djmixer1 21.03.09, 08:07 Zgadnijcie kto, kogo tak nazwał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heymdall Re: "Small, retarded, stupid man" 21.03.09, 08:35 a co się z autorem tych słów stało ? -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
heymdall Re: "Small, retarded, stupid man" 21.03.09, 09:38 przepraszam, że uprzednio odskoczyłem nieco od tematu . spróbuję zgadnąć: * nauczyciele w szkole ciebie * twój "nick" domowy -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
mono80 Re: "Small, retarded, stupid man" 21.03.09, 11:14 stawiam na "nauczyciele w szkole ciebie" i na pewno się nie pomyliłem Odpowiedz Link
djmixer1 Re: "Small, retarded, stupid man" 21.03.09, 15:08 Niestety nie zgadliście. Tak okreslił prezenter radiowy Figurski naszego kartofla. Odpowiedz Link
heymdall Re: "Small, retarded, stupid man" 21.03.09, 16:23 to jakiś tytan intelektualny, czy ostateczna wyrocznia ?? nie wiem .. nie orientuję się w "yntelygentach" -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
inmarco Re: "Small, retarded, stupid man" 21.03.09, 18:05 Figurski nie jest moim idolem ale czemuś to, co powiedział jest bardzo zbliżone do tego co i ja myślę o wiadomej osobie. Poza jednym- nie twierdziłem nigdy,że ta osolba jest niedorozwinięta. Odpowiedz Link
mooreland Re: "Small, retarded, stupid man" 22.03.09, 08:15 Opublikowany wywiad z blaznem Figurskim, jego kajanie sie, wyrzucenie z pracy za wypowiedziane slowa itd swiadcza o calkowitym odmozdzeniu djmixera1. Nie bierzesz pod uwage djmixer1 ze cytujac wypowiedz Figurskiego (pomimo ze lamana angielszczyzna i bez wskazania adresata) narazasz sie na list z prokuratury? Aktualnie blazen Figurski lize stopy "kartoflowi", kaja sie jak malu chlopczyk a tutaj czlowiek z Jelcza bawi sie tym dalej. Jestes prawnikiem? Wiesz co robisz? Obawiam sie ze nie. Skoro bawia cie takie wypowiedzi proponuje szukac posady w TOK-FM. Tylko nawet tam nie przyjma na dozorce czlowieka z jelcza cuchnacego brakiem inteligencji na poziomie debila. Radze, popros admina o wykasowanie postu. zaraz krzykniesz! Antysemityzm Moorelanda jest tolerowany a dawno powinien siedziec. Moze i tak by bylo bo juz kiedys chcieli. jakos nic nie wyszlo po rewizji w domu kiedy nie znalezli zadnych interesujacych ich materialow. Mam wprawe w rozmowach z prokuratorami i duuuuuze doswiadczenie. Zastanow sie. Tylko czy potrafisz myslec? Odpowiedz Link
pookafka Re: "Small, retarded, stupid man" 22.03.09, 09:40 sie mano matole moo. a grypsem sciemniasz nawije? buabua hah ty przed prokuratorem to oddajesz mocz Odpowiedz Link
whatsup-doc Re: "Small, retarded, stupid man" 23.03.09, 07:45 mooreland napisał: > Mam wprawe w rozmowach z > prokuratorami i duuuuuze doswiadczenie. Zastanow sie. Zastanawiam się, ty po prostu jesteś UBek pierdo... Odpowiedz Link