29.12.15, 19:38
u którego optyka zrobię fajne, niedrogie okulary. Których optyków polecacie?
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: optyk 30.12.15, 11:51
      Ktoś mi polecił 'PRYZMAT' na Olszewskiego 67 we Wrocławiu. Spory wybór oprawek w różnych cenach, zrobiłam 4 pary okularów, zapłaciłam 685 pln za wszystko. Dwie pary były "lepsiejsze", dwie pary z tych najtańszych. Dostałam gratisowo 4 futerały plus ściereczki i płyny do czyszczenia szkieł. Jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie polecam.
      A i przypomniało mi się, że miałam 4 recepty, które byłam podbić na ul. Dawida we Wro. Z tego tytułu dostałam jakąś zniżkę. Nie pamiętam dokładnie, 50 lub 70 pln na osobę. Nie ma tam kolejek, więc przy okazji wizyty we Wrocławiu załatwiłam tę sprawę, bo zawsze to trochę kasy od NFZ.
    • andziolina_dzioli Re: optyk 05.01.16, 17:51
      Osobiście wyrabiałam w Galerii Centrum na piętrze przy poczcie, przystępna cena, miła obsługa, bardzo szybki termin realizacji.
      Jak dla mnie pozytyw.
    • tofika30 Re: optyk 06.01.16, 23:52
      Polecam optyka w przychodni na Bożka. Miła obsługa, przystępne ceny, staranne wykonanie. Nie polecam optyka nad Biedronką. Pan wykonuje okulary bardzo niedbale, odebrałam okulary z pękniętymi szkłami, po poprawce było to samo. W końcu odpuściłam i więcej tam nie pójdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka