10.01.07, 17:27
Co o tej sprawie sądzicie?
wiadomosci.onet.pl/1462908,11,item.html
Dziś o 19,45 jest z nim wywiad (TVN)
Obserwuj wątek
    • jasfinks Re: Samson 10.01.07, 19:07
      Myślę,że za mały wyrok dostał,ale myślę też,że ten błąd sądu nadrobią w celi
      współwięźniowie tej kreatury...
      • gallen Re: Samson 10.01.07, 23:45
        Ostatnio współwięźniowie maja pełne ręce roboty znaczy sie nie nadanżają sprowadzać ludzi na dobra droge.
        • zohra Re: Samson 13.01.07, 16:02
          Uważam,ze człowiek ten jako wybitny psycholog wiele wniosł do nauki, napisał
          wiele ciekawych publikacji, ksiązek, które mialam mozliwosc przeczytac, jednakze
          z punktu widzenia czynów za jakie został oskarżony mysle, że powinien ponieśc
          kare, zastanawiam sie tylko czy zdaje sobie sprawe z tego..i jaka jesy etiologia
          takiej choroby i dewiacji..
          • jasfinks Re: Samson 13.01.07, 19:02
            zohra napisała:

> ..Uważam,ze człowiek ten jako wybitny psycholog wiele wniosł do nauki, napisał
            wiele ciekawych publikacji, ksiązek, które mialam mozliwosc przeczytac...<

A czytałaś jego, praktycznie poradnik, dla pedofilów o podniecaniu dzieci pt
            "Miska szklanych kulek"?

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ViewMore=1&ModuleId=9

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=27530
            • jasfinks Re: Samson 13.01.07, 19:35
              Może też te książki Samsona czytał Simon Mol z Kamerunu , który podobną terapię
              psychologiczno-seksualną zastosował wobec kikudziesięciu "młodych,wykształconych
              i wrażliwych kobiet(przeważnie studentek)? ; )

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=27381
              • zohra Re: Samson 15.01.07, 18:21
                Niestety nie zapoznalam sie ową książką..wiesz ja nie wielbie tegoż człowieka za
                jego czyny, uważam tylko, że niktóre jego prace są naprawde mądre, adekwatne i
                ciekawe...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka