Dodaj do ulubionych

"Wolny, Chwałowicki jeździec"

20.04.06, 12:19
I się rozeszło, w Gazecie Powiatowej ukazałs się artkuł, o filmie który będzie kręcony w Chwałowicach, a tytuł jego to "Wolny Jeździec" I trochę się zdziwiłem, jak zobaczyłem ten tytuł w gazecie, gdyż gdzie ci wielki świecie pchać się do mojej wioski? Ale potem odtchnełem z ulgą...Przecież to będzie komedia o abstrakcyjnym poczuciu humorubig_grin Panie Szymków, wystarczy, że będzie pan jeździł tym stuningowanym maluchem po naszej drodze przez cały film, a gwarancja śmiechu na sali pewnabig_grin No i spod sklep co jakiś czas zajeżdżać, podobnie jak w "Pieniądze to nie wszystko" Ale u nas pociąg nie jeździ, tylko furmanka czasamisad Ja już z niecierpliwością czekam na 2007 rok, zobaczę co tu się będzie działosmile
Obserwuj wątek
    • gabi_79 Re: "Wolny, Chwałowicki jeździec" 20.04.06, 16:41
      Słyszałam ,że głowną rolę mają zagrać Szaza i jej partner?To dopiero byłaby komedia!
    • m0jo Re: "Wolny, Chwałowicki jeździec" 20.04.06, 19:54
      adamogo, a moze i TY sie zalapiesz na jakis maly epizod? wink
      • adamogo Re: "Wolny, Chwałowicki jeździec" 20.04.06, 23:16
        No mógłbym panią Wolszczak bryczką wozićtongue_out Ale mam nadzieję, że zdjęcia nie będą kręcone w przyszłoroczne wakacje, bo mi kurdę skubańce wszystkie czeresieńki i truskaweczki zeżrą.
        • m0jo ..pfff.... 20.04.06, 23:43
          • adamogo Re: ..pfff.... 20.04.06, 23:47
            Widzę, że się czeresieńki przyśniłytongue_out i dlatego spać się nie dało, hehetongue_out Ale jeszcze tylko dwa miesiące, i w połowie czerwca już będę rozkoszował swe podniebienie tymi drzewnymi delicjami, jak i też truskaweczkamibig_grin A potem agrest, malinki, wisieński, porzeczki, jagódki, gruszki, jabłka... po prostu żyć nie umieraćtongue_out
            • fk90 Re: ..pfff.... 21.04.06, 15:46
              Kolego, a wiesz że Bóg kazał się dzielić xD smilesmilesmilesmile wink
              • adamogo Re: ..pfff.... 21.04.06, 23:16
                Nie nie wiemtongue_out I wolę nie wiedzieć a wszystkie owocowe łakocie zostawić dla siebiebig_grin sesesetongue_out
            • m0jo Re: ..pfff.... 21.04.06, 22:53
              ..On chce mnie zabić indifferent
              • fk90 Re: ..pfff.... 22.04.06, 09:00
                m0jo, nie martw się, nie to nie. Nie on ma wyłączność na czereśnie...wink
                Przyjdzie lato i coś się wykombinuje wink

A Ty Adamogo pamiętaj, że wszystko w nadmiarze szkodzi xD I tak tego
                wszystkiego sam nie zjesz xD
                • adamogo Re: ..pfff.... 22.04.06, 10:41
                  Że szkodzi to ja wiem, i jakoś mi to nawet pasuje.Jak mnie brzuch zacznie boleć z przejedzenia to przynajmiej będę wiedział, że jeszcze nie umarłem.A czy wszystkiego sam nie zjem? Nie znasz mnie, jestem do tego zdolny, to nie są zwykłe czereśnie tylko odmianatongue_out Superrr czerwone wielkie soczyste kulebig_grin
                  • m0jo Re: ..pfff.... 22.04.06, 11:34
                    "to nie są zwykłe czereśnie tylko odmianatongue_out Superrr czerwone wielkie soczyste
                    kulebig_grin"

jak fukne zaraz a jak zaserwuje z karata, to normalnie @@
                    fk .. a co Ty na to zeby zastosowac przyczujke z przyuwazką i odnalezc to
                    drzewko..? >big_grin
                    • adamogo Re: ..pfff.... 22.04.06, 11:40
                      Hehe nie ma tak łatwo, drzewko jest dobrze ukryte, ale teraz tym bardziej je zamaskujętongue_out Ale cóż zawsze można pomarzyć o czeresieńkachtongue_out
                      • antonio1987 Re: ..pfff.... 22.04.06, 17:59
                        Ej ty Adamogo czy ty aby za bardzo sie nie rozpożądzsz moimi czeresieńkami
                        pamiętaj że ja też tam mieszkam i tak samo jak ty będe je zajadał ze smakiembig_grinbig_grin
                        a nawet jeszce bardziejbig_grinbig_grinbig_grin i zapraszam tez innych nie jestem takim saolubembig_grinbig_grin
                        • m0jo XD 22.04.06, 19:00
                          a to Ci a jednal adamogo musi sie z kims dzielic tongue_out suspicious
                        • adamogo Re: ..pfff.... 22.04.06, 23:51
                          0czywiscie, że nie będziesz zajdała tak jak rok temu, bo w Holandii będzieszbig_grin sesese i znowu wszystkie mojebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka