Dodaj do ulubionych

Mania opalania.

13.05.06, 08:57
Piękna pogoda, słoneczko świeci, na dworze 25 stopni ciepła, więc nie pozostaje nam nic, jak zabrać kocyk, jakąś książkę lub gazetę i wyruszyc na opalanie.Jakie są wasze sposoby na to, by się opalić a nie spalić? I która godzina jest naodpowiedniejsza do opalania? Czy pora spalania od 11 do 13 czy pora mniejszej aktywności słońca, czyli po 14?
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: Mania opalania. 13.05.06, 10:45
      hehe a mi robią droge z asfaltu...i te opary...ło ho ho big_grin
    • m0jo Re: Mania opalania. 13.05.06, 11:42
      ..dobry olejek z filtrem i kocyk i sloneczko i oczywiscie jakies meskie rece do
      posmarowania wink niah niah
      ..ja tam zawsze opalam sie z moim 5 konnym sprzetem przed soba scinajac trawe.
      tylko troche kicha jak wjade na jakis kamien.. to wtedy aućććć...
      ale polecam! podczas ruchu najlepiej sie opalac wink
      • kramxel Re: Mania opalania. 13.05.06, 13:14
        Za dużo komarów jak na opalanie bo gryzą nawet w słońcu!
        • zohra Re: Mania opalania. 14.05.06, 17:29
          To fakt komary atakują nawet słoncu, a jesli chodzi o sposób na dobre opalanie
          to równiez polecam opalanie w ruchu, choć czasem na lezaczek tez przyjemnie
          wskoczyć...dobry ochronny olejek to podstawa.Polecam także opalanko topless,
          opalenizna jest równa, tylko trzeba sie dobrze ulokować i zmontować jakiś
          bezpieczny parawaniktongue_out
    • adamogo Re: Mania opalania. 14.05.06, 20:37
      Ja nie wiem, mnie w dzień nie gryzątongue_out A opalanie toples, kilka lat temu znajomy chciał się tak poopalać, to potem nie mógł na tyłku przez tydzień usiąść<lol2>
      • zohra Re: Mania opalania. 15.05.06, 19:29
        adamogo trzeba znać granice opalania i co jakiś czas sprawdzać swe
        ciałko.Trzeba również dobrze sie nawilżać i ochraniać dobrym olejkiem do
        opalania a bedzie okismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka