makler4 09.09.15, 22:20 Szef "solidarności" pławi się w luksusach. Zresztą nie tylko on ale i jego piesek Kacperek, który wcina tylką karmę za ponad 20 zł za kg. Kolejny obłudnik o nie ładnym nazwisku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 09.09.15, 22:33 szczególnie mi się podobało jak na potrzeby artykułu "dziennikarz" (cudzysłów potrzebny) wskrzesił teściową Dudy (która nie żyła od lat dwudziestu) ja wiedziałem, że prasa to czwarta władza, ale możliwość wskrzeszania zmarłych no no, kto by pomyślał,że tak można? Odpowiedz Link
makler4 Re: Piotr Duda i Kacperek 09.09.15, 22:44 Ciekaw jestem czy się ten król związkowiec przyznał, że był w ZOMO? Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 09.09.15, 22:56 Mam pewne wątpliwości. To może być tak samo jak po ostatnich sensacjach z Andrzejem Dudą, gdzie udowadniali, że jako poseł prowadził wykłady w czasie wolnym od studiów, zaczyna się z niego robić brukowiec podający z brudnego palucha wyssane informacje. Czyli czasopismo dla sfrustrowanych nieudaczników, którzy żywią się medialnym ścierwem. Co mogę powiedzieć? Są na świecie hieny i gównożercy, Tak jest skonstruowana przyroda. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 06:23 Hieny i gównożercy to pisowscy hejterzy, których się ostatnio namnożyło, jak robaków w padlinie. Wystarczy poczytać tzw. "prawicowe" pisma np. specjalisty Terlikowskiego. Ciekaw jestem co u Hofmana i Macierewicza, kiedy wypełzną z ukrycia? Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 07:24 smutne, ale zawód dziennikarza schodzi na psy już nawet kapituła SDP jest bezradna, przyznając coraz częściej tytuł Hieny roku a to "dziennikarzom" GW a to Hajdarowiczowi, Wojewódzkiemu, Figurskiemu ostatnio Newsweek też nie ma szczęścia z dziennikarzami albo walnie coś antysemickiego albo jakieś kocopoły o tym, że wykłady dla studentów odbywają się w wakacje na uczelni w czasie, gdy kadra ma urlopy tak o jest, gdy na stanowiskach da się zamiast dziennikarzy niedouczonych propagandystów a na stanowisku redaktora pracuje aparatczyk z biurem propagandy zamiast mózgu taka polityka dla maluczkich i głupiutkich ale się nabierają Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 10:37 Ile zarabia właściciel Kacperka: www.fakt.pl/polityka/na-pensje-szefow-zwiazkow-ida-miliony,artykuly,572068.html Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 11:20 jak to powiedziała jedna z pań ministr z PO za 6000 to tylko frajer lub idiota by pracował 12000 to nie jest dużo wcale jak na szefa związku, myślałem, że bardziej niebotyczne sumy inna sprawa, to na co idą wydatki tobie pozostaje tylko wzdychać Odpowiedz Link
kristofik777 Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 17:43 12000 zł, dwa mieszkania służbowe, samochód z kierowcą. To nie jest dużo? Dla gościa, który tylko kłapie jęzorem to jest bardzo dużo. Ale cóż jak niektórzy uważają, że to normalne, to ok. Przecież żyjemy w bogatym kraju, to co niech ma. Przecież w Polsce jest tyle związków zawodowych, to jakby to wyglądało jeżeli by ich szef zarabiałby dużo mniej. To ile wtedy powinni zarabiać pozostali związkowcy? 1500 zł?, czy jeszcze mniej. Ludzie, dajcie żyć biednym spracowanym związkowcą. Gdybyście wiedzieli ile razy oni muszą drinkować na zebraniach to naprawdę sami dali byście im dwa razy większą pensję. Odpowiedz Link
kasjan007 Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 18:02 Pikanterii i obrzydliwego smaku tej historii dodaje fakt,że ten nierób mający mordę pełną pustych frazesów zatrudnia ludzi na umowach śmieciowych. A o hotelu ,który podobno jest własnością obrzydliwej panny S, wyraża się per "moja własność". Żałośnie wypadł na konferencji prasowej, odnosząc się do zarzutów, których de facto mu nie postawiono i strasząc wszystkich wokół. Myślał,że liżąc doopy pis-iorczykom wślizgnie się za zasługi do parlamentu, niczym Śniadek. Ale, dla niego pechowo, mleko się rozlało i śmierdzi.A robole na umowach śmieciowych? kto by się nimi przejmował. Na pewno nie przewodniczący S ,pan, jaśnie pan,Duda.On ma ważniejsze sprawy na głowie. Nie po to został szefem związku zawodowego, aby martwić się o roboli.Ale nie współczuję tym, którzy myślą,że jak dojdzie do władzy PiS, to zmieni się coś na lepsze. Niestety. Jest kiepsko, a będzie gorzej. Tyle,że Duda medal za zasługi od prezesika dostanie i pewnie jakiś stolec dla niego się znajdzie.Żenada! Odpowiedz Link
emerytka2004 Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 17:37 Skoro Duda przedstawiał kogoś jako swoich teściów, przypuszczasz,że personel(zatrudniany na umowach śmieciowych, pamiętajmy o tym) był taki odważny i prosił o dokumenty? Tym razem, mam nadzieję, Duda popłynie. Odpowiedz Link
norbert1253 Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 23:35 Coś ten Tomek Lis bardzo nerwowo się zachowuje. Czyżby się czegoś bał? Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 10.09.15, 23:42 pokazała mu się zmarła teściowa szefa "Solidarności"? Odpowiedz Link
makler4 Re: Piotr Duda i Kacperek 11.09.15, 06:37 Kolejny baron związkowy, który bardziej interesuje się polityką niż losem pracowników. Teraz z idei Solidarności nie zostało już nic. Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 11.09.15, 07:31 "Kolejny baron .." zmartwił się makler, fanboy Palikota głosującego za emeryturami do 67 i umowami śmieciowymi. Odpowiedz Link
itakmamracje Re: Piotr Duda i Kacperek 12.09.15, 01:34 Jaki to nie byłby Duda, to szkoda gadać... Czemu my "musimy" żyć w kraju "Kaczyńskiego"? Odpowiedz Link
przystojna Re: Piotr Duda i Kacperek 12.09.15, 09:05 To co zostało po Solidarności to atrapa. Zginęły idee i odeszli prawdziwi związkowcy. Ten związek to typowa Polska partia prawicowa. Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 12.09.15, 12:30 Smutne. Z lewicowców został nam Kalisz i Palikot. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Piotr Duda i Kacperek 17.09.15, 17:16 Ciekawe, założyciel Solidarności Wałęsa, nie popiera tego związku. Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Piotr Duda i Kacperek 17.09.15, 20:49 A kto to jest ten Wałęsa? Odpowiedz Link