Dodaj do ulubionych

Lis się totalnie skompromitował

05.10.11, 21:03
Z opóźnieniem oglądnąłem wywiad Lisa z Kaczyńskim i zmroził mnie. Choć jestem daleki od poglądów Jarka wypadł on bardzo dobrze w przeciwieństwie do redaktora Tomasza. Mógł się on zdobyć, choćby dla pozorów, na odrobinę bezstronności. To już chyba nie jest telewizja publiczna ale rządowa. Powiało putinogrodem.
Obserwuj wątek
    • mono80 Re: Lis się totalnie skompromitował 05.10.11, 21:15
      dziś podobno Gugała przebił Lisa, może później będzie coś w internecie
      • black_kolo Re: Lis się totalnie skompromitował 06.10.11, 02:45
        Lis wrócił do gry ostatnio jego programy to były flaki z olejem,było ciekawie .
    • brrr78 Re: Lis się totalnie skompromitował 06.10.11, 07:19
      Nie widziałem tego wywiadu, ale słyszałem takie opinie jak twoja.
      Każdy lis jest szczwany, więc i ten postanowił się podlizać być może nowemu pracodawcy.
      Nowa ustawa medialna może już być w 3 dni po zaprzysiężeniu nowego rządu, bo szybciej się już nie da, co dowiódł PIS za swoich rządów.
      • lafare Re: Lis się totalnie skompromitował 06.10.11, 10:33
        brrr78 napisał:

> Nie widziałem tego wywiadu, ale słyszałem takie opinie jak twoja.
        > Każdy lis jest szczwany, więc i ten postanowił się podlizać być może nowemu pra
        > codawcy.
        > Nowa ustawa medialna może już być w 3 dni po zaprzysiężeniu nowego rządu, bo sz
        > ybciej się już nie da, co dowiódł PIS za swoich rządów.
        I oto chodzi,aby durniów wywalić z telewizji.
        • stereo160 Re: Lis się totalnie skompromitował 06.10.11, 10:42
          Ludzie to nie Lis startuje do fotela Premiera RP, a Kaczyński i to nie Lis się skompromitował, a Kaczyński. W dniu wczorajszym były Minister w Gabinecie byłego Prezydenta - Michał Kamiński powiedział ni mniej ni więcej:
          "Obrażając kanclerz Niemiec Angelę Merkel Jarosław Kaczyński postanowił przenieść politykę insynuacji na arenę międzynarodową.Prezes PiS tym samym wbił nóż w plecy setkom kandydatów PiS w tych wyborach."

Trudno podejrzewać Kamińskiego o wrogość do PiSu. Czy potrzebny jest nasz komentarz??

• lafare Re: Lis się totalnie skompromitował 06.10.11, 10:47
            stereo160 napisała:

> Ludzie to nie Lis startuje do fotela Premiera RP, a Kaczyński i to nie Lis się
            > skompromitował, a Kaczyński. W dniu wczorajszym były Minister w Gabinecie byłeg
            > o Prezydenta - Michał Kamiński powiedział ni mniej ni więcej:
            > "Obrażając kanclerz Niemiec Angelę Merkel Jarosław Kaczyński postanowił przenie
            > ść politykę insynuacji na arenę międzynarodową.Prezes PiS tym samym wbił nóż w
            > plecy setkom kandydatów PiS w tych wyborach."
            >
            > Trudno podejrzewać Kamińskiego o wrogość do PiSu. Czy potrzebny jest nasz komen
            > tarz??
            >
            A kto to jest Kamiński?Czy to nie ten który mówił że PO to lizusy p.Merkel.Bądż choć trochę obiektywny,jeżeli nie potrafisz nie zabieraj głosu.
            • stereo160 Re: Lis się totalnie skompromitował 06.10.11, 10:53
              lafare napisał:

"Bądż choć trochę obiektywny"

... żeby wymagać obiektywizmy, trzeba go najpierw samemu prezentować !!!

"... jeżeli nie potrafisz nie zabieraj głosu."

... na szczęście od ciebie to nie zależy, a "duch IV RP", która mogłaby ci coś takiego umozliwić, rozpada się na naszych oczach
    • mieszkajacywpl Re: Lis się totalnie skompromitował 07.10.11, 07:22
      Faktycznie. To była wyjątkowa rozmowa jak na realia TVP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka