Dodaj do ulubionych

Kablówka na Hirszfelda

05.12.12, 16:33
Orientuje się ktoś czy kablówka na Hirszfelda udostępnia jakieś darmowe programy w jakości cyfrowej? Udało mi się jedynie znaleźć coś na sygnale analogowym i to w wątpliwej jakości.
Obserwuj wątek
    • jemioltrab Re: Kablówka na Hirszfelda 05.12.12, 16:45
      Tak, jeśli płacisz to masz kanały cyfrowe
      • amigos4 Re: Kablówka na Hirszfelda 05.12.12, 17:40
        Nie mam wykupionego abonamentu. Czyli za darmo tych kilku podstawowych programów w jakości cyfrowej nie obejrzę? Podłączając się do anteny zbiorczej również nic nie znajdę?
        Czyli zostaje zamontowanie własnej anteny na elewacji.
        • subik Re: Kablówka na Hirszfelda 05.12.12, 19:20
          Właśnie byłem dzis w telewizji kablowej i o to samo sie pytałem, jak wykupisz abonament tv kablowej to masz 30 kanałów cyfrowych plus 20 analogowych mniej wiecej podaje bo nie wiem
          a tak za free to nie ma, chyba nie maja obowiazku w ogole udostepniac telewizji bez abonamentu ale jednak są te 5-6 kanałow
          wiec wniosek taki ze albo podłaczasz kablówke albo kupujesz antene...

mam pytanie, jak mam antene satelitarna to mozna tez miec kanały cyfrowe? takie jak z anteny na elewacji?
          • jemioltrab Re: Kablówka na Hirszfelda 05.12.12, 19:58
            antena satelitarna nie dobiera tv cyfrowej
            • subik Re: Kablówka na Hirszfelda 06.12.12, 15:52
              chodzi o to zeby uzyc antene sat jako zwykla....
              juz poszukalem na google i da sie smile wystarczy dekoder dvbt badz wbudowany w tv dekoder i kabel z anteny satelitarnej podlaczycsmile przeciez satelita to tv cyfrowa....

znalezione na google
              Jeżeli posiadasz już zainstalowaną antenę satelitarną wystarczy tylko kupić dekoder cyfrowy i podłączyć go w miejsce dotyczas posiadanego wcześniej odbiornika dowolnej platformy satelitarnej. Większość programów polskich nadawana jest z satelity HotBird 13E,
              aby móc odbierać polskie bezpłatne kanały satelitarne nie trzeba wcale przestawiać anteny. Jeśli natomiast chciałbyś odbierać także darmowe europejskie kanały cyfrowe w tym stacje tematyczne np. Eurosport, SuperRTL czy też angielskie kanały filmowe i bajkowe należy dokupić
              i zainstalować jedynie zestaw akcesoriów Extreme Upgrade do anteny.
    • bezlik3 Re: Kablówka na Hirszfelda 06.12.12, 21:34
      kupował ktoś w ostatnim czasie taką antenę? na rynku jest duży wybór ale który typ anteny odbierał by w dobrej jakości z naszej miejscowości?
    • subik Re: Kablówka na Hirszfelda 10.12.12, 12:57
      a czy wie ktos co to za nadajniki na dachu bloków na Hirszfelda? to tv? mozna to podlaczyc bo wiem ze niektórzy maja taka wspolna antene moze nie musze kupowac anteny na elewacje....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka