Dodaj do ulubionych

Do heymdalla

27.12.09, 18:18
Powtórzę pytanie sprzed kilku dni: DDA, ADHD, schizofrenia czy
jeszcze coś innego?
Obserwuj wątek
    • heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:44
      STFU, JCP i coś innego smile powtarzasz się .. naucz się innych literek, bo stoisz
      w miejscu smile
      --------------------------------------------------------------
      Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka
      uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane ..
      • inmarco Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:47
        Nie chcesz, czy nie potrafisz zaspokoić mojej ciekawości? Gdybym wiedział w czym
        rzecz, pewnie inaczej odbierałbym to wszystko co piszesz. dlaczego prosta
        odpowiedź sprawia ci tyle kłopotu?
        • heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:54
          nie sprawia mi, tylko powinieneś wymyślić więcej opcji, bo żadna nietrafiona ..
          a zaspokoić to się możesz sam smile ja od tego nie jestem .. wiesz.. ja mam żonę i
          dzieci - nie ta opcja ..
          • inmarco Re: Do heymdalla 27.12.09, 18:59
            Współczuję im.
            • heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:06
              współczuję tobie .. zabrakło argumentów, zaczęło się ad personam, zabrakło ad
              personam to inne smile
              brak cojones .. chroniczny ..
          • bene1955 Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:03
            taaaaaaa,
            inmarco olej typa , ciekawi mnie jedynie czy przy słowotoku występuje u niego ślinotok ,
            stawiam na osobowość(sic!)(tak się pisze heyku) paranormalną , ślinianki i jęzor to jego jedyna "zaleta" +żona(kto z nim wytrzyma ?)
            • heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:05
              z tobą zapewne nikt .. nawet tłumacz z "gombrowiczowskiego" ..
              • bene1955 Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:12
                no
                • heymdall Re: Do heymdalla 27.12.09, 19:16
                  2 literki to już coś - uff.. zaskoczyłeś mnie po prostu smile daj sobie spokój z
                  pisaniem do rana, bo wyczerpiesz się intelektualnie ..
                  • bene1955 Re: Do heymdalla 28.12.09, 09:39
                    No...........to rzeczywiście może intelektualnie wyczerpać , ale nie martw się ,
                    tobie to nigdy nie grozi.
                    Nie żeby intelekt , aż takim optymistą jeśli chodzi o ciebie , to nie jestem .
                    • anna0601 Re: Do heymdalla 28.12.09, 10:31
                      Panowie! Może wymienicie się numerami telefonów? Łatwiej się porozumiecie.
                    • heymdall Re: Do heymdalla 28.12.09, 18:12
                      nie dziwię się brakowi optymizmu .. jak zwątpiłeś we własne siły umysłowe, tym
                      bardziej wątpisz w czyjeś .. to jednak błąd: sądzenie innych własną miarą ..
                      • bene1955 Re: Do heymdalla 28.12.09, 22:09
                        No
                        • heymdall Re: Do heymdalla 28.12.09, 23:52
                          nie ma mnie
                          wróć jak przestaną działać psychotropy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka