08.11.05, 21:32
Coraz więcej ludzi kopiuje swoich idoli, podąża za modą. Ubrania, fryzura,
tatuaże, kolczyki. Mało jest takich, którzy nie podążją za ogólnymi trendami
lansowanymi w mediach.
Jak jest w J-L. mieszkają tu oryginalni ludzie czy kseroboye?
Obserwuj wątek
    • heymdall Re: Kseroboy 10.11.05, 13:02
      ..nie chcę się chwalić, ale ciągle ma sentyment do swoich ubranek smile..tzn..nie noszę w ogóle żadnych dresików i ubranek z elementami sportowymi, żadnych sweterków w "serek"..i inncyh pierdół, nie nosze modnie robionych dżinsów..dlatego trochę zapuszczony wyglądam, jak się ubiorę
      • fk90 Re: Kseroboy 10.11.05, 21:32
        LOl! Chyba Cię wczoraj widziałam! wink hehe
        • heymdall Re: Kseroboy 16.11.05, 12:35
          to na pewno nie byłem ja..od 2 tygodni siedze we Wrocku..smile..chyba, że o czymś
          nie wiem...smile
      • leboski Re: Kseroboy 10.11.05, 22:00
        wow !
        super jestes wink)
      • pataryna Re: Kseroboy 10.11.05, 22:32
        spodenki od gajerka i adidaski nosisz? smile pozdrawiam
        • heymdall Re: Kseroboy 16.11.05, 12:36
          w życiu..w mojej robocie z ludźmi czasem potrzebne jest coś ładnego..nie tyle
          gustownego, ile jakiegoś "zachecającego"..a ja mam trudności z dostosowaniem
          sie..
          • pataryna Re: Kseroboy 16.11.05, 13:59
            Jest tu pare kobitek, doradzimy coś smile))))))))
            • heymdall Re: Kseroboy 16.11.05, 23:51
              ..ja już jestem podobno w 1/4 procesu cywilizowania przez pewną jedną Kobietę..upiera sie przy monopolu na to..ja nie mam specjalnie nic przeciwko temu monopolowi..
              • heymdall Re: Kseroboy 21.11.05, 13:45
                ..a zakolczykować dałem się kiedyś w stanie wskazującym na spożycie..trzymałem złom w uchu przez tydzień, ale zdjąłem, bo niepedagogiczne to i za duzo się miotam..mógłbym sobie ucho urwać..smile
                • pataryna Re: Kseroboy 21.11.05, 13:57
                  hehe... ja za czasów młodocianych usilnie sobie chciałam sama drugą dziurkę w
                  uchu zrobic...taka była moda ;P Oj, było ciężko. I oczywiście nie dałam rady...
                  • j.laskowice Re: Kserogirl 21.12.05, 09:05
                    Chcesz być modna? Obetnij sobie nożyczkami grzywkę, ma być krótka i prosta.
                    Coraz więcej widzę takich na naszych ulicach i w telewizji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka