dziewusza 23.06.09, 14:24 interesuje mnie czy może znacie kogoś lub sami poszukujecie osoby do pracy na sezon wakacyjny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pecia90 Re: PRACA NA WAKACJE 23.06.09, 16:11 Również poszukuje pracy na wakacje... ale z tego co wiem to w tym roku będzie z tym bardzo ciężko.. pisałam już wiele ogłoszeń że podjełabym się każdej pracy, ale jak narazie cisza.. Odpowiedz Link
dziewusza Re: PRACA NA WAKACJE 23.06.09, 16:37 każda praca mile widziana :] nawiasem mówiąc gdybym była chłopcem było by łatwiej budowa i pracujesz a tak to szukaj wiatru w polu Odpowiedz Link
lilka120 Re: PRACA NA WAKACJE 23.06.09, 18:06 Ja też szukam pracy na wakacje, najchętniej to bym już od jutra zaczęła zgadzam się że teraz o pracę trudno. Odpowiedz Link
jelczanskisyf Re: PRACA NA WAKACJE 23.06.09, 20:57 Nawet na budowach dziewczyny nie znajdziecie pracy. Nie wiem ile macie lat, ale mozecie spróbować w jakis firmach związanych z telemarketingiem we Wrocławiu. Place sa tak denne, ze zawsze potrzebuja ludzi. Zycze powodzenie w szukaniu pracy i jednoczesnie ciesze sie,ze sa jeszcze mlodzi ludzie którzy chca dorobić. Miłych wakacji Odpowiedz Link