makler4 11.02.05, 22:06 Dziś miałem swój pierwszy raz. Uczucie niezwykłe, ale nie takie jak bym sobie wyobrażał. Polubiłem ten sport i teraz dziewczyny uważajcie na mnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poodzian Re: Mój pierwszy raz 12.02.05, 12:42 Gratulacje I co fajnie było ? napisz cos o tym. Odpowiedz Link
gallen Re: Mój pierwszy raz 12.02.05, 13:45 Ja pierdziule nie róbmy z tego fora BIG Bradera , kurcze potem jeszcze bedziemy mówić kto ile miał oragazmów i ile razy sie spóscił na!!!! Odpowiedz Link
petit7 Re: Mój pierwszy raz 03.03.05, 13:30 Pewnie byłeś przytym goły i z wrażenia ci paprochy z pępka wypadły. Co Odpowiedz Link
zohra Re: Mój pierwszy raz 30.03.05, 18:13 To był TWÓJ pierwszy raz , wiec po co o nim piszesz to sprawa zupelnie osobista i intymna moze jeszcze bedziesz mowił co jak i gdzie? wstyd! Odpowiedz Link
imperatorka Re: Mój pierwszy raz 31.03.05, 20:52 zgadam sie z tobą w 100% , cóz chłopak nie miął komu się wygadać o swoich doświadczeniach więc napisał to na forum, ale wiesz to jest sprawa osobista a teraz każdy o tym wie ( uwazam ze nie jesteś dojżały, pisząc o tym) pomyśl sobie jak dziewczyna musi się czuć czytają o tym!!!!!!!! Odpowiedz Link
gallen Re: Mój pierwszy raz 01.04.05, 10:04 Ach Imperatorka jak ja cię lubie , bo ja mam sie komu zwierzyć hehhee (oczywiście wiesz o kogo chodzi) Odpowiedz Link