia czy jeszcze coś innego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:44 STFU, JCP i coś innego powtarzasz się .. naucz się innych literek, bo stoisz w miejscu -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
inmarco Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:47 Nie chcesz, czy nie potrafisz zaspokoić mojej ciekawości? Gdybym wiedział w czym rzecz, pewnie inaczej odbierałbym to wszystko co piszesz. dlaczego prosta odpowiedź sprawia ci tyle kłopotu? Odpowiedz Link
heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:54 nie sprawia mi, tylko powinieneś wymyślić więcej opcji, bo żadna nietrafiona .. a zaspokoić to się możesz sam ja od tego nie jestem .. wiesz.. ja mam żonę i dzieci - nie ta opcja .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:06 współczuję tobie .. zabrakło argumentów, zaczęło się ad personam, zabrakło ad personam to inne brak cojones .. chroniczny .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:03 taaaaaaa, inmarco olej typa , ciekawi mnie jedynie czy przy słowotoku występuje u niego ślinotok , stawiam na osobowość(sic!)(tak się pisze heyku) paranormalną , ślinianki i jęzor to jego jedyna "zaleta" +żona(kto z nim wytrzyma ?) Odpowiedz Link
heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:05 z tobą zapewne nikt .. nawet tłumacz z "gombrowiczowskiego" .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:16 2 literki to już coś - uff.. zaskoczyłeś mnie po prostu daj sobie spokój z pisaniem do rana, bo wyczerpiesz się intelektualnie .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: Do heymdalla 28.12.09, 09:39 No...........to rzeczywiście może intelektualnie wyczerpać , ale nie martw się , tobie to nigdy nie grozi. Nie żeby intelekt , aż takim optymistą jeśli chodzi o ciebie , to nie jestem . Odpowiedz Link
anna0601 Re: Do heymdalla 28.12.09, 10:31 Panowie! Może wymienicie się numerami telefonów? Łatwiej się porozumiecie. Odpowiedz Link
heymdall Re: Do heymdalla 28.12.09, 18:12 nie dziwię się brakowi optymizmu .. jak zwątpiłeś we własne siły umysłowe, tym bardziej wątpisz w czyjeś .. to jednak błąd: sądzenie innych własną miarą .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: Do heymdalla 28.12.09, 23:52 nie ma mnie wróć jak przestaną działać psychotropy -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link