iamthem 02.01.05, 21:03 Czy lubicie grać? Ile czasu spędzacie grając? Jakie są wasze ulubione gry? Czekam na odpowiedzi... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallen Re: gry komputerowe 02.01.05, 21:42 Oczywiście że uwielbiam grać , czasami i 8h dziennie.Tytuły? hmm z kazdym rokiem nowe giery wychodzą ale oczywiście pozostaja giery o których sie nie zapomina dla mnie AVP 2 , Heroes III , Disciples II , stary Arkanoid , Max Payne (kurwa przełom) Quake II ,Obecnie zażynam Rome Total War Odpowiedz Link
imperatorka Re: gry komputerowe 02.01.05, 21:45 ja obecnie w nic nie gram bo: nie mam ciekawych gier!! może ktoś mnie poratuje??? Odpowiedz Link
noigel Re: gry komputerowe 02.01.05, 21:56 taa, jedna z lepszych używek. polecam morrowinda - można siedzieć tygodniami i ciągle się dobrze bawić,thief-super sprawa dla odpoeidniego odboircy,n4s underground dla szybkiego relaksu,starcraft na necie- niesmiertelna gra. Odpowiedz Link
blackwizard Re: gry komputerowe 03.01.05, 18:05 Thief - wedlug mnie genialna gierka kiedys gralem i wlasnie mi o niej przypomniales. Masz ja moze?? Odpowiedz Link
noigel Re: gry komputerowe 03.01.05, 19:04 mam obie części i leżą w należnym im miejscu. wpłacasz kaucje i gierke mogę pożyczyć Odpowiedz Link
przemzlot Re: gry komputerowe 09.01.05, 21:55 LUDZIE SZUKAM GRY "Severance Blade Of Darkness" POMOCY !!! Odpowiedz Link