Dodaj do ulubionych

Dyskoteki nad stawem

13.06.05, 11:56
Już od 18 rusza dyskoteka nad stawem.
To już prawie wakacje!!!!!
Obserwuj wątek
    • j.laskowice Re: Dyskoteki nad stawem 15.06.05, 22:28
      Tak pogoda sprzyja, wakacje sie zbliżają a w stawie kąpać się nie można.
      Choć podobno woda jest czysta (rok temu sanepid znalazł salmonellę)
      Tą degradację naszego stawu możemy w pełni zawdzięczać naszym burmistrzom.
      • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 16.06.05, 13:27
        ...tiaaa..wink..biegali w nocy i wsypywali próbki z salmonellą na pohybel Sanepidowi....jeszcze jakieś zabawne teorie..podejrzewam,że dziura ozonowa, to też efekt ich działalności..a tak poważnie: proszę o konkretne zarzuty zamiast walenie ogólnikami typu "Balcerowicz musi odejść"..
        • imperatorka Re: Dyskoteki nad stawem 18.06.05, 19:01
          A ty co jesteś.....że takie teksty walisz, jego niańka czy co.
          • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 21.06.05, 13:48
            ..jak najmniej niańką..i szczerze mówiąc, faceta nie znam..a podejrzewam,że mam go gdzieś...ale nie jestem ślepo nastawiony na negację wszystkiego,co ten człowiek robi..i nie oskarżam go o "całe zło" tego świata..
            • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 21.06.05, 13:49
              ..po prostu do szału doprowadzają mnie wypowiedzi, gdzie bez argumentów oskarza się kogoś za dosłownie wszystko..jazda po pijaku burmistrza to osobny kawałek: zachował się jak gówniarz, tłumacząc się syropkiem i nie potrafił przyjąć pełnej odpowiedzialności..ale staw..to chyba osobna bajka...tak mi się wydaje..
      • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 21.06.05, 15:06
        ..a salmonella to nie bierze się z tego,że jakiś burmistrz czy którykolwiek urzednik przyniesie. Prosze bardzo: myjcie w stawie pieski, sikajcie, etc.. do tej wody, a będziecie po niej chodzić, taka gęsta będzie..ja tam się nie kąpię w tym szambie..strach się bać..
        • jl11 Re: Dyskoteki nad stawem 21.06.05, 16:30
          Czytaj ze zrozumieniem, zanim odpowiesz! j.laskowice napisał: "Choć podobno
          woda jest czysta (rok temu sanepid znalazł salmonellę)". Nie zarzuca
          burmistrzom tego, że w wodzie jest salmonella, ale to, że nie można się w niej
          kąpać. I ma rację, bo to wina burmistrzów. Oddali staw jakiejś prywatnej firmie
          a ona ani myśli urządzać tam kąpieliska. Przez całe wakacje będzie obowiązywał
          tam zakaz kąpieli, a za pluskanie się w wodzie można nawet dostać mandat - bo
          to dzikie kąpielisko w myśl prawa. A burmistrzowie mają to głęboko.
          • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 22.06.05, 16:34
            ..znaczy się: musiał się chłopak z czymś na łby pozamieniać, bo inwestycja, z ktorej nie ma korzyśći dla mieszkańców jest bryndzą..jakoś staw był niczyj zawsze..ale jeżeli inwestor będzie postępował na zasadzie "psa ogrodnika" (sam nie zeżre,a innym nie da) to też jego prolem..sami zresztą widzicie, ajk obecnie dyskoteka nad stawem funkcjonuje..słabiutko..
    • gallen Re: Dyskoteki nad stawem 19.06.05, 08:03
      Dyskoteki nad stawem to raczej dla jakiś łebków 15-16-17 letnich + sterydziaże+
      blachary. Czyli poprostu denna impreza
      • zohra Re: Dyskoteki nad stawem 20.06.05, 20:40
        w zupelności sie zgadzam.!!!
    • daox Re: Dyskoteki nad stawem 26.06.05, 12:39
      Byłem tam wczoraj. Tragediaa !!!! Kto ma trochę oleju w głowie niech omija to miejsce szerokim łukiem. Pełno dzieci, kwaśne piwo, nabuzowani ochroniarze i jeszcze wstęp - 5 zł, choć to mi powinni zapłacić za stracony tam czas, a wytrzymałem całe 2 godziny.
      Acha - dziewczyny za tydzień wystąpią chipendealsi, która chce niech ryzykuje smile)))
      • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 27.06.05, 07:57
        ... dziwię się jedynie, że komuś się chce tam przyłazić jeszcze ... jestem pod wrażeniem ... dla eksperymentu ryzykowałeś finansami (5 zł), zdrowiem (kwaśne piwo, nabuzowani ochroniarze..), alienacją (pełno dzieci), czasem, etc....wink..kolejne miejsce w J-L, gdzie nie da się wytrzymać..dobrze wiedzieć..
    • fk90 Re: Dyskoteki nad stawem 27.06.05, 09:47
      O Ludzie, ja z Wami nie wytrzymam. Już miałam zamiar poowiedziec cos do
      hedymalla za jego "przyjacielską" postawe wobec innych forumowiczów, ale kiedy
      tylko doszłam do konca! EJ WY pochamujecie sie, ok?! Czy naprwade nie widziecie
      w swoim życiu nic ciekawego, a żeby miec na kogo zwalic, albo czego sie
      uczepic, zwalacie na kogo się da...Po pierwsze tematem tego "pokoju" są
      dyskoteki a nie rozwodzenie się nad zanieczyszczeniem wody (równie dobrze stawu
      nigy mogłoby nie byc) No, jasne, ale co tam brudna woda, to trzeba na jekiegos
      człowieka przeniesc...no pewnie burmistrz będzie najlepszym kandydatem (panie
      Szczęsniak, jest pan bezkonkurencyjny, jeśli szuka sie osoby na którą można
      zwalic winne)
      A teraz dyskoteki, no okey, swój wiek juz macie...dyskoteki nad stawem wam nie
      podchodzą, ale inni mogą sie tam bardzo dobrze bawiĆ, oo dziwi to Was, no jasne
      jesli od rana do wieczora widzi sie tylko te złe strony życia to pewnie trudno
      jest Wam teraz choc na chwile zapomniec o problemach....
      • heymdall Re: Dyskoteki nad stawem 27.06.05, 13:26
        ..wybacz, moja "przyjacielska postawa" wynika właśnie z czegoś, co napisałaś poniżej: mianowicie, gniewa mnie i bawi jednocześnie, jak ktoś do znudzenia powtarza utarte schematy (typu: rzadza czarni,Zydzi, cykliści, Szcześniak et consortes) ... jakoś wiele zła na świecie: tego dużego i tego na mniejsza skalę wynika nie z tego,że "ktoś" rzadzi, tylko z mniejszego lub większego ludzkiego sukinsyństwa .. jakoś nikt nie powiazał faktu zabrudzenia wody w stawie z tym, że przez lata ludzie traktowali wspólna własność jak swoja i każdy kapał tu swojego pieska, mył sobie samochodzik, ewentualnie sam siebie..smile..a od czasu do czasu załatwiał różne potrzeby fizjologiczne.. jakoś do tego to nikt nie potrafi się przyznać ... niestety, jak spotykam się z takimi pogladami, robię się wredny conajmniej ...
    • wygadana Re: Dyskoteki nad stawem 28.06.05, 12:38
      Patrząc na problem zupełnie z boku widzę, że marnuje się piękne miejsce do
      wypoczynku naszych niezbyt (w większości) mieszkańców.
      Trochę infrastruktury, typu boiska do grania w piłkę, parę stacjonarnych grili,
      w wakacje ratownik, paru do sprzątania.
      A kto ma to zrobić bądź nadzorować ja Ty - jasne jest, że nasza władza!!!
    • djmixer1 Re: Dyskoteki nad stawem 03.07.05, 14:08
      Jak wam się chipendelsi podobali?
      • adamogo Re: Dyskoteki nad stawem 05.06.06, 21:06
        Już niedługo jak Bozia da pogodę, zacznie się kolejny wakacyjno-weekendowy spęd bydła na tzw: Dyskotekach nad stawem. Oczywiście będzie tak jak zawsze.Schlane gówniary, spiguleni gówniarze<i na odwrót> Kilku sponsorów, cotygodniowe bójki, ochroniarze uciekający przed laskowickim chuligaństwem i wiele innych demoralizujących atrakcji
        • zohra Re: Dyskoteki nad stawem 12.06.06, 22:07
          zgadzam sie z TOba adamogo...dyskoteki z nad stawu poszerzaja jedynie patologie
          i demoralizacje w sród dzieci i młodzieży...nie dosc ze tandetna muzyka, brak
          bezpieczenstwa to na dodatek schlene małolaty i wykorzytujący ich chlopcy...tak
          sie bawi czesc malolatów w laskowicach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka