benek_n14 16.08.11, 15:40 Witam, Proszę o opinie nt. tego miejsca, czy ktoś się tam leczył, jak jest z cenami itd. Do tej pory leczyłem się w Stomadencie we Wrocławiu, ale ceny są z kosmosu. Dziękuję z góry Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petit7 Re: Stomatolog - ADENTAL 16.08.11, 17:35 Ja nie polecam tego stomatologa (to firma z nad Biedronki). Ceny tam też nie są atrakcyjne, a jak tam zacznie się leczyć i później przenieść do innego, to historii leczenia się nie dostanie. Ja polecam p. Bobrek koło policji. Telefon 3183587. Odpowiedz Link
a_lidka Re: Stomatolog - ADENTAL 16.08.11, 20:11 Żadna przychodnia nie wydaje historii choroby, ale można poprosić o skserowanie. W Adentalu chyba jest najdrożej w naszym mieście, ale mają rtg, wszystko robią solidnie i dobrze Odpowiedz Link
petit7 Re: Stomatolog - ADENTAL 16.08.11, 21:34 Byłem długoletnim klientem Adentalu (jeszcze na starym miejscu), nie było możliwości skopiowania historii leczenia. Po za tym, w innych gabinetach nie płaci się za przegląd zębów, jeśli w tym samym podejściu decyduje się na leczenie. Co do jakości i czystości to żadna rewelacja, za to ceny wrocławskie. Odpowiedz Link
a_lidka Re: Stomatolog - ADENTAL 16.08.11, 21:54 Na pewno ceny nie są wrocławskie!. Przegląd można zrobić na NFZ. Za każdym razem jak jestem na leczeniu mam przeglądane wszystkie zęby i nie płacę dodatkowo. Odpowiedz Link
wygadana Re: Stomatolog - ADENTAL 16.08.11, 22:08 Temat już był poruszany. Ja też już nie korzystam z usług Adentala. Nie podobało mi się podejście do pacjentów. forum.gazeta.pl/forum/w,24395,95907896,,Dobry_dentysta.html?v=2 Odpowiedz Link