panjarekp 10.01.07, 17:27 Co o tej sprawie sądzicie? wiadomosci.onet.pl/1462908,11,item.html Dziś o 19,45 jest z nim wywiad (TVN) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasfinks Re: Samson 10.01.07, 19:07 Myślę,że za mały wyrok dostał,ale myślę też,że ten błąd sądu nadrobią w celi współwięźniowie tej kreatury... Odpowiedz Link
gallen Re: Samson 10.01.07, 23:45 Ostatnio współwięźniowie maja pełne ręce roboty znaczy sie nie nadanżają sprowadzać ludzi na dobra droge. Odpowiedz Link
zohra Re: Samson 13.01.07, 16:02 Uważam,ze człowiek ten jako wybitny psycholog wiele wniosł do nauki, napisał wiele ciekawych publikacji, ksiązek, które mialam mozliwosc przeczytac, jednakze z punktu widzenia czynów za jakie został oskarżony mysle, że powinien ponieśc kare, zastanawiam sie tylko czy zdaje sobie sprawe z tego..i jaka jesy etiologia takiej choroby i dewiacji.. Odpowiedz Link
jasfinks Re: Samson 13.01.07, 19:02 zohra napisała: > ..Uważam,ze człowiek ten jako wybitny psycholog wiele wniosł do nauki, napisał wiele ciekawych publikacji, ksiązek, które mialam mozliwosc przeczytac...< A czytałaś jego, praktycznie poradnik, dla pedofilów o podniecaniu dzieci pt "Miska szklanych kulek"? www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ViewMore=1&ModuleId=9 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=27530 Odpowiedz Link
jasfinks Re: Samson 13.01.07, 19:35 Może też te książki Samsona czytał Simon Mol z Kamerunu , który podobną terapię psychologiczno-seksualną zastosował wobec kikudziesięciu "młodych,wykształconych i wrażliwych kobiet(przeważnie studentek)? ; ) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=27381 Odpowiedz Link
zohra Re: Samson 15.01.07, 18:21 Niestety nie zapoznalam sie ową książką..wiesz ja nie wielbie tegoż człowieka za jego czyny, uważam tylko, że niktóre jego prace są naprawde mądre, adekwatne i ciekawe... Odpowiedz Link