Dodaj do ulubionych

dj na wesele

10.10.10, 20:04
Kolega poszukuje oprawy muzycznej na wesele. Moze byc DJ lub zespol. Wstepnie rozmawial juz z DJ OKEZ. Prosba do was, czy ktos slyszal cos o tym dj`u, czy moze macie kogos godnego polecenia. Kogos kto prowadzil wasza, lub znajomych impreze. Chodzi o dobre rozkrecenie wesela, zarowno mlodych i jak i starszych biesiadnikow. Z gory dzieki za info.
Obserwuj wątek
    • grzesss Re: dj na wesele 13.10.10, 08:10
      up
    • nocai Re: dj na wesele 13.10.10, 09:31
      Polecam The Voice z Oławy, parę lat temu u mnie grali i byłem zadowolony.

www.thevoice.pl/
    • brrr78 Re: dj na wesele 18.10.10, 08:35
      Byłem na weselu z DJ'em i mi się nie podobało. Muzyki z płyt słucham sobie w domu i żaden DJ nie jest mi do tego potrzebny. Na weselu wolę muzykę na żywo. Zespół, który będzie błyskawicznie reagował na to, co się dzieje na sali.
      Kilka miesięcy temu bawiłem się na weselu przy The Voice z Oławy, a w ostatnią sobotę przy Kozband z Wrocławia i porównanie tych dwóch kapel wypada zdecydowanie na kożyść Kozband. Chopaki mówili że są trochę zajęci, ale mimo to wziąłem od nich wizytówkę i podaję namiary: www.kozband.pl/
      Namiarów na orkiestrę z mojego wesela nie mogę znaleźć w necie. Pamiętam, że byli ze Stanowic. Nie wiem czy jeszcze działają i czy skład jest ten sam, ale też ich bym polecił.
    • magdunia1102 Re: dj na wesele 20.10.10, 16:09
      polecam Dj.Robi - Roberta Jadczaka z J-Laskowic organizował moje wesele znam go od lat i polecam wszystkim znajomym, jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług rozbawił całe towarzystwo niezależnie od wieku, przebierał się i tańczył z nami w międzyczasie gdy leciała muzyka każdy pytał gdzie go poznaliśmy moi goście byli zaskoczeni, bo myśleli że będzie nudno wręcz przeciwnie wszyscy byli zadowoleni, szczerze polecam bo warto i taniej niż orkiestra która nie zawsze zdaje egzamin jeśli ktoś jest zainteresowany podam numer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka