Dodaj do ulubionych

Życie bez telewizora.

23.10.11, 20:39
W czasach, gdy mamy dostęp do kilkudziesięciu kanałów, wiele ludzi świadomie rezygnuje z oglądania telewizji. Czy na tym forum są ludzie, którzy nie mają telewizora?
Obserwuj wątek
    • djmixer1 Re: Życie bez telewizora. 23.10.11, 20:57
      Telewizja ogłupia. Programy są coraz bardziej prymitywne.
      • vend-redi Re: Życie bez telewizora. 24.10.11, 06:04
        Mam telewizor ale niestety/na szczecie nie mam czasu na jego uzytkowanie a do pełni szczescia wystarczy mi onet.pl i tvn24.pl by wiedziec co sie dzieje.
    • karsaorlong Re: Życie bez telewizora. 24.10.11, 10:49
      Ja nie mam telewizora i nie używam telewizora . Ja wyprowadzałem się z domu to rodzice powiedzieli mi "Jak można tak żyć bez telewizora" , jakoś tak żyję już 2 lata i jestem zadowolony .
    • przebudzonyx Re: Życie bez telewizora. 24.10.11, 20:22
      Co prawda mam telewizor, ale używam go rzadko [głównie do oglądania dobrych filmów] dzięki czemu mam czas na inne rzeczy.
      • j.laskowice Re: Życie bez telewizora. 25.10.11, 08:13
        Ja mam telewizor. Nie oglądam z zasady żadnych seriali (ani jednego). Dziennie nie używam telewizora dłużej niż godzinę. Najczęściej oglądam Fakty TVN i wiadomości regionalne.
        • bidford Re: Życie bez telewizora. 25.10.11, 08:48
          zazdroszczę wam. ja chyba jestem uzależniony tak jak kiedyś od papierosówsmile
    • mieszkajacywpl heh 25.10.11, 08:57
      Mam dla was bardzo złe wiadomości! Nawet jeśli wywalicie telewizor na śmieci, to propaganda, którą z niego "łyknęliście" będzie w was siedzieć jeszcze dobre kilkadziesiąt lat..
      • skuterionex zycie bez telewizora 25.10.11, 12:07
        Niektóre programy TV informacyjne,radio "trójka", "Polityka", internet. Książki. Takie spektrum mnie zadowala.
      • kasjan007 Re: heh 25.10.11, 20:01
        mieszkajacywpl napisał:

> Mam dla was bardzo złe wiadomości! Nawet jeśli wywalicie telewizor na śmieci, t
        > o propaganda, którą z niego "łyknęliście" będzie w was siedzieć jeszcze dobre k
        > ilkadziesiąt lat..

Mnie to , na szczęście, nie dotyczy.
      • przebudzonyx Re: heh 25.10.11, 22:19
        A ja mam dobre - to zależy od Was, pierwszym krokiem jest rozpoznanie "przeciwnika" przy pomocy lektury odpowiednich lektur wink
        • mieszkajacywpl Re: heh 26.10.11, 08:00
          OK, dokładnie smile, tylko zobacz, co ludzie powyżej wymieniają jako "odpowiednie lektury" smile smile !!
    • kasjan007 Re: Życie bez telewizora. 25.10.11, 16:18
      Przed kilkoma laty wyrejestrowałem telewizor, oddałem teściowej. Nie oglądam,nie brakuje mi wcale.
    • proszenieregulowacodbiornikow Re: Życie bez telewizora. 26.10.11, 10:24
      Nie trzeba od razu pozbywać się odbiornika. Wystarczy filtrować informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka