Dodaj do ulubionych

PRACA DODATKOWA w AVON

22.01.10, 14:45
PRACA DODATKOWA!
ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON - wpisowe 0 zł.
* SKŁADASZ ZAMÓWIENIA NA JAKĄ KWOTĘ CHCESZ I KIEDY CHCESZ
* gdy nie będziesz pewna zapachu, koloru produktu w Centrum Obsługi Klienta
możesz każdy produkt przetestować.
* MOŻESZ TEŻ ZAMÓWIC PRÓBKI DLA SIEBIE I SWOICH KLIENTEK
* sama wyznaczasz sobie czas i miejsce pracy- możesz sobie zrobić "wolne"
kiedy chcesz, łatwo pogodzisz Avon z pracą, szkołą, domem
* ZARABIASZ OD 15% DO 40 %!
* wybór dogodnego miejsca dostawy towaru- wprost do domu
* nie płacisz nic przy odbiorze!- masz 21 dni na uregulowanie płatności

JESTES ZAINTERESOWANA lub MASZ JAKIES PYTANIA?
NAPISZ! avon_at@wp.pl, GG: 19400115

Obserwuj wątek
    • avon_at Re: PRACA DODATKOWA w AVON 27.01.10, 14:38
      ZAPRASZAM
    • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 12.03.10, 18:57
      Również dla konsultantek AVON, ORIFLAME, FM GROUP i innych. Praca dodatkowa jako
      przedstawiciel BETTERWARE Pomysły dla domu! Produkty nie są konkurencyjne dla
      żadnej z wyżej wymienionych firm. Można wykorzystać te same kanały dystrybucyjne
      i zwiększyć dochody. Tym bardziej, że z tego co się orientuje i z tego co
      słyszałam w Jelczu- Laskowicach, prócz mnie, nie ma żadnej konsultantki
      Betterware. Być może się mylę, ale jeśli jestem sama to do wszystkich nie dotrę.
      Katalog pokazuje tylko znajomym i co zauważyła każdy coś zamówił. Jest wiele
      promocji. W katalogu kwietniowym liczę na więcejwink

W marcu wpisowe tylko 1 zł!
      Wiele nagród w programie "Łatwy start"
      Plan marketingowy stworzony przez firmę jest świetny!
      Zamawiasz kiedy chcesz i ile chcesz!
      Pracujesz ile chce i kiedy chcesz! Ja osobiście nie czuje, żebym pracowała po
      prostu pokazuje i ewentualnie wypowiadam się na temat tego co sama
      przetestowałam lub klientkiwink
      Mój nr przedstawiciela PL- 32689
      Kontakt: didi114@op.pl

Możesz też zostać stałym klientem i kupować bez 30% marży!
      Katalog marcowy: mobility.nazwa.pl/betterware/zdj/katalog_marzec.pdf
      • myszka-6 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 16.03.10, 19:35
        Powiem Tak: ludzi coraz mniej kupują kosmetyki Avon. Konsultantka nie zarabia na
        tym kokosów. Czasem to kwestia max 50zł.
        • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 19.03.10, 23:35
          Zgadzam się. Rynek jest przesycony. co druga osoba, którą znam jest albo
          konsultantką AVON lub ORIFLAME.Wystarczy, że wejdę na wykład i zaraz wędrują do
          mnie katalogi. Oczywiście od czasu do czasu zamawiam. Sama byłam konsultantką
          ORIFLAME. Tylko nie widziałam się tam. Stworzyłam przez te 4 lata nie wielką
          grupę, którą się zajmowałam.

Teraz przystąpiłam do BETTERWARE. Firma się dopiero rozwija i swoją grupę
          stworzyłam bardzo szybko- o dziwo. Traktuje to oczywiście jako zajęcie
          dodatkowe. Fajne są tam produkty. Zamówienie minimalne zbieram po rodzinie.
          Zamawiam dla siebie.

Oczywiście jak widziałam na innych forach, zaraz ktoś napiszę, że zarabiają
          tylko Ci na górze. To prawda! Tylko kto komu broni być na tej górze. Każdy może
          się tam znaleźć. Trochę chęci i wkładu, a może się udać! Nic nie mam do
          stracenia. Nawet jeśli nie wyjdzie można zamawiać taniej dla siebiewink

Z samej sprzedaży są nie wielkie pieniądze od 150 zł w górę, w zależności od
          zamówienia. Bądźmy szczerzy, żeby dużo na tym zarobić, trzeba naprawdę mieć dużo
          zamówień-dla mnie to nie realne. Do wszystkich nie dotrę! Dlatego można stworzyć
          grupę osobistą>
          Zapisywać nowe osoby i im pomagać!

Mogłabym tu pisać o planie marketingowym< ale to już temat na rozmowę!
    • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 05.04.10, 21:04
      Katalog na kwiecień można zobaczyć tutaj:
      www.betterware.pl/img/katalog/c310.pdf
      Chcesz coś zamówić,chcesz się zapisać, chcesz zostać stałym klientem, chcesz się
      spotkać, porozmawiać na temat firmy Betterware! Zapraszam!

Mam trochę produktów tej firmy w domu, bo sama używam lub w przypadku, gdy mi
      coś zostanie, bo zwykle, więcej zamawiam i tak schodzi po jakimś czasie! Chcesz
      je zobaczyć, pomacaćwink Zapraszam! Umówimy się na spotkanie! U mnie lub u Ciebie!

Aha i mam rękawice z sylikonem i magnesem 1 szt. w domu w cenie promocyjnej 29 zł!wink

Jeśli coś chcesz po prostu do mnie napisz
      gg 10470350
      didi114@op.pl
      nr tel. podam na priv, jakby ktoś sobie życzył być ze mną w stałym kontakcie
      paszczowymwink))

Pozdrawiam
      Dorota
      • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 05.04.10, 21:18
        Zapomniałam dodać, że pierwsze katalogi dostaniesz ode mnie zupełnie za darmo!
        Na starcie nic nie musisz wydawać. Wpisowe jest płatne przy pierwszym zamówieniu
        i spokojnie się zwraca z zysku natychmiastowego, którą jest marża. Zarobisz dużo
        więcej na pierwszym zamówieniu niż koszt wpisowego, który w kwietniu wynosi 9,90
        zł.

Co więcej nie musisz wydawać 2 zł za 1 szt. katalogu, u mnie kupisz za 0,80 gr.
        W przypadku stałych klientów, którzy nie potrzebują więcej katalogów informacja,
        że 2 katalogi zawsze przychodzą z zamówieniem za darmo (jeden aktualny, a jeden
        na kolejny miesiąc)

Po obronie zamierzam zorganizować jakieś większe spotkanie informacyjne. Mam
        nadzieje, że się powiedziewink
        Pozdrawiam!
    • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 27.04.10, 10:35
      MAJOWA AKCJA REKRUTACYJNA! Zostań w maju przedstawicielem Betterware, za wpisowe zapłać 1 zł, złóż swoje pierwsze zamówienie,a o trzymasz wraz z pierwszym zamówieniem (niezależnie od wartości!) powitalny prezent: GREJPFRUTOWY PŁYN MYCIA SZYB za 10 groszy! Ponadto jeśli majowe zamówienia osiągną minimum 100 P, dodatkowo otrzyma FROTOWY RĘCZNIK KĄPIELOWY (140 x 70 cm)** za 1 zł. A to nie koniec, zaprosi w maju nowych Przedstawicieli z zamówieniem minimum 100P, za każdego otrzyma FLAKON DAMSKIEJ WODY ANTONIA BANDERASA* za 2,99 zł! ZAPRASZAM!
      • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 27.04.10, 20:43
        Link do ulotki:

www.betterware.pl/img/katalog/ulotka0510.pdf
        • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 01.05.10, 09:58
          MAJOWY KATALOG ZNAJDZIESZ TUTAJ: www.betterware.pl/img/katalog/c410.pdf
          • dorka1986 Re: PRACA DODATKOWA w AVON 11.06.10, 11:50
            Czerwcowy katalog zobaczysz tutaj: www.betterware.pl/img/katalog/c510.pdf
            Wpisowe tylko 1 zł płatne przy pierwszym zamówieniu.
            Zapraszam do mojej grupy!
            Możesz też zostać moim stałym klientem i kupować bez 30% marży!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka