siemprre 16.03.11, 12:07 Witam! ostatnio został oddany nowy blok na grabskiego już kolejny ze spółdzielni. Piszę do osób które kupiły tam oraz we wczesniejszych mieszkania. Mianowicie jakie problemy wykończeniowe zauważyliście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abencjusz Re: Nowe bloki na Grabskiego 16.03.11, 16:26 Witam, Problem był z progiem na taras (zrobiony ze stropianu), z rurkami gazowymi które dosyć fantazyjnie wędrowały pod sufitem w przedpokoju i łazience co wymusiło podwieszany sufit. I ze zmianami w projekcie o kórych dowiedzieliśmy sie na odbiorze (konkretnie komin w miejscu na szafę wnekową). Z drobnostek to drzwi wejściowe niezbyt dobrze spasowane z futryną. Po za w/w, mieszkania wykończone całkiem dobrze. Odpowiedz Link
colin25 Re: Nowe bloki na Grabskiego 17.03.11, 04:46 Witam , Dodam do w/w usterek różne wysokości wnęk drzwiowych od 2,13 m do 2,16m. Pozdrawiam Odpowiedz Link
siemprre Re: Nowe bloki na Grabskiego 17.03.11, 15:19 Ok dzięki za info. A jak wyszły ściany robiliście poprawki czy wystarczy farbe kupić? Odpowiedz Link
abencjusz Re: Nowe bloki na Grabskiego 17.03.11, 16:25 Witam, U mnie dla św.spokoju jest zrobiona gładź. Wszyscy znachorzy budowlani twierdzili, że bez gładzi na takim wykończeniu jak robiła spółdzielnia mogą przebijać sie białe plamy czy jakoś tak. Odpowiedz Link
jelczanik Re: Nowe bloki na Grabskiego 18.03.11, 15:05 a tak przy okazji widziałem ze już kolejny blok będzie oddany.. chyba tez juz po terminie? cos sie spóldzielnia nie wyrabia na czas? Odpowiedz Link
siemprre Re: Nowe bloki na Grabskiego 21.03.11, 14:05 Z tego co wiem to przy pierwszym blok byl gotowy a mieszkań nie oddawali poniewaz nie bylo drogi, a teraz to nie mam pojecia. Ten 3 ma byc oddany w sierpniu - już robią więźbe. Wiecie może jaka firma wykonuje wykończenia tych bloków>? Odpowiedz Link
jasie_k Re: Nowe bloki na Grabskiego 21.03.11, 21:51 czy też odrodzicie się płotem, aby motłoch nie wchodził wam na wasze osiedle? Odpowiedz Link
logistics1 Re: Nowe bloki na Grabskiego 14.06.11, 22:59 Witam Wiecie może jaka była średnia cena za metr kwadratowy? Dzięki! Odpowiedz Link
mono80 Re: Nowe bloki na Grabskiego 15.06.11, 07:12 cena za m2 mieszkania 3300zł/m2+ piwnica500 zł/m2+balkon 200zł/m2 Odpowiedz Link