mapig 18.05.09, 15:48 Czy polecacie oławską laryngologię na pójście na zabieg?Jak lekarze i pielęgniarki?Może ktoś był? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooreland Re: zabieg 19.05.09, 20:30 To zalezy od typu zabiegu a w szczegolnosci od jego skomplikowania. Mozna przeprowadzac resekcje cysty na migdalku a mozna operpwac nowotwor. Mozna prostowac przegrode nosowa i robic tysiace innych rzeczy. Ralyngologia we Wroclawiu wiecej niz kuleje. Jezeli chodzi o ta specjalizacje to najgorszy osrodek akademicki w Polsce. Ja ze swojej strony polecem doktor Kręcicką- Włodarska ewentualnie doktora Przestalskiego. Z Przestalskim dziwna historia. Kiedys zarozumialy w tej chwili mily, nieco zgaszony dobry fachowiec. Od momentu kiedy z powodu niechlujstwa lekarzy podczas wycinania woreczka zolciowego u zony stracil ja. Po prostu zostala mloda kobieta na stole. Pozdrawiam Odpowiedz Link
panjarekp Re: zabieg 19.05.09, 22:05 W Oławie radzą sobie z zabiegami laryngologicznymi. Moja żona miała tam zabieg. Cierpiała na częste krwotoki z nosa. Po zabiegu zapomniała o problemie. Jeśli chodzi o ortopedów to polecam Brzeg. Odpowiedz Link
mapig Re: zabieg 21.05.09, 09:55 Dzięki za informację ale nadal nie mam wiadomości czy warunki i opieka na tym oddziale są w porzo.? Odpowiedz Link