sakenik 01.04.09, 10:57 Doszły mnie słuchy że ma powstać w Naszym mieście hipermarket TESCO, zaraz przy "Mrówce" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koch-111 Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 11:11 jestem za. brakuje mi w jelczu duzego sklepu Odpowiedz Link
mikoj50 Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 11:16 Dobra wiadomość, nie mniej jednak pamiętam, że dzisiaj jest 01.IV.09. Pozdr........ Odpowiedz Link
panjarekp Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 11:48 Być może to informacja primaaprilisowa, ale skoro w pobliskiej Oławie nie chcą Tesco, to my chcemy. W Oławie jest już dużo sklepów tego typu Aldi, Lidl, Intermarche, Carefure, Kaufland i 2 Biedronki. U nas na pewno mieliby większy utarg. Jeśli to żart to może nasze władze zachęciłyby Tesco do zainwestowania u nas. Miejsce koło Mrówki wydaje mi się odpowiednie. Odpowiedz Link
mikoj50 Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 12:03 Również wolałbym, aby wiadomość ta była rzeczywista, a nie primaaprilisowa Podzielam Twoje zdanie w sprawie potrzeby nowego marketu spożywczego na naszym terenie. Temat na naszym forum nie jest nowy. Wraca jak przysłowiowy bumerang. Nas klientów kolejki w Intermarsche denerwują, ale właściciel z radości zaciera dłonie Może nie koniecznie Tesco i nie koniecznie przy Mrówce, ale Lidl w okolicy masarni Bojakowskiego mógłby powstać. Jestem za! Pozdr....... Odpowiedz Link
koch-111 Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 12:12 lepsze bylo by TESCO, duży sklep, duży asortyment - przy Mrówce jak znalazł. Nie w ścisłym centrum, trochę z boku, teren w okolicy zaraz by został zagospodarowany. Pewnie przy okazji nowa stacja benzynowa która jest "bardzo potrzebna" do zbicia cen. Odpowiedz Link
poodzian Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 18:45 Popieram pomysł. Już teraz ciężko jest zaparkować pod marketami. Taki Tesco z dużym parkingiem rozładowałby kolejki w istniejących marketach i zmiejszył tłok na pargingach. Jestem za!. Odpowiedz Link
sakenik Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 21:45 Z mojej strony był to oczywiście żart primaaprilisowy, który jednocześnie pokazał że jest zainteresowanie mieszkańców tym tematem. Mam nadzieję że władze miasta zaglądają tutaj i być może zauważą potrzeby mieszkańców. Ja także jestem zwolennikiem powstania hipermarketu, usprawniłby handel w naszym mieście Odpowiedz Link
heymdall Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 01.04.09, 22:43 też chętnie zobaczyłbym szyld nowego supermarketu .. nie ma to jak konkurencja .. -------------------------------------------------------------------- - Żyje nam się coraz lepiej - oznajmił w expose sejmowym premier. - To fajnie macie... - pomyślał naród Odpowiedz Link
sandra198907 Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 22.04.09, 10:32 tez jestem za otorzeniem tesco...taki sklep przydalby sie bo jest w nim wiekszy asortyment i nie trzeba jezdzic do wroclawia. Odpowiedz Link
gieniaaa Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 22.04.09, 14:27 A jak dla mnie -w myśl ich sloganu :"Duzo,tanio ,Tesco" dodałabym jeszcze "bylejako ". Odpowiedz Link
mamaryska Re: TESCO w Jelczu-Laskowicach 22.04.09, 16:43 Tak ja tez jestem za Lidlem,robie zakupy w lidlu na Hubach we Wroclawiu i jestem z tego zadowolona.Konkurencja musi byc.Wiele towarow jest innych niz w naszych obecnych supermarketach.W Entermarche kielbasy ktore sa wyrabiane jako ich produkt sa przerabiane ze starych wedlin i jeszcze raz wedzone jako swieze, trzeba zdrowej konkurencji,i popieram pomysl na Lidl. Odpowiedz Link