Dodaj do ulubionych

Napad na oławskiego policjanta!

04.02.07, 16:40
Kilku komuchów z J-L przestało na razie ujadać na naszym forum, ponieważ
zajęci są obecnie atakowaniem policjanta na forum oławskim...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=231&w=56253123

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=231&w=56304093

A tu są tylko z J-L: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=231&w=55247044
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: Napad na oławskiego policjanta! 04.02.07, 16:57
      najwyraźniej mu się należy, nie ma ludzi idealnych także w policji.. no i pytanie.. jak zwykle do jasfinksa.. gdyby nie atakowali go to nie byli by już komuchami? każdy kto robi coś przeciw twoim wartością albo PIS jest komuchem? ilu znasz z tamtego forum? Pewno tali bo po tej drugiej stronie barykady .. oczywiście ja jestem na jednym z postów i zapewne jak mądry mono80 uważasz że mimo poglądów jestem komunistą?
      Pisz może po nickach jeśli masz odwagę.. bo tak "kilka komuchów".. jest hmm głupie.. jak komuś zarzucasz coś to napisz.

gg: 5716548 matejkoo(nospam)(at)o2.pl

• poodzian Re: Napad na oławskiego policjanta! 04.02.07, 18:44
        Ale jaja jasfinks broni byłego milicjanta, który wsławił się szczególnie w
        czasach solidarności tyle że po stronie z której wielu się teraz tłumaczy. Coś
        chyba mu się w tej ciasnej główce całkiem pokiełbasiło.
        • jasfinks Re: Napad na oławskiego policjanta! 04.02.07, 18:59
          Dla mnie liczą się fakty a nie wasze komusze kłamliwe epitety z których
          jesteście tu znani...Tego policjanta znam tylko z dobrej strony, a jak
          twierdzisz że "wsławił się" czymś złym to to udowodnij, bo inaczej to powinieneś
          odpowiadać za szkalowanie!
        • tamango Re: Napad na oławskiego policjanta! 04.02.07, 19:26
          Za napad na policjanta powinien gościu powisieć z godzinkę za ****
          • j.laskowice Oławski policjant.... 04.02.07, 19:45
            Napad na policjanta? Czytałem ten artykół i dla mnie to delikatne zwrócenie
            uwagi. Napad to jest na poodziana. Co do meritum sprawy nie wypowiadam się nie
            znam gościa.
            • matejkoo Re: Oławski policjant.... 04.02.07, 20:00
              tamango... napad? krytyka jest zabroniona? może za twoje pisanie powiesieć Cię za ****??
            • jasfinks Re: Oławski policjant.... 04.02.07, 20:10
              j.laskowice napisał:

>Czytałem ten ARTYKÓŁ i dla mnie to delikatne zwrócenie
              uwagi<

No tak...przecież poodzian słynie z delikatności..; )

Ja też ci delikatnie zwrócę uwagę jak ludzie reagują na takie byki ortograficzne
              jak twoje:

"Znowu na forum jakiś przemądrzały analfabeta, któremu się pomyliła pisownia
              słów artykuł i protokół"
              "U góry masz napisane, jak się pisze artykuł ćwoku.."

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=56641951&v=2&s=0
              • djmixer1 Re: Oławski policjant.... 04.02.07, 20:16
                Już tuman jasfinks szaleje, oszołom jeden. Sam nie takie byki byki sadzisz.
                Szacunku do starszych nikt cię ćwoku nie nauczył. Głupio ci, że bronisz
                komunistę?
                • jasfinks djmixer poucza... 04.02.07, 20:31
                  O, wreszcie mamy wzór wypowiedzi delikatnej,mądrej i pouczającej...; ) Ludzie
                  zapiszcie ją sobie abyście nie zapomnieli...: D
                  • j.laskowice Re: djmixer poucza... 05.02.07, 18:04
                    Każdy ma prawo zrobić czeski błąd. To jest jednak już wychwycone przez dziwaka
                    i gbura jasfinksa, który jak pamiętam też nie takie byki tu stawiał. Dziwne, że
                    akurat w tym poście, gdzie staje w obronie kogoś, kogo nienawidzi - byłego
                    członka PZPR.
                    • jasfinks Re: djmixer poucza... 05.02.07, 23:54
                      ... jesteś taki sam nieuk jak i reszta waszej czerwonej zgrai...Nie wiesz nawet
                      co to jest czeski błąd...
                      ... nie wiem czy ten policjant należał czy nie do PZPR( chociaż w to wątpię bo
                      "swojego" byście nie atakowali); spotkałem go kilka razy w ciągu ostatnich paru
                      lat i nic złego o nim nie mogę powiedzieć.Wprost przeciwnie;organizuje ciekawe
                      zajęcia dla młodzieży, ma ciekawe pomysły, jest aktywnym radnym...
                      ...czekam też ciągle i nie mogę się doczekać aż ktoś z was pokaże mi te byki(ale
                      konkretnie!) które niby też tu stawiam a których sam nie zauważyłem...Będę
                      zobowiązany...; )
                      • librys Re: jasfinks poucza... 06.02.07, 00:14
                        A jak sie okarze, że był tzw. ubekiem i komuchem. To dlej będziesz go cenił za
                        to co robi? Czy go skreślisz, choć wg ciebie jest OK?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka