bassrafal 08.01.06, 16:45 We wtorek 10 stycznia okolo godziny 18 otworzy sie w Naszym miescie nowe miejsce spedzania czasu - klub funkowy "Funk Garage", jest on na ulicy Frezjowej 38 - były bar Garaż. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poodzian Re: Klub muzyczny Funk Garage 08.01.06, 18:15 Jaką muzykę podajecie? Tylko funk? Tak czy inaczej to bardzo dobrze, że dzieje się coś co nie jest związane z kościołem (jak to ostatnio widzimy). Odpowiedz Link
bassrafal Re: Klub muzyczny Funk Garage 08.01.06, 18:51 muzyka bedzie energetyczna, ambitna. Myśle ze kazdy cos dla Ciebie znajdzie, NAPEWNO nie bedzie tam ani nutki muzyki typu umcy umcy. Bedzie oprócz wspomnianego funku, soul, rock, blues, jazz r`n`b, poprostu duza alternatywa do tego co było w J-L. Pozatym w niedalekij przyszłosci beda imprezy, koncerty na żywo, jam sessions itp. a ich czestość bedzie uzalezniona zapotrzeboiwaniem na takie rzeczy. Tymardziej zapraszam Odpowiedz Link
nokianin Re: Klub muzyczny Funk Garage 10.01.06, 07:55 to świetnie, że rusza taki lokal, wreszcie coś innego; ciekawi mnie jak będzie rozwiązany problem dręczący wszystkie nasze puby czyli wentylacja jakie piwa będzie się można tam napić, do ambitnej muzy proponuję ambitny smak piwa pilsner urquell pozdro Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Klub muzyczny Funk Garage 10.01.06, 09:27 Jak dobrze pamiętam to tylko reaktywacja. Tam była już knajpka choć krótko działała było o niej głośno. To tam synek starościny próbował wyłudzić okup. Za co wyleciał z policji. Zobaczymy jak teraz będzie sobie radził p. Szwed. Odpowiedz Link
bassrafal Re: Klub muzyczny Funk Garage 10.01.06, 10:02 To nie jest reaktywacja, to nowy bar jest i nic oprucz budynku z nim nie łaczy. Zreszta zapraszam, każdy moze sam sprawidz. Odpowiedz Link
heymdall Re: Klub muzyczny Funk Garage 10.01.06, 10:50 ..a dawny "Garaż" podobał mi się kiedyś..fajne kanapy wygodne tam były.. Odpowiedz Link
matejkoo Re: Klub muzyczny Funk Garage 10.01.06, 11:05 Jak fajnie w końcu lokal klimatyczny, w końcu będzie można posłuchaj troche Jazz'u i Blues'a przy piwku Odpowiedz Link
konnar Re: Klub muzyczny Funk Garage 18.01.06, 16:08 No fajny lokal ostatnio troszke przesadziłem z alkocholem ale wygodnie sie ułozyłem na kanapach i było bardzo wygodnie:d ( dobre piwo jest bez sciemy dolewania wody).. Odpowiedz Link
heymdall Re: Klub muzyczny Funk Garage 10.01.06, 10:52 ..a żebyś widział, że się dzieje..w zeszły piatek, sąsiad wyniósl dywan i wytrzepał z kurzu..i zadnego zwiazku z Kościołem to nie miało.. Odpowiedz Link
mysterus Re: Klub muzyczny Funk Garage 11.01.06, 21:18 cześć snoby ; DD ej, spoko, ja też lubie jazz i funk a'la marcus miller czy coś ale hmm nie ma to jak sie troche popodniecać a tak poważnie to duża pochwała dla tego kto to założył bo szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się że coś takiego w laskowicach powstanie mam tylko nadzieje że nie skończy sie na pobożnych planach, w sensie czy plany nie będą zbyt brutalnie zweryfikowane przez twarde prawa rynku ale bądźmy dobrej myśli a....gdzie jest ta frezjowa cała ? Odpowiedz Link
poodzian Re: Klub muzyczny Funk Garage 11.01.06, 23:11 Frezjowa jest boczną uliczką Chabrowej. Jadąc od Intermarshe ostatnia w prawo. Odpowiedz Link
allcapone Re: Klub muzyczny Funk Garage 12.01.06, 15:17 miła atmosfera, ciemno trochę, ale jak dla mnie może być. Odpowiedz Link
allcapone Re: Klub muzyczny Funk Garage 12.01.06, 15:17 miła atmosfera, ciemno trochę, ale jak dla mnie może być. Odpowiedz Link
adamogo Re: Klub muzyczny Funk Garage 04.06.06, 16:39 Stronka j-l.bo. kaput, Funk kaput, kto będzie kolejny? Odpowiedz Link