librys 19.11.06, 10:15 COś się porobiło, że w dzień lampy tam świecą a w nocy nie zawsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matejkoo Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 19.11.06, 10:35 wina czujników o ile takowe montują.. a zdaje się tak Odpowiedz Link
fk90 Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 21.11.06, 17:18 Właśnie! Ja rozumiem jeden raz - no cóż moze się zdarzyć. Ale te lampy świeciły w dzień trzy dni pod rząd! No ale okey...niech sobie marnują energie... (BTW jak nie zaczyniemy jej szanować i nie znajdziemy jakiegoś innego sposobu na jej wytwaranie to w 2020 zabraknie nam prądu!) Ważne żeby w nocy świeciły! Gdzie zgałaszac awarie? Znacie numer tel.? Odpowiedz Link
nokianin Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 21.11.06, 18:45 oświetlenie ulic w J-L to chyba jakiś masowy problem: Chabrowa, Al. Młodych, Oławska, nie wspominając już ulic osiedlowych (spółdzielczych) Odpowiedz Link
jasfinks Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 21.11.06, 19:32 A może "dobry gospodarz" z doktoratem z ekonomii, wyjaśni nam to marnotrawstwo i powie kto za to zapłaci? Odpowiedz Link
petit7 Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 22.11.06, 21:22 Teraz się lampy nie świecą. Odpowiedz Link
poodzian Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 22.11.06, 21:32 Nie świecą ze wstydu, że muszą być cokołem dla pisowskiego kandydata. Odpowiedz Link
makler4 Re: Problem z oświetleniem na ul. Chabrowej. 23.11.06, 22:13 > "Nie świecą ze wstydu, że muszą być cokołem dla pisowskiego kandydata." Chyba coś w tym jest co napisałeś. Dziś wieczorem też nie świecą. Odpowiedz Link