Dodaj do ulubionych

Nowe bloki na Grabskiego

16.03.11, 12:07
Witam! ostatnio został oddany nowy blok na grabskiego już kolejny ze spółdzielni. Piszę do osób które kupiły tam oraz we wczesniejszych mieszkania. Mianowicie jakie problemy wykończeniowe zauważyliście?
Obserwuj wątek
    • abencjusz Re: Nowe bloki na Grabskiego 16.03.11, 16:26
      Witam,

Problem był z progiem na taras (zrobiony ze stropianu), z rurkami gazowymi które dosyć fantazyjnie wędrowały pod sufitem w przedpokoju i łazience co wymusiło podwieszany sufit. I ze zmianami w projekcie o kórych dowiedzieliśmy sie na odbiorze (konkretnie komin w miejscu na szafę wnekową). Z drobnostek to drzwi wejściowe niezbyt dobrze spasowane z futryną. Po za w/w, mieszkania wykończone całkiem dobrze.
      • colin25 Re: Nowe bloki na Grabskiego 17.03.11, 04:46
        Witam ,
        Dodam do w/w usterek różne wysokości wnęk drzwiowych od 2,13 m do 2,16m.
        Pozdrawiam
        • siemprre Re: Nowe bloki na Grabskiego 17.03.11, 15:19
          Ok dzięki za info. A jak wyszły ściany robiliście poprawki czy wystarczy farbe kupić?
          • abencjusz Re: Nowe bloki na Grabskiego 17.03.11, 16:25
            Witam,

U mnie dla św.spokoju jest zrobiona gładź. Wszyscy znachorzy budowlani twierdzili, że bez gładzi na takim wykończeniu jak robiła spółdzielnia mogą przebijać sie białe plamy czy jakoś tak.
    • jelczanik Re: Nowe bloki na Grabskiego 18.03.11, 15:05
      a tak przy okazji smile widziałem ze już kolejny blok będzie oddany.. chyba tez juz po terminie? cos sie spóldzielnia nie wyrabia na czas?
      • siemprre Re: Nowe bloki na Grabskiego 21.03.11, 14:05
        Z tego co wiem to przy pierwszym blok byl gotowy a mieszkań nie oddawali poniewaz nie bylo drogi, a teraz to nie mam pojecia. Ten 3 ma byc oddany w sierpniu - już robią więźbe. Wiecie może jaka firma wykonuje wykończenia tych bloków>?
    • jasie_k Re: Nowe bloki na Grabskiego 21.03.11, 21:51
      czy też odrodzicie się płotem, aby motłoch nie wchodził wam na wasze osiedle?
      • logistics1 Re: Nowe bloki na Grabskiego 14.06.11, 22:59
        Witam smile Wiecie może jaka była średnia cena za metr kwadratowy?
        Dzięki!
        • mono80 Re: Nowe bloki na Grabskiego 15.06.11, 07:12
          cena za m2 mieszkania 3300zł/m2+ piwnica500 zł/m2+balkon 200zł/m2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka