kotanoga 20.10.14, 07:50 Witam forumowiczów. Czy ktoś się orientuje gdzie można u nas w mieście kupić naboje do syfonów? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: Naboje do syfonów 20.10.14, 16:57 Rok temu rozpoznawałam temat. Lubię wodę gazowaną, a nieszczególnie zależy mi na mineralnej. Wtedy były po 1 zł, co wystarczało na 1 litr wody, Jak dla mnie nie miało to sensu ekonomicznego. Znalazłam je w jakimś sklepie internetowym, niestety nie pamiętam w jakim, jak znów się na nie natknę, dam znać. Odpowiedz Link
kotanoga Re: Naboje do syfonów 21.10.14, 08:24 Dzięki za odpowiedź. W sklepach internetowych można dostać i to jest dość duży wybór. Bardziej zależy mi na tym by to dostać gdzieś stacjonarnie, by przyjść z zużytymi i wymienić na pełne. Jak to kiedyś było... Ekonomicznie racja, nie wygląda zachęcająco ale domowy drink typu mojito to by było coś! Odpowiedz Link
szelest_papierkow Re: Naboje do syfonów 21.10.14, 09:52 kiedyś w sklepach z militariami (np militaria.pl na oławskiej we wrocławiu) kupowałem, nie wiem jak jest z wymianą na miejscu Odpowiedz Link