rumian3 14.12.06, 17:27 gdzie jeszcze są miejsca na dobrą zabawę??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styska017 Re: Sylwester 2006 14.12.06, 19:35 Hmmm w Laskowicach? Tutaj wogóle nie ma zbyt dużego pola do manewru Odpowiedz Link
girardengo Re: Sylwester 2006 14.12.06, 22:11 Jakbys chcial, to wspolnie z moimi znajomymi wynajelismy pol sali w PASJI i mamy jeszcze 4 miejsca, 100zl/osoba, wliczone jedzenie ale wlasny alkohol. Nie jest to ogloszenie, bo ja nic nie zarabiam ani nie mam korzysci z tego ze ty przyjdziesz. Po prostu 4 osoby sie wykruszyly przez co sie zwolnily miejsca. Odpowiedz Link
netti18 Re: Sylwester 2006 17.12.06, 20:53 ale lipa. nie ma gdzie sie podziac na sylwestra. nic to miasto nie oferuje młodym... Odpowiedz Link
adamogo Re: Sylwester 2006 17.12.06, 22:39 Zaoferuj coś miastu, miasto się odwdzięczy. Coś za coś, za darmo to jednak nie dostaniesz. Laskowice małe miasteczko, nie ma dużych klubów jak we Wrocławiu, w których urządzane są Sylwestrowe disco party<buhaha> Jest kilka pubów, ale zapewne zostały powyjmowane albo sami urządzają, oczywiście za soczystą opłatą. Jak nie ma takiej alternatywy, trzeba samemu pomysleć. Zbierasz paczkę, znajomych i kombinujecie. Są chęci, przeradzają się w działania a potem będą efekty. Do Sylwestra pozostało jeszcze kilkanaście dni więc kombinuj, a ja życzę powodzenia. A u nas już lista zamknięta hehe. Odpowiedz Link
limona11 Re: Sylwester 2006 18.12.06, 09:23 Sa jeszcze wolne miejsca w Enjoyu tylko trzeba sie spieszyc - okolo 300zl od pary, wliczony alkohol i jedzenie pozdrawiam Odpowiedz Link
zohra Re: Sylwester 2006 18.12.06, 15:27 Nie polecam klubu Enjoy! Przedewszytskim cena ta nie jest adekwatna do zawartosci menu, poza tym jedzenie zimne, nie doprawione, jałowe, wodka taka, ze nawet Panowie nie ruszyli...a zwykły litrowy sok najtanszy z biedronki kosztował ponad 20 zl...PRZESADA...!!! Odpowiedz Link
adamogo Re: Sylwester 2006 18.12.06, 17:16 Też o tym słyszałem. Kilkoro znajomych było na Sylwestrze 2005/2006. Kto wie, może teraz będzie lepiej, ale 150 zł od osoby to lekka przesada jak na Laskowice. I tak ostatnio sam klub schodzi na psy, a i te piwo po 5,50. Ludzie, to nie Wrocław, rozsądną ceną byłoby 4 zł no ale cóż, zdzierstwo niektórych nie zna granic. Odpowiedz Link
marek287 Re: Sylwester 2006 18.12.06, 17:21 Nie chcesz nie idź, proste. Cena jest ok. co innego asortyment. W piątek nie było soków, coli i piwa. Był tylko jeden rodzaj wódy, a to jak na taki lokal fatalnie. Odpowiedz Link
adamogo Re: Sylwester 2006 18.12.06, 18:00 Niech chcesz, nie żyj, proste... Cena nie jest ok, asortyment też słaby...i kto to widział podawać Whisky z lodem w kieliszku od wódki(50ml) ( a gdzie lód?) to już lekka przesada. Odpowiedz Link
marek287 Re: Sylwester 2006 19.12.06, 09:47 Nie chcesz pisać głupot, nie pisz proste. Jak dla ciebie cena nie jest ok, to się przerzuć na kubusia. Nie stać cię na piwo a piszesz, że źle podają whisky z lodem. Niestety z żalem stwierdzam, że profanujesz ten napój. Tak jak kiedyś powiedział Andrzej Wajda. Jeśli Szkoci chcieliby pić whisky z lodem, to by taką zrobili. Odpowiedz Link
girardengo Re: Sylwester 2006 19.12.06, 13:03 a ja bym chetnie chodzil do pubu gdzie piwo kosztuje 7zl, bo chociaz polowe menelstwa by ten pub omijalo Odpowiedz Link
adamogo Re: Sylwester 2006 20.12.06, 15:57 Wiesz, menelstwo napije się wcześniej, w pubie piwo może być i po 10 zł, a i tak będą przychodzić. Są jeszcze inne środki odurzające, więc tak łatwo się ich nie pozbędziesz, no może poza bardzo szczelną ochroną, której w tym klubie brakuje. Odpowiedz Link
adamogo Re: Sylwester 2006 20.12.06, 15:56 Kubusia nie pijam, za mocno sieka. Jeśli byłbym egoistą, to bym wprost napisał " Czuję się oburzony ceną piwa w Enjoyu " Czy ja gdzieś napisałem, że mnie nie stać na piwo? Wiesz, whisky z lodem to moja sprawa a nie Wajdy. Nim nie jestem i z nim nie pijam. Jedni lubią rżnąć prostytutki, inni kochać się z ukochaną osobą. Czy wtedy mamy profanację seksu? A co do Szkockiej Whisky z lodem, to lód jest tylko dodatkiem, więc jak tu taką produkować? Odpowiedz Link
marek287 Re: Sylwester 2006 20.12.06, 19:29 Cena piwa w Enjoyu to też nie twoja sprawa, tylko właściciela. Brawo za porównanie z prostytutkami. Po prostu są pewne zwyczaje których się nie powinno zmieniać, tak jest właśnie z whisky. Zrób sobie święta bez choinki i wigilii, przecież to tylko dodatek. Najlepiej podziel się jeszcze jajeczkiem i będzie git. Odpowiedz Link
adamogo Re: Sylwester 2006 20.12.06, 20:43 Hmmm...jakoś nie słyszałem, aby przyjętym zwyczajem było picie whisky bez lodu. Jeśli tak, to przy zamawianiu whisky z lodem powinienem zostać wyśmiany, jako osoba nie znająca zwyczajów kulturalnych, ale jednak tak się nie stało, a ludzie w większości zamawiają ten trunek z lodem...schłodzone lepiej smakuje. A Wigilię obchodzę jak większość społeczeństwa, bez żadnych odchyleniach od tradycji. Nie zauważyłem jakiś podwyżek piwa, więc dziwne, że właściciel z 4,90<chyba taka cena była wcześniej> przeskoczyła na 5,50zł. I jako klienta jest to też moja sprawa. Jak mi cena nie odpowiada, wyrażam swoje niezadowolenie, a nie jak większość tylko się nad tym zastanawiam. I nie zdziwił mnie ostatni incydent, kiedy kilkoro gości wniosło piwo w puszcze. No cóż, jeśli różnica wynosi jakieś 175% to za bardzo się im nie dziwię. A jeśli nie rozumiesz porównania z prostytutkami, to jeszcze musisz wiele się nauczyć, aby cokolwiek zrozumieć. Odpowiedz Link
jasfinks Re: Sylwester z gwiazdami? 28.12.06, 13:57 Tam będą gwiazdy nad nami i gwiazdy przed nami(na estradzie)...; ) tiny.pl/whdk Odpowiedz Link
katka256 Re: Sylwester 2006 28.12.06, 14:04 Mixer-lokal nie dla Ciebie,dzieci nie wpuszczają a sprzedaż alkoholu zabroniona nieletnim więc się nie interesuj, będziesz spokojniejszy Odpowiedz Link