iamthem 31.12.04, 21:00 Co sądzicie o najwspanialszym klubie sportowym w Polsce? Ja jestem wielkim fanem koszykarzy, interesuję się troche dokonaniam piłkarzy. Co sądzicie o klubie wy? Komu kibicujecie? Itd... Czekam na opinie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallen Re: WKS Śląsk Wrocław 01.01.05, 19:32 Tylko Legia Warszawa Legia zawsze była jest i bedzie tylko przeciwnicy sie zmieniają. Przykł. II liga Ruch Chorzów , II liga widzew Łudz , II liga ŁKS , Wisła tez wkrutce dołaczy do elity drugoligowców o Sląsku juz nie wspomne III liga Odpowiedz Link
rybczan Re: WKS Śląsk Wrocław 02.01.05, 10:34 Z tego co wiem to koszykarska (a o koszykówce tu mówimy) cieniutko przędzie o ile jeszcze funkcjonuje. I tu sytuacja analogiczna. Jest tylko Śląsk, tylko przeciwnicy sie zmieniają (pruszków- nie istnieje, bobry bytom- nie istnieje, polonia przemysl- nie istnieje, to samo czeka anwil i prokom)i tylko Śląsk zawsze będzie. Odpowiedz Link
iamthem WKS zespół koszykarzy na półmetek 02.01.05, 16:17 Jak rybczan oceniasz obecny skład i możliwości? Trener jak na razie dupy nie daje, rotacja jest a to chyba najważniejsze, czy naprawdę dobry jest pokażą myślę play-offy u nas no i jak wyjdziem z grupy w Ulebie, bo to jest realne. Co do składu podobam mi się przebudzenie Hyżego. Zawsze imponował walecznością i w końcu przypomniał sobie że rzucać umie. Ciekawi mnie Watson czy to drugi Colson bedzie? Zapędy takie ma, jak trafia jest zajebiście, jak nie to rzuca dalej. I tu problem jest. Wspaniale rozwinął się Skibniewski, znakomicie rozgrywa, rzuca trójki, nie traci głowy w trudnych momentach jak kiedyś, Chanas też jest dobry, niezłe odkrycie. Myślę że na lidera Ignerski powinien wyrosnąć, ależ on paczki wali, ech. Randle trójki rzuca, to też nowość i to spora chyba, ale on mógłby jeszcze więcej wnieść bo stać go na to. O reszcie nie wypowiem się, bo na razie chyba za krótko grają. Czy mistrzostwo wydaje Ci się realne? Kończąc chciałbym zapoczątkować dłuższą dyskusję naszą na temat ten jakże lubiany przez nas, zapraszam też innych do dyskusji! Odpowiedz Link
rybczan Re: WKS zespół koszykarzy na półmetek 04.01.05, 17:07 No cóż. Skład nie jest aż taki lichy jak sie wydawało na początku. Trener, owszem nie zawodzi, a w impulsywności jest nieco podobne do Andreja U. A propos tego ostatniego, ponoc ma odejść z Anwilu. Przyczyna: rozprwa (a nwet dwie) o pobicie żony.To znacznie ułatwiło by drogę do mistrzostwa. Bo Prokom chyba jednak spuchnie. Skład niby szeroki, ale ta srednia wieku. Co prawda ostatnio nieco wzmocniony, ale chyb atylko na papierze. Mc'null i bacik to chyba jednak nie sa gracze na zespół euroligowy. Wracając do Śląska, Ignerski wygląda na lidera nie tylko Śląska ale i reprezentacji(Dylewicz zawieszony hehe, nigdy go nie lubiłem). watson chyba ostanio nauczył się podawać, bo nie oddaju juz 15 rzytów w meczu. Hyży kiedys w polskiej lidze rzucał ponad 20 pkt. Więc po prostu wraca do formy. Nieco zawodzi Randle. Brakuje dobrego podkoszowego, Grafs to chyba jednak nie to. Ponoć Mahorić chce w przerwie sprowadzić dwóch zawodników. Wydaje się pwielce prawdopodobne, że jeden z nich bedzie graczem podkoszowym. Kim będzie drugi? Tak więc przyszłośc rysuje sie ciekawie. Dobrze graja łodzi(szczególnie Skiba i Chanas), trener daje rade. WKS!!!!! Odpowiedz Link
przemzlot Re: WKS Śląsk Wrocław 09.01.05, 03:04 Rybczan wy jeseteście pojebani!!! nawet na necie o tych pierdołach. Odpowiedz Link
iamthem Re: przemzlot sam jeteś pojebany:P 09.01.05, 14:49 Nie lepiej mieć za zainteresowania: chlanie i ćpanie, ogrisha i wydawanie dzwięków świni oraz granie 2 riffów na krzyż i nazywanie to muzyką. Poza tym Śląsk wdupił znowu z knurówem i jestem delikatnie mówiąc wkurwiony. Będzie lepiej, jak wyjdziemy z grupy w Ulebie, o ile wyjdziemy. Odpowiedz Link
rybczan Re: przemzlot sam jeteś pojebany:P 09.01.05, 17:01 No ćóż nie powiem żeby nazywanie mnie pojebanym było miłe, jakkolwiek w żartach byłoby to napiasne. A pisze to ktoś kogo zainteresowania sprowadzaja się do zapalenia, wypicia i posłuchania wspaniałej muzyki, jakże twórczej i rozwijającej. Kurwa ambicja pełna gębą. Pójdź Ty po rozum do głowy i zastanów sie czy chesz jeszcze robic z siebie pośmiewisko. I przestań byc taki pewny siebie. Odpowiedz Link
gallen Re: przemzlot sam jeteś pojebany:P 09.01.05, 21:27 Chłopaki laske pociagniecie na zgode i bedzie super Odpowiedz Link
skoma WKS Śląsk Wrocław w Neapolu 10.01.05, 20:35 Początek spotkania Śląska w Neapolu o godz. 20.30. Wynik będzie można śledzić na stronie www.ulebcup.com Odpowiedz Link
skoma PATALACHY 11.01.05, 22:36 co to mialo byc ?? mecz?? wynik 92:78 to nie jest dobry wynik !!!! a wkoszu nie wygrywa ten kto ma wiecej strat !!! ( 18) co prawda Hyzy zaczal rzucac osobiste ( 5 z 6) ale co z tego ??? tak wiec dupa z grupy juz raczej nie wyjdziemy , chyba ze cud nastanie jakis , ale w cuda to ja nie wierze Odpowiedz Link
skoma od dzis wierze w cuda :D 18.01.05, 21:22 po pieknej akcji slaska w ostatnich 10 sekundach meczu zakonczonej rzutem za 2 okt radka hyzego slask wyszedl z grupy cofam wszystko co powiedzialam , wierze w cuda , brawo radek Odpowiedz Link
iamthem WKS najlepszy jest! wyszliśmy z grupy! 18.01.05, 23:30 To co wydawało się niemożliwe stało się możliwe! Po pasjonującej pogoni udało sie. Piękne wejście Skiby, fenomenalne podanie do Hyżego i ten trafia w akcji podkoszowej! To koniec! Zwycięstwo szał trwa! W ogóle Radek zagrał fenomenalnie trafiając 10/13 rzutów za 2 i 2/3 z wolnych! WKS WKS WKS najlepszy jest! Następne do lania (oby!) Charleroi dobrze znane kibicom Śląska. Do boju! Odpowiedz Link
rybczan Re: WKS najlepszy jest! wyszliśmy z grupy! 20.01.05, 18:48 Z tego co pamiętam to ostatni mecz z naszym kolejnym przeciwnikiem zakonczył się porażką Śląska. Biorąc pod uwagę że śląsk jest teraz słabszy i charleroi zdecydowanie silniejsze jakoś cieńko widzę. Ale wierzę w naszego trenera. Jest jeszcze jeden szkopuł. Na pewno nie zagra ignerski. Ile jest wart wszyscy wiemy...Zobaczymy. Tak czy inaczej WKS!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
skoma Re: WKS najlepszy jest! wyszliśmy z grupy! 21.01.05, 09:21 masz nieswierze informacje ignerski byl u lekarza przedwczoraj i okazalo sie ze uraz nie jest tak powazny jak sadzono wiec prawdopodobnie zagra w meczu 01,02,2005 Odpowiedz Link
skoma Re: WKS Śląsk Wrocław 21.01.05, 22:25 Z uwagi na protest złożony przez kluby grające w 1/8 finału Pucharu ULEB, w którym domagały się one sprawiedliwego rozstawienia drużyn w tej rundzie rozgrywek, Maroussi Ateny, a nie belgijskie Charleroi, będzie rywalem Deichmanna Śląska. Terminy spotkan bez zmian Odpowiedz Link
gallen Każdego dnia dziekuje Bogu że jestem Legionistą 22.01.05, 11:30 Tylko Legia ( piłkarska oczywiście) Odpowiedz Link
iamthem WKS znów w plecy, gallen nikt sie niepytal... 23.01.05, 01:11 Gallen nikt się niepytał czy lubisz Legię. Jak chcesz to sobie załóż temat o Legii i seobie tam sam pisz. To miejsce dla fanów WKS. A co do koszykarzy to genialna passa w lidze trwa. Tym razem w plecy od Unii/Wiśły Kraków. Ech może odrobimy z Maroussi Ateny? To byłoby w stylu Śląska, wdupić ze słabszymi żeby ograć lepszych. WKS najlepszy jest! Odpowiedz Link
skoma Re: WKS znów w plecy, gallen nikt sie niepytal... 23.01.05, 14:42 OBY !!!! tak byloprzed meczem z Telecomem wiec moze i teraz sie uda Odpowiedz Link
rybczan Re: WKS Śląsk Wrocław 24.01.05, 15:15 Faktycznie Ignerski może byc gotowy na mecz z Marousi Ateny. Chciałem jednak zauważyć, że przez ta zmianę trafił nam sie jeszcze trudniejszy przeciwnik. Myślę, że oni są juz nie do przesakoczenia. Zaryzykowałbym twierdzenie, że wszystko może eyglądać ja w meczach z Lietouvasem. Trzymam kciuki. WKS!!!!!!!!! Odpowiedz Link
iamthem Koniec Śląska w tym sezonie, Tomo odszedł... 25.01.05, 21:09 Kurwa mać. Jak patrzę od kilku lat co ten pojebany zarząd WKS odpierdala to mam ochotę własnoręcznie ściąć te ich jebane chrześcijańskie puste łby. Schetyna Ty skurwielu. W koncu trafił się trener który coś się znał. Że narzekał na skąd? Miał pełne prawo, bo kogóż my w tym składzie mamy? Konflikt z zawodnikami? Jakim się niechce trenować to tak jest. Ponoć Tomo chciał wywalić Watsona i go jechał ciągle. Zarząd wybrał jednak Michaela. Mam nadzieję że nie Colsona drugiego. A panu prezeswoi podziękujemy. Zrobił wiele dobrego dla klubu, ale to było kiedyś. Teraz won! I jak tu nietracić nadzieji... Odpowiedz Link
iamthem mecz 1/8 pucharu ULEB 06.02.05, 01:23 Ech przegraliśmy 10 pkt a mogło być dużo dużo lepiej. Obie strony zagrały bardzo słabo, po 3 kwarcie przegrywaliśmy tylko 1 pkt., zaważyła kiepska końcówka, colsonujący watson, niecelne rzuty, straty. Ech a moglo być dobrze, zabrakło mocno Ignerskiego znim mecz był dowygrania. Zabrakło też dnia chociaż jednego z naszych, nietety wszyscy grali co najwyżej średnio. Ale przeciwnki w sumie mnie rozczarował (ale pozytywnie), grali też słabo, jak oni wyszli pierwsi z grupy swej? Pozostaje mieć nadzieję że w rewanżu Śląsk pokaże charakter i niepodejdzie do niego z pozycji i tak już przegraliśmy, a powalczy i postara się o niespodziankę! To jest w naszym zasięgu! Byłem na tym meczu i mimo porażki i tak było wspaniale. WKS WKS WKS! Zostawiłemserce na parkiecie, Aure entuluva tuure! Dodam jeszcze ze jutro o 12:50 jest transmisja w tvp3 meczu Śląska ze Stalą. O wyniku nie powiem może lepiej. Odpowiedz Link
skoma Slask w koncu bez Watsona :D 07.02.05, 21:30 jako oficjalna informacje podano ze z zespolu odchodzi niejaki michel w. jesli o mnie chodzi to informacja ta dosc mocno mnie uciaszyla jako ze moze i watson jest calkiem dobrym koszykarzem , ale poki nie nauczy sie gry zespolowej to bardziej przeszkadza niz pomaga . na jego miejce znaleziono juz nowego zawodnika , rowniez z usa . oby on poradzil sobie lepiej Odpowiedz Link
skoma mecz w Grecji 09.02.05, 22:24 109 : 72 to wynik dzisiejszego meczu rewanzowego i to NIE my zdobylismy te 109 punktow reszte pozostawiam bez komentarza bo slow doslownie brakuje Odpowiedz Link
rybczan Re: WKS Śląsk Wrocław 15.02.05, 16:43 Kolejne dni kolejne porażki. Teraz Polonia. Chociaż trzeba przyznać, że styl juz nieco lepszy, a i z Polonią tego dnia niewielu by pograło, szcególnie w 4 kwarcie. Czyżby nadchodziły lepsze czasy. Może niejaki Promoz Kobale będzie ratunkiem dla Śląska bo Autry kimś takim. Trzymajmy kciuki!! Odpowiedz Link
iamthem WKS Śląsk Wrocław wygrywa z Czasrnymi! 20.02.05, 14:42 Trzeba przyznać, że mecz mimo wielu błędów z obu stron był bardzo ekscytujący. Wynik ciągle oscylujący na krawędzi remisu, szalone akcje z obu stron, mnóstwo poświęcenia i walki na parkiecie. Ech czasy ciekawe nastały, Śląsk walczy o 8 miejsce w lidze, play-offy moga nie potrwać długo, choć kto wie, może doczekamy sie rozkwitu formy No cóż wierzyć trzeba, nic innego nie zostało! Utulie'n aure tuure! Odpowiedz Link
djmixer1 Re: WKS Śląsk Wrocław 20.02.05, 08:33 Dziś mecz sezonu, ostatnia szansa śląska, jak wdupia z słupskiem to dowidzenia. Mecz można ogladać na TV3 o godz. 12,45. Trzymam kciuki za śląsk. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: WKS Śląsk Wrocław 20.02.05, 22:23 Jednak wygrana ale przed nimi duzo dużo pracy... Odpowiedz Link
profesjonalista Re: WKS Śląsk Wrocław 21.02.05, 17:49 Niewiele brakowało a Śląsk nie zagrał by w play offie. To już nie ten zespół co kiedyś pod wodzą trenera Urlepa. Szkoda. Mam nadzieję, że zła passa został przełamana. Następny mecz we Włockawku. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: WKS Śląsk Wrocław 27.02.05, 08:55 Miła niespodzianka! Śląsk Wrocław we Włocławku zasłużenie wygrał z Anwilem 73:64. Odpowiedz Link
petit7 Re: WKS Śląsk Wrocław 04.03.05, 22:49 Jutro wielki mecz Prokom kontra Śląsk. Wójcik kontra Hyży. Obstawiajcie. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: WKS Śląsk Wrocław 05.03.05, 17:55 teraz sie nie udało a mało brakowało ; ( Odpowiedz Link
iamthem Re: WKS Śląsk Wrocław dziś Anwil znow 13.04.05, 16:57 Dziś 3 mecz z Anwilem w 1/4 play-off o Miatrzostwo Polski. Śląsk przegrywa 0:2 i dziś musi wygrać! WKS Śląsk Wrocław! Odpowiedz Link